Įkraunama...
Įkraunama...

Kriakos lialius :)))

QUOTE (ewa @ 2004 05 29, 07:09)
Labai grazu kur su teciu zaidzia wub.gif  wub.gif Man aplamai vyrai su vaikais wub.gif  wub.gif  wub.gif Visa gyvenima zavejausi.

as irgi visada su malonumu ziuriu kaip jie zaidzia, izdykauja wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriaka: 30 gegužės 2004 - 16:23
QUOTE (Sesilija @ 2004 05 30, 11:58)
Nebuvom pas jus skyrely nuo Velykų. O kiek naujienų pas jus, kokie jūs paaugę thumbup.gif ... Ir šliaužioti jau mokt, ir dantukai išdygo thumbup.gif . Tikras šaunuolis Bernardukas clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif .
P.S. Ačiū už sveikinimus smile.gif .

Taaaip nuo Velyku mes jau gerokai uzaugom biggrin.gif Apsilankykite pas mus dazniau wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Kriaka @ 2004 05 29, 02:02)
ku ku smile.gif
--Resize_Images_Alt_Text--

Jau čia koks wub.gif wub.gif wub.gif Ir su tatuku fainai žaidžia wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
oj koks fainulka - tecio draugelis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Kriaka @ 2004 05 29, 02:02)

--Resize_Images_Alt_Text--[/SIZE][/color][/b]

kiek daug graziu nuotraukyciu thumbup.gif o cia Bernardukas tai toks jau pasikeites...nu toooks berniukas..berniukas... rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
Del to nemalonumo bangoje su nuotraukomis nutariau panaikinti jas visas is ten, nors ir buvo visos privacios, automatiskai pasinaikino ir cia .......Jei musu pasiilgsite idesiu nauju nuotrauku trumpam, kad spetumet paziureti ir vel trinsiu lauk...........nezinau, man tai pasirode gana rimta, nenoreciau, kad mano ir mano berniuko nuotraukos atsidurtu kur nors............................
Atsakyti
QUOTE (Kriaka @ 2004 05 31, 20:18)
Del to nemalonumo bangoje su nuotraukomis nutariau panaikinti jas visas is ten, nors ir buvo visos privacios, automatiskai pasinaikino ir cia .......Jei musu pasiilgsite idesiu nauju nuotrauku trumpam, kad spetumet paziureti ir vel trinsiu lauk...........nezinau, man tai pasirode gana rimta, nenoreciau, kad mano ir mano berniuko nuotraukos atsidurtu kur nors............................

sad.gif sad.gif g.gif kas cia buvo su banga, kazka praleidau?
Atsakyti
QUOTE (Kriaka @ 2004 05 31, 22:18)

Kas atsitiko Bangoje su nuotraukomis? ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif g.gif
Atsakyti
Labai gaila, norejom jus apziureti sad.gif
Atsakyti
kaip gaila-norejom nauju foto!!!!
Atsakyti
Nagis, brangioji, mestelk fotkiu savojo azuolelio. Jau tokis nepakartojamas tavo berniukas wub.gif wub.gif wub.gif Pasiilgom wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
sad.gif sad.gif blink.gif sad.gif o nuotraukytes tai ne vienos nematau........
Atsakyti