QUOTE (ewa @ 2004 05 29, 07:09) |
Labai grazu kur su teciu zaidzia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
as irgi visada su malonumu ziuriu kaip jie zaidzia, izdykauja

QUOTE (Sesilija @ 2004 05 30, 11:58) |
Nebuvom pas jus skyrely nuo Velykų. O kiek naujienų pas jus, kokie jūs paaugę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Ačiū už sveikinimus ![]() |
Taaaip nuo Velyku mes jau gerokai uzaugom

oj koks fainulka - tecio draugelis

Del to nemalonumo bangoje su nuotraukomis nutariau panaikinti jas visas is ten, nors ir buvo visos privacios, automatiskai pasinaikino ir cia .......Jei musu pasiilgsite idesiu nauju nuotrauku trumpam, kad spetumet paziureti ir vel trinsiu lauk...........nezinau, man tai pasirode gana rimta, nenoreciau, kad mano ir mano berniuko nuotraukos atsidurtu kur nors............................
QUOTE (Kriaka @ 2004 05 31, 20:18) |
Del to nemalonumo bangoje su nuotraukomis nutariau panaikinti jas visas is ten, nors ir buvo visos privacios, automatiskai pasinaikino ir cia .......Jei musu pasiilgsite idesiu nauju nuotrauku trumpam, kad spetumet paziureti ir vel trinsiu lauk...........nezinau, man tai pasirode gana rimta, nenoreciau, kad mano ir mano berniuko nuotraukos atsidurtu kur nors............................ |

QUOTE (Kriaka @ 2004 05 31, 22:18) |
Del to nemalonumo bangoje su nuotraukomis nutariau panaikinti jas visas is ten, nors ir buvo visos privacios, automatiskai pasinaikino ir cia .......Jei musu pasiilgsite idesiu nauju nuotrauku trumpam, kad spetumet paziureti ir vel trinsiu lauk...........nezinau, man tai pasirode gana rimta, nenoreciau, kad mano ir mano berniuko nuotraukos atsidurtu kur nors............................ |
Kas atsitiko Bangoje su nuotraukomis?

kaip gaila-norejom nauju foto!!!!
Nagis, brangioji, mestelk fotkiu savojo azuolelio. Jau tokis nepakartojamas tavo berniukas
Pasiilgom