Įkraunama...
Įkraunama...

Kriakos lialius :)))

Na ka gi, siandien mums jau 9 menesiukai biggrin.gif , tai ta proga pasirodysim kokie jau mes uzaugom rolleyes.gif

Cia mes po maudyniu, truputi supyke, kad istrauke mus is vonios ir daugiau nebeleido pliuskentis wink.gif
--Resize_Images_Alt_Text--

O cia mama tvarko kambari, o as turiu cia stovineti dry.gif --Resize_Images_Alt_Text--

O cia mama daro generaline tvarka, o as jai moraliskai padedu laugh.gif --Resize_Images_Alt_Text--

va kaip moku verkti 2.gif --Resize_Images_Alt_Text--

o cia sedine vedinu rolleyes.gif --Resize_Images_Alt_Text--

o cia "baldeju" po dienos darbu tongue.gif

o va toks as ryte tik pabudes wub.gif --Resize_Images_Alt_Text--

o va toks kai 23 val da nemiegu g.gif --Resize_Images_Alt_Text--

o cia jau mama isdykauja biggrin.gif

o cia siaip sau
Atsakyti
jetau, kaip gaila, kad nesusipazinom sad.gif . Jus kaip fainai mokat stovet thumbup.gif O ten kur 23val da nemiega tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Nu jau cielas vyras wub.gif , bet mamos papas vistiek pats skaniausias laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Labai fainuoliukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE (Zydriausia @ 2004 06 17, 12:14)
jetau, kaip gaila, kad nesusipazinom sad.gif . Jus kaip fainai mokat stovet thumbup.gif O ten kur 23val da nemiega tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Nu jau cielas vyras wub.gif , bet mamos papas vistiek pats skaniausias laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Labai fainuoliukas wub.gif

uhu, labai gaila sad.gif , bet kad sirguliavom mes tada sad.gif
stoveti jam labai patinka, retas atvejis, kad sedetu lovyteje wink.gif
cia jis man vakar tik pries 24 val uzmigo, nu jau pavarges nerealiai, ale vis tiek sedasi ir ropoja prie krasto arba prie lovos galvugalio atsistoti doh.gif
o mamos pienas tai tikrai pats skaniausias, kaip ir tavo Martinukui tikriausiai smile.gif
aciu uz grazius zodzius smile.gif
Atsakyti
oho kaip paauges tavo lelius blink.gif , bet lygiai toks pats grazuolis ir labai mielas...esu jo gerbeja Nr1 wink.gif ....jau prie mamos krutines- tai be kalbu- nuostabuuuu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (pusk @ 2004 06 17, 12:25)
oho kaip paauges tavo lelius  blink.gif  , bet lygiai toks pats grazuolis ir labai mielas...esu jo gerbeja Nr1  wink.gif ....jau prie mamos krutines- tai be kalbu- nuostabuuuu  thumbup.gif 

Aciu wub.gif wub.gif , o as deja negaliu jusu aplankyti, neiseina man prisijungti sad.gif vis slaptazodzio praso sad.gif , o taip jau seniai noriu paziureti, kas gi cia visada taip graziai atsiliepimus raso wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriaka: 17 birželio 2004 - 12:32
QUOTE (Kriaka @ 2004 06 17, 10:30)
Aciu wub.gif wub.gif , o as deja negaliu jusu aplankyti, neiseina man prisijungti sad.gif

slaptazodi parasiau i asmenine wink.gif
Atsakyti
Nu ir grazuoliukas thumbup.gif Bet jau turbut marciu eilese stovi wink.gif Na mumis irgi itrauk i saraseli.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (pusk @ 2004 06 17, 12:31)
slaptazodi parasiau i asmenine wink.gif

Aciu wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Lune @ 2004 06 17, 12:33)
Nu ir grazuoliukas thumbup.gif Bet jau turbut marciu eilese stovi wink.gif Na mumis irgi itrauk i saraseli.... biggrin.gif

Butinai wink.gif
Aciu, kad uzejote mus aplankyti smile.gif
Atsakyti
NU BICAS DUODA,..... thumbup.gif IR KAIP FAINAI STOVI, O AS VIS DAR LAUKIU , KADA MANO PRADES STOVETI, O TAI UZUPAKALIS PERDIDELIS IR PERSUNKUS..... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
TIKRAI VAIKINAS LABAI PASIKEITES SAKYCIAU - SU VYRISKEJAS.... thumbup.gif
Atsakyti
oho,koks jau uzauges Bernardukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tikras vyras,grazuolis wub.gif Ziuriu marciu sarasas tik ilgeja,idomu kuria vaikinas issirinks g.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (ENIGMA @ 2004 06 17, 12:41)
NU BICAS DUODA,..... thumbup.gif IR KAIP FAINAI STOVI, O AS VIS DAR LAUKIU , KADA MANO PRADES STOVETI, O TAI UZUPAKALIS PERDIDELIS IR PERSUNKUS..... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
TIKRAI VAIKINAS LABAI PASIKEITES SAKYCIAU - SU VYRISKEJAS.... thumbup.gif

Ir tavo prades, nepergyvenk, juk visu menesiu Svarnas jaunesnis uz Bernarda smile.gif
o mum dar nera menesio kaip atsistojom, kita antradieni bus menuo
Aciu, kad aplanei biggrin.gif
Atsakyti