Įkraunama...
Įkraunama...

Kriakos lialius :)))

--Resize_Images_Alt_Text--
laugh.gif cia tai geras, kaip is Libero reklamos thumbup.gif labai grazios nuotraukos wink.gif
Atsakyti
Nuostabi seimynele heart.gif Grazuoliukas pipiras wub.gif Puikios nuotraukos thumbup.gif Nuotaika thumbup.gif
Atsakyti
nuostabios jusu nuotraukytes..... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labai grazios nuotraukytes. Tik gaila kad taip salta ir vaikinas prie juros su tiek drabuziu. Kad taip nuogutelis,minkstutelis wub.gif laugh.gif laugh.gif wink.gif
Atsakyti
Fainos nuotraukytes, dar fainesnis leliukas wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Mamytei pastabyte, toje nuotraukoje kur masinoje, keduteje.... Dirzai per laisvai vaikiukui!!!!!! Sorrryy, kad as kaip koks saugumo inspektorius, bet cia pas mus tai labai uzakcentuojama, todel man iskart i akis krito.
Atsakyti
QUOTE (Kriaka @ 2004 06 19, 23:40)

Pirmas zvilgsnis i jura..............

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kaip grazu prie juros! Bernardukas kaip visada pats paciausiais!!! Zvilgsniukas sioje nuotraukyteje toks fainas, stebi vyriukas itariai ta jura wub.gif wub.gif thumbup.gif Grazuolis Bernardukas!

Labai grazios nuotraukytes ir jus visi labai grazus!!! thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE (californiagirl @ 2004 06 21, 14:53)
Fainos nuotraukytes, dar fainesnis leliukas wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Mamytei pastabyte, toje nuotraukoje kur masinoje, keduteje.... Dirzai per laisvai vaikiukui!!!!!! Sorrryy, kad as kaip koks saugumo inspektorius, bet cia pas mus tai labai uzakcentuojama, todel man iskart i akis krito.

doh.gif doh.gif nu tikrai, kad per laisvai, bet kad jis man atrodo nu taaaip nepatogiai pastoviai sedi toje keduteje, o jeigu dar suspasti........ g.gif
O uz pastaba aciu wink.gif
Atsakyti
Labai grazu prie juros wub.gif ... Tik gaila, kad keliu nuotrauku, daugelio pakomentuotu nematau. Uzeisiu dar kita diena... biggrin.gif
Atsakyti
Kaip jums buvo faina prie rūros wub.gif wub.gif Lialiuša tik smėliuką "dėlioja" thumbup.gif Labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE (Agnytė @ 2004 06 21, 21:30)
Labai grazu prie juros wub.gif ... Tik gaila, kad keliu nuotrauku, daugelio pakomentuotu nematau. Uzeisiu dar kita diena... biggrin.gif

Tai kad as idedu nuotraukas keliom dienom, o paskui trinu lauk wink.gif , tai todel ir nematai tongue.gif rolleyes.gif smile.gif sad.gif
Atsakyti
nu cia jau ne siaip nuotrauka rolleyes.gif Cia - menas thumbup.gif
Sita tokia... ai, nezinau unsure.gif nostalgiskai grazi wub.gif

Atsakyti
prisiziurejau cia pas jus tiek nuotraukyciu sauniu su jura, tai taip uzsimaniau prie juros dabar smile.gif Sukelet jus man nostalgija su ta jura sad.gif pasiilgau juros, pasiilgau namu, pasiilgau Klaipedos sad.gif
na, o jusu mazylis tai smagiai ten pasibuvo... ir smeliuku pasidziauge ir jura pamate thumbup.gif fainuoliukas wub.gif thumbup.gif
Atsakyti