Įkraunama...
Įkraunama...

Kriakos lialius :)))

As vel pas mociute biggrin.gif , gaudau paskutines vasaros dieneles smile.gif
user posted image

user posted image

o cia mane aprenge kaip koki kaimo vaikeza, mat vakare jau salta buvo. Dedukas man i kisenes gelyciu prikiso, lyg as mergaite buciau laugh.gif user posted image
Papildyta @ [mergetime]1095977924[/mergetime]
Pirmuju zingsniu ir gimtadienio nuotraukas idesiu rytoj, bo jau miegot begu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriaka: 24 rugsėjo 2004 - 00:17
Na labai labai graziai isaugot i tikra vyra jau.. wub.gif Ir lakstot jau turbut seniai, ir masina jau Bernardukas bando vairuot.. Saunuolis.. O man tai tie Bernarduko zandukai tokie grazus.. thumbup.gif rolleyes.gif labai grazuolis vyrukas auga.. wub.gif
Atsakyti
user posted image
laugh.gif laugh.gif thumbup.gif pradzioj pamaniau kad tikras suo tik kazko labai jau blizgantis laugh.gif laugh.gif thumbup.gif
Jau didelis uzauges Berniukas... su praejusiu gimtadieniu clap.gif clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinalord: 24 rugsėjo 2004 - 01:11
jau seniai matyti... rolleyes.gif gerai, kad pasirodet, pasiilgom wub.gif
Bernardukas uzauges, bet man vis toks pat fainuolis burbuliukas atrodo smile.gif
p.s. sveikinam su praejusiu jubiliejumi, nors ir paveluotai blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Su didziausiu dziugsmu ir malonumu clap_1.gif clap_1.gif Ziurejau nuotraukas net kelis kartus, nes taip seniai matyti, kad reikia gerai isiziuret biggrin.gif
Bernardukas jau tikrai vaikas, jau ne kudikinis visai, bachuras kaip reikiant wub.gif wub.gif Bet kaip Willma sake, vistiek zavus kaip visda thumbup.gif heart.gif thumbup.gif
Atsakyti
user posted image cia labai grazus draugeliai clap_1.gif
labai greitai augate wub.gif , saunuoliai thumbup.gif
Atsakyti
saunuolis Bernardukas clap_1.gif
Atsakyti
Va, koxai gražžžžuolis wub.gif

user posted image
Atsakyti
Kriaka, Jusu vaikinukas labai simpatiskas wub.gif wub.gif thumbup.gif
O jau cia
user posted image heart.gif

Ir cia labai fainasuser posted image!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zanetux: 26 rugsėjo 2004 - 21:55
Oho, koks didelis jau Bernardukas! Grazus vaikinas auga thumbup.gif Ziuriu, turi toki pat megstama uzsiemima, kaip ir mano Julius - grauzti lova laugh.gif O cia tik vienoj vietoj taip apgrauze? Nes mano Julius tai aplink visa lovyte dazus nugrauze, o vietom mediena duobem izgrauzta blink.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Momo @ 2004 09 28, 15:24)
Oho, koks didelis jau Bernardukas! Grazus vaikinas auga thumbup.gif Ziuriu, turi toki pat megstama uzsiemima, kaip ir mano Julius - grauzti lova laugh.gif O cia tik vienoj vietoj taip apgrauze? Nes mano Julius tai aplink visa lovyte dazus nugrauze, o vietom mediena duobem izgrauzta blink.gif laugh.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif Ne maniskis dar tiek nespejo laugh.gif laugh.gif , tai apgriauze ten, kur dazniausiai stovedavo laugh.gif laugh.gif o veliau as jo visai lovytej nebepalikdavau smile.gif
Papildyta @ [mergetime]1096405381[/mergetime]
MAMOS, LABAI MALONU, KAD ATEINATE I MUS PAZIURETI, ACIU smile.gif

Kodel neleidzia keisti zinuciu, praleidau auksciau viena nuotrauka, o komentara parasiau laugh.gif doh.gif , o kitur atvirksciai laugh.gif doh.gif bet pakeisti jau nebeiseina g.gif
Atsakyti
thumbup.gif Koks didelis jau Bernardukas thumbup.gif
Atsakyti