Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinis kaktusas

Na pasigirsiu ir aš,prieš mėnesį gavau du plenciukus auksinio ir rūžavo kalėduko wub.gif Plenciukai buvo jau su nemažais pumpurėliais tai maniau,kad ir pumpurėliai nukris ir patys kalėdukai neprigis schmoll.gif bet viskas gavosi šauniai dar porą dienų ir žiedeliai prasiskleis,būtinai nupaveiksluosiu ir įkelsiu pasirodyti blush2.gif
Atsakyti
Ui kaip faina wub.gif
Atsakyti
KAŽIN, AR BŪTINAI PLOKŠTENIUI REIKIA DAUG ŠVIESOS?Ar pakaktų, kad jis šalia lango stovi, o ne ant palangės.Pražiopsojau, kada manasis siurprizas sukrovė žiedus, nebesinori judunt... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukso_dulkele @ 2008 11 05, 12:59)
KAŽIN, AR BŪTINAI PLOKŠTENIUI REIKIA DAUG ŠVIESOS?Ar pakaktų, kad jis šalia lango stovi, o ne ant palangės.Pražiopsojau, kada manasis siurprizas sukrovė žiedus, nebesinori judunt... g.gif

mano stovi ant stovo prie stiklinto balkono ir už dieninės užuolaidos, manau ir tavajam šviesos užtenka mirksiukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif Tikiuosi ax.gif tik labai jau lėtai pumpurai didėja .Susodinti dviese kartu, vienas pumpuruotas ,kitas, matyt, pavasarinis- nežinia kokių spalvų bus...
Atsakyti
QUOTE(Aukso_dulkele @ 2008 11 05, 13:05)
biggrin.gif Tikiuosi  ax.gif tik labai jau lėtai pumpurai didėja..

Kantrybes,tiktai kentrybes.Kitas gali po kokios savaites "pasirodyti":)
Atsakyti
Smagu, visos taip džiaugiatės savo plokšteniais, o mano manęs nedžiugina verysad.gif , nes žiedų net negalvoja šiemet krauti, nors dabar bandau tręšti trąšomis žydinčioms gėlėms, tai vis neprarandu vilties, kad gal sukraus ziedelius, bet manau, kad jiems šviesos trūksta, nes pernai ant palangės buvo, bet kadangi labai jau išaugo, tai nukėliau nuo palangės ir jie ant manęs supyko verysad.gif
Atsakyti
Neskubek RITAG, nukabinti nosies wink.gif ne veltui jis vadinamas kaleduku biggrin.gif
Atsakyti
Nu va kaip ir žadėjau - manasis raudonasis wub.gif
Atėjau ryte į darbą ir kol dar jie miegojo ėmiau ir nufotkinau gražuolius biggrin.gif

user posted image

O čia kur pirkau ir sakė bus rožinis. Bet dar labiau apsidžiaugiau, kad bus baltas thumbup.gif

user posted image

Tiesa, šiandien jau Ermitaže kalėdukai tik po 3 Lt. blink.gif (atdrodo gražūs, sveiki) ir krūmeliai visai nemaži, tik nužydėję, nežinia kokių spalvų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 05 lapkričio 2008 - 17:22
Turiu ir aš tokią gėlytę, gauvau praeitais metais dovanų smile.gif bet žiūriu ji pas mane visai mažutė palyginti su jūsų, nors lapelių užaugo (kaip manau pati, nes gėlėse nieko nenusimanau) gana daug. Pumpurėliai ir pas mane jau išlindo, mažyčiai, bet jau yra bigsmile.gif
Ir dar. Pas mane vakar nulūžo vienas lapelis gėlytės su visais pumpuriukais, mest man jį lauk ar jis kaip nors gali išleist šaknis ir kaip nauja gėlė būt? bigsmile.gif

QUOTE(merga @ 2008 11 05, 08:21)
Taip. Siunciami tokiu budu dazniausiai veisliniai ar retu rusu ploksteniai.Butent is Anglijos ir parsisiunciau kaledukus po 1 nareli smile.gif

Aš čia labai ne į temą bet kurioj vietoj tas narelis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2008 11 05, 17:20)
Nu va kaip ir žadėjau - manasis raudonasis  wub.gif 
Atėjau ryte į darbą ir kol dar jie miegojo ėmiau ir nufotkinau gražuolius  biggrin.gif

O čia kur pirkau ir sakė bus rožinis. Bet dar labiau apsidžiaugiau, kad bus baltas  thumbup.gif

labai gražūs tavo kvietkai thumbup.gif

QUOTE(Makarončikė @ 2008 11 05, 18:03)
Aš čia labai ne į temą bet kurioj vietoj tas narelis?  blush2.gif

narelis yra tai ką tu vadini lapeliais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Makarončikė @ 2008 11 05, 19:03)
...
Ir dar. Pas mane vakar nulūžo vienas lapelis gėlytės su visais pumpuriukais, mest man jį lauk ar jis kaip nors gali išleist šaknis ir kaip nauja gėlė būt?

Manau galite pabandyti pasodinti, išmesti bet kada galėsit mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kubilina: 05 lapkričio 2008 - 18:52