Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinis kaktusas

QUOTE(merga @ 2008 11 05, 20:50)
O as tik 7 turiu,2 pusiaukelej ir dar 3 noreciau blush2.gif

baik irnesakyk.gif nematei MB šoko būsenoj verysad.gif dabar net tyliu apie tai, kad rena gali baltapūkį užfundyt...
Atsakyti
Tai tu ir nesakyk,kam be reikalo zmoga nervyti :lotuliukas;
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 11 05, 21:04)
Tai tu ir nesakyk,kam be reikalo zmoga nervyti :lotuliukas;

tai taip g.gif jaučiu pradėsiu slėpt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 11 05, 21:12)
tai taip g.gif jaučiu pradėsiu slėpt blink.gif

Mano zuikutis ir kazkada ubavo ir ukini zadejo istremt su visom mano "Salotom",o dabar pats aplsta del kiekvieno naujo ziedo biggrin.gif Ir ypac del orchiu ir kaleduku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 11 05, 21:22)
Mano zuikutis ir kazkada ubavo ir ukini zadejo istremt su visom mano "Salotom",o dabar pats aplsta del kiekvieno naujo ziedo biggrin.gif Ir ypac del orchiu ir kaleduku smile.gif

matai maniškis da jaunas biggrin.gif tikiuos iki tavojo lygio užaugs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 11 05, 21:57)
matai maniškis da jaunas biggrin.gif tikiuos iki tavojo lygio užaugs mirksiukas.gif

Tikuosi,kad tavo Mb taip pat pamegs geles kaip mano vyras blush2.gif smile.gif
Atsakyti
Na va mano kaledukas irgi tuoj tuoj prazys wub.gif
user posted image
user posted image
nu nemoku idet paveiksleliu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fantazija02: 06 lapkričio 2008 - 11:23
QUOTE(Fantazija02 @ 2008 11 06, 11:18)
Na va mano kaledukas irgi tuoj tuoj prazys wub.gif
user posted image
user posted image

grazi spalva, ir pats augalelis grazus wub.gif
Atsakyti
Smgu kai uz lango saulute sviecia,o ant palanges grazus ziedai thumbup.gif FANTAZIJA,sveikinu,geliuku nematau,bet žinau,kokie jie yra gražūs wub.gif
Atsakyti
Fantazija02 kokia čia spalva[kreminė?] g.gif Taip įdomiai atrodo[nematytas]
Gražu 4u.gif
Mano baltas mažytis tuoj išsiskleis biggrin.gif Gavau iš ashariuks du baltus.Vieną didesnį ir mažiuką bigsmile.gif Tai mažiukas ir susiruošė pradžiuginti wub.gif ,o didesnis dar tingi schmoll.gif

P.S nu ką tik nuotraukas rodė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grite: 06 lapkričio 2008 - 11:26
QUOTE(grite @ 2008 11 06, 11:25)
Fantazija02 kokia čia spalva[kreminė?] g.gif Taip įdomiai atrodo[nematytas]
Gražu 4u.gif
Mano baltas mažytis tuoj išsiskleis biggrin.gif Gavau iš ashariuks du baltus.Vieną didesnį ir mažiuką bigsmile.gif Tai mažiukas ir susiruošė pradžiuginti  wub.gif  ,o didesnis dar tingi schmoll.gif

Persikine mirksiukas.gif (nors kiekvienais metais ji man vis geltonesne daros... i auksine gal labiau g.gif )
Atsakyti
QUOTE(Fantazija02 @ 2008 11 06, 11:27)
Persikine  mirksiukas.gif  (nors kiekvienais metais ji man vis geltonesne daros... i auksine gal labiau g.gif )

Ziedo spalvaos pigmentas gali keistis nuo zemes strukturos,nuo tarsu ir nuo apsvietimo:)
Papildyta:
Per vasar palikyk truputi sviesenei vietoj ir saplva bus kokia buvo(magija) biggrin.gif
Atsakyti