Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinis kaktusas

QUOTE(ashariuks @ 2008 11 06, 19:22)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
o kaip būtų faina, kad jis taip ir žydėtų visus metus prieš didžiąsias šventes wub.gif

Kiekvienam savas laikas wink.gif
Atsakyti
Išdrįsau ir aš čia parašyt blush2.gif Kalėduko narelį gavau vasaros pradžioj. Įsodinau į orchidėjų žemę. Dabar jis jau su pumpurėliais. Draugė sakė, kad geltonas jisai... Paprastai nuotraukos įkelt nemoku, tai dedu http://public.fotki....picture752.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akrila: 06 lapkričio 2008 - 20:34
QUOTE(Akrila @ 2008 11 06, 20:31)

Sveika.Smagu ,kad burelis dideja.Is paziuros-geltonas su rausva piestele turetu buti,bet pagyvensim pamatysim smile.gif
Atsakyti
Labai laukiu kada prasiskleis. wub.gif
Atsakyti
Oj, kokis pagyvėjimas pas mus thumbup.gif

Fantazija - nematau tavo fotkių verysad.gif

O mano mylimukas nukrito ant žemės , ale panašu, kad žiedais vistiek pradžiugins ....
Ir nufotkent laaabai natūraliai išėjo , tai pasigirsiu dar neprasiskleidusiu blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(-JURGITA- @ 2008 11 07, 10:59)
Ir nufotkent laaabai natūraliai išėjo , tai pasigirsiu dar neprasiskleidusiu  blush2.gif

m m m kaip gražu smile.gif
Atsakyti
-JURGITA- ar tik nereiks tavo mylimuką truputuką apgnaibyt patyliukais ph34r.gif

Labai spalvytė graži bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(grite @ 2008 11 07, 11:11)
-JURGITA- ar tik nereiks tavo mylimuką truputuką apgnaibyt patyliukais ph34r.gif

Mielai mirksiukas.gif

Zuzla - dėkui mirksiukas.gif

Dabar MB įrodinėsiu koks tai grožis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-JURGITA- @ 2008 11 07, 11:12)
Dabar MB įrodinėsiu koks tai grožis  biggrin.gif

Tu jam parodyk nuotraukas kur esu cia sukelus,mergaiciu,o taip pat savo grožį.Prisimeni,juk sakiau,kad stebuklų būna.Tik reikia labai noreti ir jais tiketi heart.gif angel.gif wub.gif
Atsakyti
Mano kalėdinis kaktusas
user posted image

Žiedai tokis įdomūs, dviejų aukštų, nors man tokie kažkokie "netvarkingi", apačion žiūri, viso grožio nesimato. Reikėtų kažkur aukštai kabinti.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Mano naujokes lygiai tokie pat ziedai tik nareliai rausvi.Ir dar pusiaudieni pilnai išsiskleidžia,o veliau du viršutinius taurėlapius nuleidžia.
Atsakyti
O kiek žiedų daug bigsmile.gif .Labai graži spalvytė thumbup.gif .Na mano baltukas dar nenori skleistis unsure.gif
Atsakyti