Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinis kaktusas

QUOTE(Lietuva @ 2008 11 19, 16:33)

vat kokio grožio laukiu rolleyes.gif

wub.gif niu tikrai garži

aš tai mielai priimčau šakele tokios spalvos blush2.gif
Atsakyti
Va va ir mano panašu kad toks bus ,kai pilnai žiedas išsiskleis įdėsiu foto.Galėčiau ir aš apsimainyti nareliais jeigu kam reikėtų,norėčiau balto su išplaukusiai rožiniu viduriuku.

Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2008 11 19, 19:30)
Galėčiau ir aš apsimainyti nareliais jeigu kam reikėtų,norėčiau balto su išplaukusiai rožiniu viduriuku.

Ir toki turiu tongue.gif ax.gif
Atsakyti
user posted image Va, koks manasis nežiniukas
Atsakyti
QUOTE(Aukso_dulkele @ 2008 11 20, 11:34)
user posted image            Va, koks manasis nežiniukas

Juk superinis user posted image
Atsakyti
Ir man gražutis, tik mažiukas kolei kas .Susodintas kartu su velykiniu irgi nežiniuku.Abu jie štai kaip atrodo juokingai , kai sodinau kartu, neatkreipiau dėmėsio, kad skirtingi. user posted image user posted image
Papildyta:
Žiedo spalva atsitiktinai su puodo spalva beveik sutapo lotuliukas.gif
Atsakyti
Na dar viena nuotraukele ikeliam pasirodymui blush2.gif
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fantazija02: 20 lapkričio 2008 - 12:34
QUOTE(Lewisia @ 2008 11 19, 21:30)
Va va ir mano panašu kad toks bus ,kai pilnai žiedas išsiskleis įdėsiu foto.Galėčiau ir aš apsimainyti nareliais jeigu kam reikėtų,norėčiau balto su išplaukusiai rožiniu viduriuku.

Va gal apie tokį svajoji? wub.gif Jis pas mane dar irgi naujokėlis neseniai įsigytas. Bet jau irgi nemaža eilė stovi prie jo dėl šakelių doh.gif

user posted image

user posted image

Nu bet ir daug grožybių čia mes pridėjome. Kiek įvairiausių atspalvių turi šis kaktusėlis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 20 lapkričio 2008 - 14:33
bigsmile.gif o jau kokiu grožiu pridėjot o aš net nežinojau kad tiek spalvu gražiu yra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2008 11 20, 14:31)
Va gal apie tokį svajoji?  wub.gif  Jis pas mane dar irgi naujokėlis neseniai įsigytas. Bet jau irgi nemaža eilė stovi prie jo dėl šakelių  doh.gif

Maniskis tai tokios pat ir spalvos,tik nareliai jo rausvi mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip taip apie tokį svajoju dabar labai gailiuosi kad tokį mačiau ir nenusipirkau ,pagailėjau tuomet pinigėlių nes gėlė jau buvo nemaža ir kainavo gerokai virš 30 lt.Už geltonąjį mažutį mažiau nei 10 lt sumokėjau.

Lietuva ,merga jeigu niekur neberasčiau nusipirkti baltojo ar galėčiau stoti eilėn narelio smile.gif
Atsakyti
Koooks mūsų skyrelis dabar fainas ..
Kasdien po naujieną wub.gif

Rimi mačiau labai tamsų vos ne bordo spalvos kalėduką.. 13 Lt ..kažko pagailėjau ... jaučiu reikia persigalvot ir maut pirkt ...bet va bėda, kad butas nėra guminis verysad.gif
Atsakyti