Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinis kaktusas

QUOTE(Aukso_dulkele @ 2008 11 20, 11:34)
            Va, koks manasis nežiniukas

spalvyte wub.gif

QUOTE(Lietuva @ 2008 11 20, 14:31)
Va gal apie tokį svajoji?  wub.gif  Jis pas mane dar irgi naujokėlis neseniai įsigytas. Bet jau irgi nemaža eilė stovi prie jo dėl šakelių  doh.gif

jau koks grazuolis wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif

ir aš tokį esu turėjusi. Labai gražiai žydėjo, paskui ir lapukus naujus leido. O po to kažko apvyto ir šakos pačios nukrito.

kas galėjo būti? Taip norėčiau vėl tokio, bet ir vėl tas pats bus
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2008 11 21, 17:20)
Taip taip apie tokį svajoju dabar labai gailiuosi kad tokį mačiau ir nenusipirkau ,pagailėjau tuomet pinigėlių nes gėlė jau buvo nemaža ir kainavo  gerokai virš 30 lt.Už geltonąjį mažutį mažiau nei 10 lt sumokėjau.

Lietuva ,merga jeigu niekur neberasčiau nusipirkti baltojo ar galėčiau stoti eilėn narelio smile.gif

Lewisia, iš kokio miesto esi?

Gal pirmadienį dar nuvažiuočiau į tą krautuvę kur buvo man regis dar vienas toks likęs (kaina 20 Lt.). Nupirkčiau, jei pati gyveni Vilniuje.
O jei ne, tai kaip nors gal kokį vieną narelį rasčiau. wub.gif

Papildyta:
QUOTE(-JURGITA- @ 2008 11 21, 18:14)
Koooks mūsų skyrelis dabar fainas ..
Kasdien po naujieną  wub.gif

Rimi mačiau labai tamsų vos ne bordo spalvos kalėduką.. 13 Lt ..kažko pagailėjau ... jaučiu reikia persigalvot ir maut pirkt ...bet va bėda, kad butas nėra guminis  verysad.gif

oho, bordo spalvytė - kaip įdomu wub.gif Tik 13 Lt., kodėl neprikai? Ax, taip - namai namučiai - ne guminiai doh.gif
Atsakyti
Jurga, kurioj Rimi matei? ax.gif Gal Arenoj?
Pas mane gelems vietos visa laika atsiranda... blush2.gif Nors MB sake jau pro balkona prades metyt doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fantazija02: 22 lapkričio 2008 - 09:08
pagaliau ir mano jau pradeda zydet... thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2008 11 22, 09:39)

user posted image

Labai gražus thumbup.gif

Jau kokie grožiai čia pas jus, kažkaip į gėlę neatkreipiau dėmesio, bet va žiedai vilioja ją įsigyti blush2.gif . O sakykit ji žydi tik apie Kalėdas (na vadinasi Kalėdukas) ar dažniau?
Atsakyti
Ji zydi tik viena karta metuose, pas mene jau i pabaiga, pas kitas tik pradeda g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skarpionuke: 22 lapkričio 2008 - 11:33
QUOTE(skarpionuke @ 2008 11 22, 11:32)
Ji zydi tik viena karta metuose, pas mene jau i pabaiga, pas kitas tik pradeda  g.gif

zydi ir pora kartu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2008 11 22, 12:36)
zydi ir pora kartu... smile.gif

Nezinojau, mano tik viena karta zydi. O kada zydi antra karta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2008 11 22, 11:39)

user posted image

aš nuotraukos nematau schmoll.gif

jau matau thumbup.gif

O va mano namuose dydysis raudonasis žydi. Tik šį kartą kažkaip ne visas žieduose paskendęs g.gif jau senai jo nepersodinėjau. Gal sakau reikėtų pavasariop?
Vat nuo šito tia jau tikrai šakelę (t.y. narelį) galiu kam padovanoti. Nes jau taip išvešėjo, kad reiktų apgenėti truputį.

user posted image

user posted image

būtent nuo šito augalėlio vienos šakelės išaugo šis gražuokiuas ir džiugina dabar mano visus bendradarbius wub.gif
Štai šis (jau rodėmės anksčiau blush2.gif )

user posted image

P.S. Pas mane žydi stabiliai kaip laikrodukas - vieną kartą metuose ir visada lapkričio mėnesį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 22 lapkričio 2008 - 12:37
QUOTE(skarpionuke @ 2008 11 22, 12:01)
Nezinojau, mano tik viena karta zydi. O kada zydi antra karta  g.gif

buna kad ir vasara prazysta
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2008 11 21, 15:20)
Lietuva ,merga jeigu niekur neberasčiau nusipirkti baltojo ar galėčiau stoti eilėn narelio smile.gif

Liouse mirksiukas.gif
Papildyta:
Na parodysiu kelis savuosius tongue.gif :
user posted image

Papildyta:
http://public.fotki....f/dsc00469.html
http://public.fotki....f/dsc00470.html
http://public.fotki....f/dsc00482.html
http://public.fotki....f/dsc00481.html
Atsakyti