Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinis kaktusas

quote=skarpionuke,2008 11 27, 20:49]
mano atrodo toks,praeitam pusl. (45) nuotraukyte. Gal gali parasyti kuo dar prieziura skiriasi. blush2.gif
[/quote]
Labutis.Jo prieziura is esmes tokia pati kaip ir kitu kaleduku.Jau rasiau mirksiukas.gif
Veisle vadinasi 'Dark Marie' .sis kaledukas yra vienas is nedaugelio,kuris liejamas i lekstele,o ne i vazoneli ir jam dregme reikalnga pastovi.Tik tresiama per vazonelio virsu.Ir kai baigs zydeti reikia duoti jam 5-6 sav.ramybes laikotarpi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 11 28, 07:58)
Labutis.Jo prieziura is esmes tokia pati kaip ir kitu kaleduku.Jau rasiau mirksiukas.gif
Veisle vadinasi 'Dark Marie' .sis kaledukas yra vienas is nedaugelio,kuris liejamas i lekstele,o ne i vazoneli ir jam dregme reikalnga pastovi.Tik tresiama per vazonelio virsu.Ir kai baigs zydeti reikia duoti jam 5-6 sav.ramybes laikotarpi smile.gif

Ačiū. Žinosiu. Tai dabar nelieti jo 5-6 sav.? Ar lieti minimaliai? Na aš jį jau padėjau šiek tiek toliau nuo šviesos, nes jau nužydėjo visi žiedukai ir nareliai visi išsitiesino. O kiti du kalėdukai dar žydi.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2008 11 28, 08:39)
Ačiū. Žinosiu. Tai dabar nelieti jo 5-6 sav.? Ar lieti minimaliai? Na aš jį jau padėjau šiek tiek toliau nuo šviesos, nes jau nužydėjo visi žiedukai ir nareliai visi išsitiesino. O kiti du kalėdukai dar žydi.

Laistyk po truputi saikingai.Gerai,kad ilsisituretu kazkur vasari vel sukrauti ziedus smile.gif
Atsakyti
Turiu ir aš kažkokį padėkinį, kalėdinį ar dar kokį tai g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
sveikos, mano kaledukas prazydo, pradejoleist daug ziedu pumpuriuku, taciau kai kurie (pumpuriukai) sast ir krenta. Ka tai reiskia, per daug, per mazai laistau? Gal kas zinote?
Atsakyti
QUOTE(Blizge @ 2008 11 28, 19:08)
sveikos, mano kaledukas prazydo, pradejoleist daug ziedu pumpuriuku, taciau kai kurie (pumpuriukai) sast ir krenta. Ka tai reiskia, per daug, per mazai laistau? Gal kas zinote?

man aišku nesunku atsakyt, bet ar jums sunku pavartyt porą psl atgal bigsmile.gif
Atsakyti
Simre, nu gražutis kalėdukas, toks kaip aksominis. O jau pumpuriukų kiek daug.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 28 lapkričio 2008 - 19:49

Labutis.Gali buti,kad truksta dregmes,bet didesne tikimybe,kad yra skersvejis arba ryski temperaturos kaita smile.gif
Papildyta:
QUOTE(simre @ 2008 11 28, 18:58)

Cia yra shlumbergera-truncata"Sunset Dancer"
o jau grazumelis[IMGhttp://s14.rimg.info/a7eaf4a374f69103625d9db60c14a211.gif[/IMG]
Papildyta:

Labutis.Gali buti,kad truksta dregmes,bet didesne tikimybe,kad yra skersvejis arba ryski temperaturos kaita smile.gif
Papildyta:
QUOTE(simre @ 2008 11 28, 18:58)

Cia yra shlumbergera-truncata"Sunset Dancer"
o jau grazumelisuser posted image
Atsakyti
simre ,koks grožis biggrin.gif
Atsakyti
Mano kalėdukas blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Makarončikė tavo kalėdukas thumbup.gif O va maniškis žydi dar, bet kažko pašviesėjo jo nareliai, kažin kodėl? g.gif user posted image

user posted image
Atsakyti
Gražūs jūsų kalėdiniai kaktusai thumbup.gif Noriu ir aš pasigirti savuoju ax.gif Jis labai didelis ir jau laaaabai senas, bet žydi gausiai kasmet.Tai žydėjo prieš gerą savaitę
user posted image
Atsakyti