Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinis kaktusas

QUOTE(Akrila @ 2008 11 23, 11:18)
Na va pagaliau ir maniškis Kalėdukas pasipuošė  thumbup.gif  Nors kol kas tik vienu žiedeliu, bet greit ir kiti prasiskleis  wub.gif  Įkeliu pasirodyt

Labai grazus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 11 23, 15:02)
pabandykit palaistyt trasom zydynciom gelem,o siaip pavasari reiktu persodinti smile.gif

tai kad aš pavasari ir persodinau doh.gif sakė per jauna mėnuli antron dienon persodinti tada žydės tai va lauksiu jauno mėnulio blush2.gif

o kokias trašas jus perkat?
Atsakyti
Sakykit, o kodėl plokštenis meta pumpurus? Ir tokius nemažus jau g.gif Vietos nekeičiau, kaip pradėjo kraut pumpurus, net nejudinau.
Atsakyti
QUOTE(laisveja @ 2008 11 23, 23:25)
Sakykit, o kodėl plokštenis meta pumpurus? Ir tokius nemažus jau  g.gif Vietos nekeičiau, kaip pradėjo kraut pumpurus, net nejudinau.

Viena is priezasciu gali buti temperaturos svyravimas(diana labai aukstas,nakti per zemas),dregmes trukumas,skersvejis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(**violeta** @ 2008 11 23, 22:35)
tai kad aš pavasari ir persodinau  doh.gif  sakė per jauna mėnuli antron dienon persodinti tada žydės tai va lauksiu jauno mėnulio  blush2.gif
o kokias trašas jus perkat?

Kambarinem,balkoninem zydynciom gelem,kuriose yra azoto.(azotas skatina zydejima) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 11 24, 09:05)
Viena is priezasciu gali buti temperaturos svyravimas(diana labai aukstas,nakti per zemas),dregmes trukumas,skersvejis smile.gif

Tai greičiausiai skersvėjis pasidarbavo - ant balkono palangės doh.gif
Ačiūkas už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Cia mano senobinis raudonas, zydejimas jau i pabaiga user posted image
Atsakyti
sveikutes 4u.gif ar galit mane apsviesti siek tiek ax.gif nusipirkau ir as auksini kaledini kaktuseli, neatsilaikiau jo groziui wub.gif ir parsinesus namo pastebejau kad pradejo byreti pumpureliai, tiesa to ir tikejausi,nes zinojau kad apsipumpuravusius negalima judinti, o cia per puga tempiau namo blush2.gif doh.gif keli dar liko, lyg ir nebezada krist g.gif kazin ar dabar vietoj numestu pumpuru uzaugins man dar naujus ant Kaledu ar jau teks laukt kitu metu? unsure.gif

negaliu nepagirti jusu kaktuseliu ziedu wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduter: 24 lapkričio 2008 - 16:25
QUOTE(vaiduter @ 2008 11 24, 16:24)
sveikutes 4u.gif  ar galit mane apsviesti siek tiek ax.gif  nusipirkau ir as auksini kaledini kaktuseli, neatsilaikiau jo groziui wub.gif ir parsinesus namo pastebejau kad pradejo byreti pumpureliai, tiesa to ir tikejausi,nes zinojau kad apsipumpuravusius negalima judinti, o cia per puga tempiau namo blush2.gif  doh.gif keli dar liko, lyg ir nebezada krist g.gif  kazin ar dabar vietoj numestu pumpuru uzaugins man dar naujus ant Kaledu ar jau teks laukt kitu metu? unsure.gif

negaliu nepagirti jusu kaktuseliu ziedu wub.gif  wub.gif  thumbup.gif

manau, kad teks pasitenkinti tuo, kas liko.
Atsakyti
QUOTE(vaiduter @ 2008 11 24, 16:24)
sveikutes 4u.gif  ar galit mane apsviesti siek tiek ax.gif  nusipirkau ir as auksini kaledini kaktuseli, neatsilaikiau jo groziui wub.gif ir parsinesus namo pastebejau kad pradejo byreti pumpureliai, tiesa to ir tikejausi,nes zinojau kad apsipumpuravusius negalima judinti, o cia per puga tempiau namo blush2.gif  doh.gif keli dar liko, lyg ir nebezada krist g.gif  kazin ar dabar vietoj numestu pumpuru uzaugins man dar naujus ant Kaledu ar jau teks laukt kitu metu? unsure.gif

negaliu nepagirti jusu kaktuseliu ziedu wub.gif  wub.gif  thumbup.gif

Palauk, gal dar nauju isleis g.gif
Atsakyti
QUOTE(ziv @ 2008 11 24, 20:16)
manau, kad teks pasitenkinti tuo, kas liko.

QUOTE(skarpionuke @ 2008 11 24, 20:46)
Palauk, gal dar nauju isleis  g.gif

doh.gif
nu bent kai nusipirkau pasidziaugiau biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,
uzvakar nusiprikau labai grazu kaledini kaktusa su daaaauuuug pumpuru, bet tam vazoniuker kur prikau jau tiek mazai vieots ir skanys lauk lipa, ar tikrai negalima jo persodinti?
Atsakyti
QUOTE(*gidryte* @ 2008 11 25, 13:03)
sveikos,
uzvakar nusiprikau labai grazu kaledini kaktusa su daaaauuuug pumpuru, bet tam vazoniuker kur prikau jau tiek mazai vieots ir skanys lauk lipa, ar tikrai negalima jo persodinti?

Nepatartina 4u.gif
Atsakyti