Įkraunama...
Įkraunama...

Noni sultys

Pirmąsyk išgirdau apie tokias neva stebuklus darančias sultis. blush2.gif Gal kas bandėt? Ar tikrai daro tuos stebuklus, ar čia dar viena pinigų viliojimo sekta? Turiu artimą žmogų, kurio būklė prastoka, tikrai nebūtų tų pinigų gaila...Bet internete neradau beveik jokios informacijos, pasirodo ,reikia vaikščioti į susirinkimus, tik ten viską sužinosi...Bet tai man kvepia Kašpirovskio seansais... blush2.gif
Atsakyti
O ju Lietuvoje yra? As apie jas isgirdau Amerikoje,bet nespejau pavartoti ju,nes parsivezusi sudauziau buteli blink.gif
Kiek jos cia kainuoja?
Atsakyti
Pirma karta girdziu apie tokias NONI SULTIS g.gif
Gal galite daugiau papasakoti? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Noni sultys ,sako, gaminmos iš kažkokio ypatingo noni medžio ,turi ar ne 120 veikliųjų medžiagų, jos natūralios, šiek tiek (apie 2 proc) įdėta vynuogių ir dar kažkokių įprastų sulčių.
Vartojamos organizmo valymui mažiausiai 3 mėn., skirtingom dozėm pagal ligas ir organizmo užterštumą.
O kainuoja butelis (mėnesiui) 200 litų, jei įstoji į platintojus- 140 litų.
Atsakyti
šitos sultys man primena filmus "aukso veršis" ar "12 kėdžių" biggrin.gif
Atsakyti
ir man panašu smile.gif , bet yra vartojusių ir pasakojančių tiesiog stebuklus. g.gif Bet keisčiausia, kad forume jokių atsiliepimų blink.gif , nejaugi niekas nessusidūrė su šiom stebuklus darančiom(?) sultim?
Atsakyti
QUOTE(Lahja @ 2008 04 23, 13:01)
O ju Lietuvoje yra? As apie jas isgirdau Amerikoje,bet nespejau pavartoti ju,nes parsivezusi sudauziau buteli blink.gif
Kiek jos cia kainuoja?

o kiek butelys Amerikoje kainuoja? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmak @ 2008 04 23, 22:37)
O kainuoja butelis (mėnesiui) 200 litų, jei įstoji į platintojus- 140 litų.

mano sesė nupirko mano MB ir mano tėtukui po butelį ir už vieną mokėjo 90 litų ax.gif
po jų suvartojimo galiu pasakytio tik tiek, daug geriau vitaminų pokelis, koks nors kompleksas už 50-60 litų smile.gif
Atsakyti
As tai pradejau vartoti tas sultis po operacijos,kad sustipretu imunitetas ir t.t...,tai nezinau cia nuo ju,ar del pavasario mirksiukas.gif jauciuosi tokia energinga,nors anksciau vos islovos galedavau islipti ax.gif .Be to as ju nepirkau,nes nezinojau,kad aplamai tokios yra,o kai dar suzinojau kaina doh.gif .Mano nuomone kaina ant ju tai cia ziauriai uzkelta,bet ka darysi gera savijauta zymiai brangesne,tai kai isgersiu dovanotas teks pirkt paciai smile.gif
Atsakyti
ačiū atsakiusiems, kažkaip visiškai nepadaugėjo noro jų pirkti, nors aplink nemažai pažįstamų pasakoja apie tiesiog stebuklingą poveikį...
Atsakyti
Kazkaip mazai jau kalbama apie sias sultis. g.gif Jei tai is tikruju butu stebuklas-tai manau ir zurnalistai daugiau tam demesio skirtu. Juk jie greitai pagauna kas kur ir kaip cool.gif
Atsakyti
gavau rekomendaciju ir as jas isigyti, tai va ir pirsedau dometis. siaip internete informacijos yra nemazai apie jas ir ivariom kalbom, tik, kaip bebutu keista, mamu forume ko tai gana nedaug atsiliepimu apie jas.. g.gif
Atsakyti