Įkraunama...
Įkraunama...

Noni sultys

mūsų šeima irgi gėrė tas sultis, praktiškai visi ir š.............................. visiškai nieko jos neveikia... mačiau yra pirkti kapsulių, tai ten gal daugiau ml, tai gal dar kažkas ten veiktų, bet sultys unsure.gif doh.gif tas pats kas paprastos obuolių ar apelsinų sultys biggrin.gif
Atsakyti
Mielosios, musu tevai, seneliai ir proseneliai isgyveno be noni sulciu. Paziurekite ka turite salia. Medus, ciobrelis, obuoliai is kaimo, be trasu. Kiek mes turim vaistazoliu, tik reklamos joms nera tokios garsios kaip toms sultims. sakoma zmogus turi vartoti tai kas auga 500km spinduliu nuo jo gyvenimos vietos. Pamastykit.
Atsakyti
daug kas cia rasant naudoja zodi "stebuklas". bet tikriausiai visi priprate stebuklu laikyti kazka tokio, kas, pvz. ivyksta akimirksniu ir neitiketinai. sultys Tahitian Noni yra fenomenas, kuris padeda 90% zmoniu, kurie juos vartoja. tai ne vaistas, tai sultys i kuriuos ieina virs 350 biologiskai aktyviu komponentu ir 19 aminorugsciu, kseroninas ir kt. komponentu. jas gali vartoti kudikis, paauglis, suauges, pensininkas. nera pasalinio poveikio. visas pasaulis apie tai kalba, tik Lietuvoj kaip uz sienos visi tyli.ieikit i YOUTUBE ar i GOOGLE ir iveskit NONI ir pamatysit.
Lietuvoj www.tni.com
Atsakyti
QUOTE(musik @ 2009 01 20, 22:40)

nors vienas protingas atsakymas, ir is esmes i taikini.
Esu labai didele skeptike visokiu stebuklu adresu. Bet... nesu ir beviltiskai analfabete, informacija mokslo srityje susirasti moku smile.gif ir ne vien pagooglinus kazka surasti LT ar pasaulyje.

Vartoju sias sultis jau nuo rugsejo, ir galiu pasakyti savo nuomone. Man gereja, labai gereja savijauta. To irodymas - kraujo tyrimai.
Buvo pakankamai negera situacija su skydliauke, hormonais jau "permaitinta" buvau, dabar ju jau nebevartoju, ir mano gydytoja stebisi, kad net palaipsniui isejus is hormonu programos, sveikata palaipsniui stabiliai, bet taisosi.
Labai pagerejo regejimas. Jau nebereikia akiniu skaitymui. Kompa matau be ju wink.gif

Vaikui pastoviai budavo anginos, persalimo ligos. Siemet tik viena karta susirgo lengva forma, bet ir tai - po ilgo ciuzinejimo nuo kalno. Sveiko tris dienas, ir viskas.

As nebepersalu isvis. Pagerejo bendra savijauta, atsirado daug daugiau energijos. Taipo kad ne prisiskaiciusi kur kalbu, bet is savos patirties.

Naudoju Tahitian NONI sultis, nes issiaiskinau, kad si kompanija - pirmoji jas pradejo pardavineti, turi stipria moksline baze, savas plantacijas, niekam nepatiki net ispilstymo, viska organizuoja tik savose gamyklose. O man tai - jau didelio firmos solidumo garantas.
Pasaulyje labai daug kompaniju gamina falsifikatus. Musu vaistinese pardavinejamos labai stipriai atskiestos sultys (sulciu gal 15%), ir zmones uz vandeni moka tiek pat kiek as uz naturalu daikta smile.gif

Beje jas atsisiunciu asmeniskai pati uzsakydama internetu, atsiskaitau is internetines saskaitos, ir man i namus jas atnesa UPS siuntu tarnyba. Pries tai is www.tni.com gaunu emeila, kuriame pranesama, kad pinigus nuskaite, kada sultys issiunciamos, ir kokia siuntu tarnyba atves i namus.

Man padeda. As jas gersiu. Suprantu bent tiek, kad jos - naturalus gamtos duodamas dalykas. Tai juk homeopatija. O visas zolelinis gydymas turi trukti ilgai, nes gamta gyso svelniai.

Isgerete viena buteli, ir nieko nepadejo?
Koneveikti tai, aks net nespejo rezultato parodyti? Na cia tai mane prajuokinote smile.gif))))
Ne tablete juk geriame, kuri momentaliai skausma nuima. Ligas "gaminame" savyje desimtmeciais, ir tiketis, kad viskas isgaruos per 25-30 dienu????? Argi nenaivu? smile.gif))

Sekmes apsisprendusiems isbandyti ka Gamta motule siulo, o skeptiku buvo ir bus wink.gif
Atsakyti
Mano vyro mama taip pat daugeli metu turi problemu su skydliauke. Pastoviai gere vaistus. Reikalas priejo prie operacijos, o ji bijo operuotis. Ji pradejo vartoti Tahitian Noni mazdaug po 50-60 ml per diena ir mazdaug po 2-ju menesiu padidejo svoris, nervu sistema aprimo, imunitetas sustiprejo ir siaip bendra savijauta pagerejo ir gereja smile.gif Mes visi sias sultys vartojam.
Atsakyti
Pati geriu tas sultis tik antra menesi ir, ar kas nors pasikeite?-ogi niekas. Nei sveikesne tapau (nors praktikuoju sveika gyvenimo buda,negeriu,nerukau),nei energingesne .Uz buteli (1 litro) mokejau +/- 13$(su atsiuntimu is Havaju i NY). Tikrai nesamone moket kelis simtus litu uz viena buteli,kuris stebuklu nedaro.Daugiau galesiu parasyt,kai ilgiau jas pavartosiu.
Ka tik atsidariau ta psl.is kurio pirkau,ziuriu ,jos jau pabrango 2 $.
http://www.healingno...ottle-p-96.html
Atsakyti
Tai sultys, apie kurias rasem, vadinasi Tahitian Noni ir ju kaina yra kitokia.
www.tni.com
Atsakyti
Tos sultys yra pagamintos is to paties vaisiaus,kuris auga ir Taityje ir Havajuose.Sudetis ju ta pati!
Suprantu,kad atsiusti sultis is Taicio daug brangiau nei is Havaju;). Bet,noriu pasakyt,kad jos nera vertos tos kainos,uz kuria zmones perka. Tai jau geriau suciulpt cukraus gabaleli ir skelbt visiems,kad tai vaistas nuo visu ligu.
Atsakyti
Siaip tai sios sultys nera vaistas. Ir nesu girdejusi kad cukrus gautu Jungtiniu Tautu apdovanojima uz sveikatos pletojima.
Atsakyti
Tai nori pasakyt,kad Noni sultys gavo JT apdovanojima? Absurdas!
Nesiruosiu veltis i gincus. Tik noriu pasakyt/ispet,kad zmones nebutu patiklus ir nemoketu nesamoningas pinigu sumas uz buteliuka noni sulciu. Ar tai butu is Taicio ar Havaju.Bet,kadangi pati esi tu sulciu platintoja, tai kaip tu ju nereklamuosi ir negirsi.
Tarp kitko,ebay(is Taicio)noni sulciu galima rasti dar pigiau. Tiesiog noriu patart zmonems nebut patikliems,ir ,jei jiems labai reikia tu noni sulciu,jie gali rasti daug pigiau.
Jei as atimu is taves duona - atsiprasau. Bukim saziningi iki galo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NY: 29 sausio 2009 - 03:07
mano draugas jas kokius metus gere, tai nezinau ar del to, ar ne, prie jo nekimba jokie persalimai, gripai ir ligos doh.gif blink.gif o kai as susergu, tai sako man, kad noni negeriau ir todel sergu lotuliukas.gif
siaip manau jau geriau tokias sultis pavartoti kelis menesius, o ne sintetinius vitaminus. Bet jau skonis tu sulciu.... doh.gif vienakart paragavau, tai bloga darytis pradejo doh.gif
Atsakyti
[quote=gutte86,2009 03 10, 20:32]
O jau kaip pats prinokes vaisius smirda! doh.gif
Del to ir ieina i sudeti melyniu ir vynuogiu sultys, skoniui pagerinti!
As esu 16 sav nestuke.gif 4u.gif . Tai suzinojus kad laukiuosi pradejau gert po 70ml, o rekomenduojama doze sveikam - 35ml. Tai patikekit geriu uzsimerkus! lotuliukas.gif kaip labai kartu vaista
Ir noriu pridurt kad sutinku su gutte86 zodziais, kad geriau vartoti sias naturalias sultis, negu sintetinius vitaminu analogus! smile.gif

Tarp kitko man nebuvo jokios TOXIKOZES! mirksiukas.gif
O hemoglobino konc - 130! Nors nestukem jisai buna zemas normoj. Iki nestumo (ir iki NONI) mano hemoglobinas auksciau 120 nepakildavo!
4 nestumo sav pasidariau Progesterono koncentracija - tai jis buvo per pus maziau nuo apatines normos!!! Gydytoja griebesi uz galvos ir paskyre Diufastona
As prisiemus atsakomybe jokio Diufastono negeriau, nusprendus kad vadinasi mano vaikui tiek Progesterono ir reikia! thumbup.gif
Atsakyti