QUOTE(musik @ 2009 01 20, 22:40)
nors vienas protingas atsakymas, ir is esmes i taikini.
Esu labai didele skeptike visokiu stebuklu adresu. Bet... nesu ir beviltiskai analfabete, informacija mokslo srityje susirasti moku

ir ne vien pagooglinus kazka surasti LT ar pasaulyje.
Vartoju sias sultis jau nuo rugsejo, ir galiu pasakyti savo nuomone. Man gereja, labai gereja savijauta. To irodymas - kraujo tyrimai.
Buvo pakankamai negera situacija su skydliauke, hormonais jau "permaitinta" buvau, dabar ju jau nebevartoju, ir mano gydytoja stebisi, kad net palaipsniui isejus is hormonu programos, sveikata palaipsniui stabiliai, bet taisosi.
Labai pagerejo regejimas. Jau nebereikia akiniu skaitymui. Kompa matau be ju
Vaikui pastoviai budavo anginos, persalimo ligos. Siemet tik viena karta susirgo lengva forma, bet ir tai - po ilgo ciuzinejimo nuo kalno. Sveiko tris dienas, ir viskas.
As nebepersalu isvis. Pagerejo bendra savijauta, atsirado daug daugiau energijos. Taipo kad ne prisiskaiciusi kur kalbu, bet is savos patirties.
Naudoju Tahitian NONI sultis, nes issiaiskinau, kad si kompanija - pirmoji jas pradejo pardavineti, turi stipria moksline baze, savas plantacijas, niekam nepatiki net ispilstymo, viska organizuoja tik savose gamyklose. O man tai - jau didelio firmos solidumo garantas.
Pasaulyje labai daug kompaniju gamina falsifikatus. Musu vaistinese pardavinejamos labai stipriai atskiestos sultys (sulciu gal 15%), ir zmones uz vandeni moka tiek pat kiek as uz naturalu daikta
Beje jas atsisiunciu asmeniskai pati uzsakydama internetu, atsiskaitau is internetines saskaitos, ir man i namus jas atnesa UPS siuntu tarnyba. Pries tai is www.tni.com gaunu emeila, kuriame pranesama, kad pinigus nuskaite, kada sultys issiunciamos, ir kokia siuntu tarnyba atves i namus.
Man padeda. As jas gersiu. Suprantu bent tiek, kad jos - naturalus gamtos duodamas dalykas. Tai juk homeopatija. O visas zolelinis gydymas turi trukti ilgai, nes gamta gyso svelniai.
Isgerete viena buteli, ir nieko nepadejo?
Koneveikti tai, aks net nespejo rezultato parodyti? Na cia tai mane prajuokinote

))))
Ne tablete juk geriame, kuri momentaliai skausma nuima. Ligas "gaminame" savyje desimtmeciais, ir tiketis, kad viskas isgaruos per 25-30 dienu????? Argi nenaivu?

))
Sekmes apsisprendusiems isbandyti ka Gamta motule siulo, o skeptiku buvo ir bus