Įkraunama...
Įkraunama...

Noni sultys

Mazai kas pasakoja apie noni sulciu poveiki. Siaip pats pradejau vartoti kaip profilaktini preparat. Taciau girdejau, kad labai dau visokiu teigiamu atsiliepu, kad padejo ivairiose situacijose.
Mano mamai, tai susitvarke angina. Siaip energijos yra labai daug geriant Tahitian noni sultis.
Atsakyti
man ju paieskoti rekomendavo vaiku kardiologe, bet kazkaip labai nerimtai tai atrodo...
manoji dukra prastai valgo, jau pradeda trukti ivairiu medziagu sad.gif sako jos pagerintu apetita.
Atsakyti
QUOTE(Gritta @ 2008 09 15, 20:41)
man ju paieskoti rekomendavo vaiku kardiologe, bet kazkaip labai nerimtai tai atrodo...
manoji dukra prastai valgo, jau pradeda trukti ivairiu medziagu sad.gif sako jos pagerintu apetita.

Prieš metus ar daugiau rodė per televiziją apie tas sultis TREČIŲ ŠALIŲ DURNIŲ MULKINIMAS
Atsakyti
mums irgi rekomendavo kardiologe.
stai ka radau :
http://www.londonozi...com/a-news-3736

As naudociau , jei buciau garantuota, kad tai tikrai to augalo sultys. O gal ten vanduo su guasu uz 200 lt?
Atsakyti
Nepirkciau schmoll.gif Mulkinimas zmoniu man atrodo g.gif Uz tokia kaina geriau vitaminu kompleksa is vaistines nusipirkti.Viena jauna moteriske tiek patikejus tom noni sulciu galiom,kad ieskos vaikui neigaliam. Sirdies yda turi didele ir galvoja pades sutvarkyti. doh.gif Nu nesamone ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti

Reklama varo kardiologė, ne kitaip. Mano dukrai prieš du metus Vilniuje vaikų kardiologė rekomendavo Noni sultis organizmo stiprinimui, nes nieks negalėjo rasti ligos, o jautėmės prastokai. Nupirkau ( 2006 m. butelis kainavo 140 lt.), išgėrėm. Poveikis tas pats kaip mėnesį pagėrus burokėlių - morkų - obuolių sulčių. Nei blogiau nei geriau.
Mano asmeninė nuomonė - žmonių mulkinimas ir pinigų traukimas tos sultys.
Atsakyti
mačiau atsiliepimu kad Lietuvoj originalo nėra .Originalios sultis gamina tik NONI TAHITION JAV o ne U.S.A
Atsakyti
Apie ta augala: http://www.rojaussod...nis.php?id=1504
Na, apie saltalankius irgi panasiai galima parasyti
Atsakyti
Manau, kad daugelio vaisių naturalios sultys turi nemažai naudingų medžiagų.
Pati apie noni sužinojau vos prieš gerą mėn.Prisiskaičiau internete apie jas, pasirodo jau daugiau nei 10 metų kitose šalyse šias sultis naudoja ir nepeikia.Visad atsiranda skeptikų neigiančių alternatyvų gygymo būdą.
Kadangi mano vyresnėlis turi sveikatos problemų, nusprendžiau įsigyti 1 butelį sulčių imuniteto stiprinimui.
Žinoma , jos žiauriai brangios, mokėjau 190 lt.,tačiau, mano nuomone, sintetiniai papildai taip pat nepigūs, o įsisavina jų organizmas tik apie 50-60 proc.Taigi, sūnus jau 3 sav. naudoja noni(sultys labai tirštos,skonis šiaip sau, vaikinas nesispardo,geria,kol kas viskas tik į gerą,energijos tai jau tikrai padaugėjo, peršalimo ligomis . kol kas neserga, nors anksčiau šiuo metu jau "snargliuodavosi".Tik girdėjau sako, kad nuo vieno butelio mažai naudos, reikia jas vartoti apie pusę metų.Nežinau ar įstengsim mokėti tokias sumas.....
Šiaip, juose yra 11 ;proc., mėlynių ir vynuogių sulčių.Regėjimui tai tik į naudą.smile.gif
Atsakyti
Mergaites o po kiek jų reikia išgerti?
Atsakyti
Bent po 30gr i diena smile.gif

Atsakyti
sveikute,nesenai isgirdau apie sias sultis,man labai idou ar cai tikriaitoks stebuklas,nes mano mergaiste daug kam alergiska ir pazistamam sako kad cia labai geras dalykas turetu greiciau isaugt ir t.t
kaip jus manot ar verta oabandyti? 4u.gif nes kazkaip bet ko mazam vaikuciui nesinori duoti,na o jei jau stebuklo nepadarys bent jau nepakenks naturalios juk sultys? kaip jus manot?
Atsakyti