Įkraunama...
Įkraunama...

Dantys dantukai.. Kada pirmieji?

Dar norejau paklausti, mano dukrytei ant dvieju dantuku atsirado tokios demeles, netamsios, tokios lyg pilkos, gal zinot nuo ko, ar pranyks? mastau.gif
Atsakyti
Pauliui pirmieji dantukai išdygo 4,5 mėn. mirksiukas.gif, o būdamas metukų jau turėjo 8 dančiukus. Dabar jų turi jau 18 ir visi, išskyrus paskutinius 2 krūminius, dygo be didelių skausmų. Paskutinieji dygo labai ilgai ir skaudokai, bet dėl to nebuvo bemiegių naktų smile.gif Laukiame kada išdygs tie paskutinieji krūminiai g.gif
Atsakyti
na mano mazulei pirmas dantukas islindo kai jai buvo 11men. dabar jau 13men.ir labai istino virsutines dantenytes,pradejo viduriuti jau antra diena...nieko nevalgo,tiktai sausainiukus grauzia,nesuprantu ar cia nuo tu dantuku,ar taip kas? be to pas mus labai letai dygsta dantukas,per beveik 2 men. jo dar tik puse islindo blink.gif as tai nezinau ka ir galvot...Daktare sake kad viskas normaliai g.gif ir visiems labai skirtingai dygsta.
Atsakyti
mūsų sūnui tuoj 5 mėnesiukai, laukiam dantukų. Jau kauburėliai visai aiškūs, belieka pakentėk kokią savaitėlę kitą ir turėsim du baltuoliukus. smile.gif Vaikas neramus, sunkiai valgo, burnytėje kumštuką trina. Tepam Kamistad.
Atsakyti
o as turiu toki klausima, ar visada pirmieji isdygsta apatiniai dantukai? Siandien apziurejau savo vaiko burnite, tai virsui labai isbrinko dantienos, o su pirstu jauciu astru galiuka, ar gali but taip, gal man vaidenasi cool.gif , nes mano vaikui jau 9 men, ir mes tu dantu jau laukiam gal nuo kokiu 4 men,tai ir galvoju gal jau nuo to laukimo stogas pavaziavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ewile @ 2008 10 31, 11:41)
o as turiu toki klausima, ar visada pirmieji isdygsta apatiniai dantukai? Siandien apziurejau savo vaiko burnite, tai virsui labai isbrinko dantienos, o su pirstu jauciu astru galiuka, ar gali but taip, gal man vaidenasi  cool.gif , nes mano vaikui jau 9 men, ir mes tu dantu jau laukiam gal nuo kokiu 4 men,tai ir galvoju gal jau nuo to laukimo stogas pavaziavo  doh.gif

ne butina pirmi dantukai turi buti apatinei smile.gif
Atsakyti
Pirmas dantukas pradejo dykti 5 menesiu
Atsakyti
labutis mamites 4u.gif
mano sunelis turi jau 8 dantukus clap_1.gif ir atrodo kruminiai kalasi,bet nesu tikra,nes nu labai nenori mano zmogutis ju paroditi doh.gif schmoll.gif
o turiu as toki klausima: ar valote savo vaikeliu dantukus? g.gif ir kada pradejot? mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alincikita: 04 lapkričio 2008 - 22:55
kada tie pirmieji dantukai išdygsta, skaičiuojant nuo jų "ieškojimo" pr g.gif jau nuo 3 mėn vargstam, viską griaužia, dejuoja, naktimis nemiega.... net nežinau kaip jam padėti unsure.gif jau 5 su puse mėn...
Atsakyti
4u.gif 5 menesius bande prasirezti pro desnas... laukem kazkur nuo 5 menesio, o islindo kai suejo lygiai 10 menuo... man pirmas dantuka isdygo taip pat 10 men. sekantys po dvieju savaiciu islindo mano zuikiui (kaip ir man)... daugiau dantu augimo grafiko pas savo mamka neklausiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Mums išdygo 5 mėnesių per naujus metus, dvigubas džiaugsmas buvo.
Atsakyti
Nesulaukiam dantukų jau beveik 7 mėnesius, šiandien mažiui pakilo temperatūra, jokių ligos požymių nematyti, gal dantukai kalsis unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grateful: 18 lapkričio 2008 - 15:29