Isdygs, dar, tik pirmieji, bet kai pradeda kristi ir dygti nauji, tai iki kritimo prasideda kitos problemos, dantu skausmai, stomotologai tai ojojoi.
mums pirmas isdygo 5 men 23 dienu, o antras pasirode po 3 dienu. pries pasirodant pirmam dabtukui maziukas buvo labai irzlus ir veme (net buvau greitaja iskvietus, bet daktare nuramino). dabar laukiam virsutiniu, nes jau sviecia

sveikos, mamules,
klausimas - kokie neigiami didziausi reiskiniai dygstant kruminiams?
temperatura? piktutis? nevalgus? zyzlus? apatiskas? daznas salinimas? snarglis?
klausimas - kokie neigiami didziausi reiskiniai dygstant kruminiams?
temperatura? piktutis? nevalgus? zyzlus? apatiskas? daznas salinimas? snarglis?
Mums pirmas dantukas isdygo 7 men, dabar jau turim 14. Jokiu dantu dygimo pazymiu nejauteme

Mūsų zuikiui 4,5 mėnesio proga išdygo 2 dantukai, dar du pakeliui, dygo su zirzimu, pilvo diegliais ir 38,6 temperatūra, viskas baigėsi sulig dantukų prasikalimu, net išbertas buvo nuo aukštos temperatūros, dabar laukiame viršutinio ir iltinuko. Gelbstimės Dentinoxu

Dabar mano maziukas 4men ir 22 dienos. Tai jau geras tris savaites labai kandziojasi, viska grauzia ir seilytem apsipyles. As vis kazkaip paziuriu na atrodo nera. Kazkaip visada tikejau, kad virsutiniai pirma turi isdygti. Tai juos labiau ir tikrindavau. Nors apatines smegenytes maciau, kad patine. O gi siandien visai netycia uzkliuvo man apacia, nes palietus pajutau kazka astraus. Ir pasirodo jau kalasi du grazus dantukai
Pastebejau tik siandien. O va jau antra savaite kaip negaluojam. Savaite slogavom, po to seke gerkles virusine infekcija su 39 laipsniais temperaturos (tokia buvo 2 paras). Gydytoja sake kad cia komplikacijos nuo slogos. O si naktis ypatingai buvo nerami, bemiege. Ziuresim kokia bus kita
Tai dabar ir nezinau ar sieti situos negalavimus su dantukais

Na mūsų Augustėliams amžiaus skirtumas tik per sacvaitę, bet daiginamės irgi su temperatūromis, laukiame antros partijos dantukų, tai vėl sloga ir vėl dantys, ir vėl zyzimas, stiprybės bendravardžiui ir Mamytei

ar jusu maziai,kuriems dar dantukai tik pakeliui,kurie labai seiliojasi,nespringsta seilytem,nesukosti? mano 4 men.paneles rankytes is burnos neiseina,seiliu upeliai,springsta,net kosti. ar jusiskiams buna taip?

QUOTE(Olaiva @ 2009 02 18, 12:53)
ar jusu maziai,kuriems dar dantukai tik pakeliui,kurie labai seiliojasi,nespringsta seilytem,nesukosti? mano 4 men.paneles rankytes is burnos neiseina,seiliu upeliai,springsta,net kosti. ar jusiskiams buna taip? 

taip, dar ir kaip springsta ir kosti, viskas OK

Mano zuikiui isdygo pirmas dantukas 6 men., dabar jau turime 4 dantukas bet turesim tuoj ir daugiau nes matosi paburkimas ant dantenu. Dziaugiuosi kad jie dygsta tvarkingai ir be jokiu skausmu, temperaturu, zinoma be seiliu neapseiname.