visks panasiai buvo ir manajai, tai gydytojos patarimu nupirkau tepaliuka smeenelem tepti, tai
nespejau istepti,ir po keliu minuciu manoji jau sypsojos,valge,zaide kaip as sakau ir vel geras vaikas
QUOTE(Rasmuze @ 2007 02 24, 10:01)
visks panasiai buvo ir manajai, tai gydytojos patarimu nupirkau tepaliuka smeenelem tepti, tai
nespejau istepti,ir po keliu minuciu manoji jau sypsojos,valge,zaide kaip as sakau ir vel geras vaikas 
nu dar sito nebandem reikes nulekti i vaistine nupirkt aciux
QUOTE(ginty @ 2007 02 24, 11:28)
mes tepam su dentinox-gel. tikrai nekankink savo maziuko ir pati pervarksi, o tai tikrai labai
Norėjau paklausti mamyčių dėl dantukų. Mano pupai pirmi dantukai prasikalė lygai 5 mėn. Dabar jai 8,5 mėn, o turim tik tuos 2 dantukus. Ar viskas gerai kad taip ilgai nesulaukiam kitų, jau greit bus 4 mėn. Gal kam taip buvo.
QUOTE(natuliona @ 2007 03 23, 15:51)
Norėjau paklausti mamyčių dėl dantukų. Mano pupai pirmi dantukai prasikalė lygai 5 mėn. Dabar jai 8,5 mėn, o turim tik tuos 2 dantukus. Ar viskas gerai kad taip ilgai nesulaukiam kitų, jau greit bus 4 mėn. Gal kam taip buvo.
O, dantenos virsuj nera paburke??
Mums pirmieji du apatiniai išdygo 5,5 mėn., o dabar mum 7 mėn., lenda viršutiniai visi 4
Irzlumas nesvietiškas, temperatūra 37,5
Jau greičiu prasikaltų
QUOTE(natuliona @ 2007 03 23, 15:51)
Tikrai nepergyvenk
Sekmes
QUOTE(lijanka @ 2007 03 23, 20:43)
Tikrai nepergyvenk
mum buvo lygiai taip pat.Pirmieji 2 prasikale lygiai 5 men,o antrieji du devyniu menesiu.Dabar mum 10 men. ir kalasi penktas dantukas
Sekmes
Sekmes
Lauksim tada
Kažkaip keista skaityt, kad mamkos dantukų laukia
Nes aš jau tik ir galvoju, kada tas dantų dygimas baigsis
Vaikui 10 mėn. turim jau 8 dantukus, oj galvojau, kad pražilsiu anksčiau laiko, nes jie dygo visi nuo 5 men.
Stiprybės mamos jums, aš tai visai jau dantukų nebelaukiu, noriu tik laimingo ir ramaus savo vaikelio
Vaikui 10 mėn. turim jau 8 dantukus, oj galvojau, kad pražilsiu anksčiau laiko, nes jie dygo visi nuo 5 men.
Stiprybės mamos jums, aš tai visai jau dantukų nebelaukiu, noriu tik laimingo ir ramaus savo vaikelio
QUOTE(Renna @ 2007 03 23, 22:46)
Kažkaip keista skaityt, kad mamkos dantukų laukia
Nes aš jau tik ir galvoju, kada tas dantų dygimas baigsis
Oho
Mano sūnui pirmi du dantukai apačioje išdygo 9 mėn. Viršuje trečias dantukas po trijų mėnesių.