Įkraunama...
Įkraunama...

Dantys dantukai.. Kada pirmieji?

visks panasiai buvo ir manajai, tai gydytojos patarimu nupirkau tepaliuka smeenelem tepti, tai thumbup.gif nespejau istepti,ir po keliu minuciu manoji jau sypsojos,valge,zaide kaip as sakau ir vel geras vaikas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasmuze @ 2007 02 24, 10:01)
visks panasiai buvo ir manajai, tai gydytojos patarimu nupirkau tepaliuka smeenelem tepti, tai  thumbup.gif  nespejau istepti,ir po keliu minuciu manoji jau sypsojos,valge,zaide kaip as sakau ir vel geras vaikas drinks_cheers.gif

nu dar sito nebandem reikes nulekti i vaistine nupirkt aciux mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ginty @ 2007 02 24, 11:28)
nu dar sito nebandem reikes nulekti i vaistine nupirkt aciux mirksiukas.gif

mes tepam su dentinox-gel. tikrai nekankink savo maziuko ir pati pervarksi, o tai tikrai labai thumbup.gif pagalba.maziukas nors pailses.
Atsakyti
Norėjau paklausti mamyčių dėl dantukų. Mano pupai pirmi dantukai prasikalė lygai 5 mėn. Dabar jai 8,5 mėn, o turim tik tuos 2 dantukus. Ar viskas gerai kad taip ilgai nesulaukiam kitų, jau greit bus 4 mėn. Gal kam taip buvo.
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2007 03 23, 15:51)
Norėjau paklausti mamyčių dėl dantukų. Mano pupai pirmi dantukai prasikalė lygai 5 mėn. Dabar jai 8,5 mėn, o turim tik tuos 2  dantukus. Ar viskas gerai kad taip ilgai nesulaukiam kitų, jau greit bus 4 mėn. Gal kam taip buvo.

O, dantenos virsuj nera paburke?? g.gif Mano pirmajai apacioj dantukai isdygo lygiai sesiu menesiu, o po to teko paluketi keleta menesiuku, kol kiti isdygo. Beje, labai jau neramiai tais menesiais miegodavo unsure.gif
Atsakyti
Mums pirmi du dantukai prasikale 8men.greit bus 11men.bet daugiau dantuku nesirode.Siandien buvom pas gyd., tai sake nesibaimint,ad taip buna.Dar prirase osteocare sirupelio po5ml per diena.Nu gal pagreitins procesa. unsure.gif
Atsakyti
Mums pirmieji du apatiniai išdygo 5,5 mėn., o dabar mum 7 mėn., lenda viršutiniai visi 4 doh.gif Irzlumas nesvietiškas, temperatūra 37,5 unsure.gif Jau greičiu prasikaltų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2007 03 23, 15:51)
Norėjau paklausti mamyčių dėl dantukų. Mano pupai pirmi dantukai prasikalė lygai 5 mėn. Dabar jai 8,5 mėn, o turim tik tuos 2  dantukus. Ar viskas gerai kad taip ilgai nesulaukiam kitų, jau greit bus 4 mėn. Gal kam taip buvo.

Tikrai nepergyvenk smile.gif mum buvo lygiai taip pat.Pirmieji 2 prasikale lygiai 5 men,o antrieji du devyniu menesiu.Dabar mum 10 men. ir kalasi penktas dantukas thumbup.gif
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lijanka @ 2007 03 23, 20:43)
Tikrai nepergyvenk smile.gif mum buvo lygiai taip pat.Pirmieji 2 prasikale lygiai 5 men,o antrieji  du devyniu menesiu.Dabar mum 10 men. ir kalasi penktas dantukas thumbup.gif
Sekmes 4u.gif

Lauksim tada smile.gif
Atsakyti
Kažkaip keista skaityt, kad mamkos dantukų laukia lotuliukas.gif Nes aš jau tik ir galvoju, kada tas dantų dygimas baigsis lotuliukas.gif
Vaikui 10 mėn. turim jau 8 dantukus, oj galvojau, kad pražilsiu anksčiau laiko, nes jie dygo visi nuo 5 men. biggrin.gif

Stiprybės mamos jums, aš tai visai jau dantukų nebelaukiu, noriu tik laimingo ir ramaus savo vaikelio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2007 03 23, 22:46)
Kažkaip keista skaityt, kad mamkos dantukų laukia lotuliukas.gif Nes aš jau tik ir galvoju, kada tas dantų dygimas baigsis lotuliukas.gif
Vaikui 10 mėn. turim jau 8 dantukus, oj galvojau, kad pražilsiu anksčiau laiko, nes jie dygo visi nuo 5 men. biggrin.gif

Stiprybės mamos jums, aš tai visai jau dantukų nebelaukiu, noriu tik laimingo ir ramaus savo vaikelio wub.gif

Oho blink.gif na ir dantu pas jus gausybe blink.gif Na, is tiesu, geleziniu nervu reikia, kad toki vaikucio irzluma atlaikyt bigsmile.gif Stiprybes ir tau Renna 4u.gif
Atsakyti
Mano sūnui pirmi du dantukai apačioje išdygo 9 mėn. Viršuje trečias dantukas po trijų mėnesių.
Atsakyti