QUOTE(Skvo @ 2006 08 31, 11:26)
O kaip tau atrodo jūsų sistema, ar patogu tavo akimis žiūrint? Ką jūs gaminat kelionės baidarėmis metu, pvz.: pusyčiam, pietums ir vakarienei? Tai jeigu vistiek visi turi maistą vežtis baidarėse, tai jau manau vistiek geriau ir ramiau visiems būtų, kad visi ir vežtūsi tik tą maistą, kurį gamins, ar nea? Kiek jūs dienų plaukiate? Kiek jau metų turistaujate vandens transportu ir kiek žmonių plaukiate, ar kasmet tie patys?

daug klausimų uždaviau, bet įdomu labai.
sveika. sorry, kad ilgai laukei atsakymo, bet pradejau studijuoti ir neturiu interneto. tai pradedu atsakineti
mano akimis ziurint man mano sistema zymiai patogesne, nei jusiske. tik nesizeisk

. man taip svieciasi, kad netgi pigiau taip gaunasi, nors nezinau
gaminam tai.....nu galiu pateikti sios vasaros zygio valgiarasti, juk buvau maistininkas ir turiu ji....nu pabaigoj parasysiu....

ir tikrai jokio bardako nebuna pas mus. maistininkas turi visa valgiarasti ir sarasa kas ka veza. buna sudarytas grafikas kuriam priplauktam mieste ka reikia nupirkti ir is vakaro maistininkas pro visus praeina ir patikrina kas ko turi. ka reikia pripirkti. patogu taip. ir kitos dienos budintysis is vakaro susizino ka gamins, ka is ko ir kiek paimti ir susirenka i dienos maisa. dienos maise yra vsokiu arbatu, prieskoniu ir panasiu dalyku kas yra bendra. pas jus kaip supratau, net ir tokius dalykus vezasi kiekvienas sau....

nu bet cia mano nuomone, juk sistemu nepradesim kaitaliot
plaukiam mes visa savaite...anksciau budavo nuo tasko A sekmadieni iki ikito sekmadienio. dabar pradedam bet kuria savaites diena ir plaukiam nuo tasko A iki tasko B.
pati turistauju nuo 2 metuku, dabar man jau 18, o tetis nuo savo studiju laiku.
zmones dabar pradejo keistis, nes aptingo...nu siaip mazeja ir mazeja musu.
o dabar mano sarasas:
ketvirtadienio vakariene- bulviu kose su tusonke
penktadienis- makaronai su suriu
sriuba
ryziai su tusonke
sestadienis- kukuruzu kose su kondensuotu pienu ir kakava
sriuba
grikai su tusonke
sekmadienis- zirniai su spirgais
saldi sriuba ir konservuota zuvis
makaronai su tusonke
pirmadienis- ryziai su razinom ir kakava
sriuba
grikiai su tusonke
antradienis- kukuruzu kose su kondensuotu pienu
sriuba
soja su makaronais
treciadienis- lesiai su spirgais
saldi sriuba ir konservuota zuvis
makaronai su tusonke
ketvirtadienis-manu kose
sriuba jei nesaldi, tai is koncentratu ir su bulvytem, morkytem. jei saldi, tai is dziovintu vaisiu.
per visus tris valgymus yra duodama sumustiniu su suriu, desra. jei neverdam kakavos, tai verdam arbata....ir panasiai