Įkraunama...
Įkraunama...

kaip atpratinti vaiką miegoti kartu? 2 dalis

Maniskiui 2 - persikelem i didele lova (apie 2 metrus), su apsaugele. Didelio reikalo nebuvo, dar puikiai tilpo i sena (kartais joje iki siol miega). Dabartineje kai atsigula susirietes, tai sakom, kad kokie 9 tokie kaip jis tilptu biggrin.gif
Atsakyti
Mums dar nera 2,5 o jau savo lovytej miegoti nenori. Reikes teveliams pradeti galvoti apie didesne vaiko lova, nes dabar mazasis miega kaip karalius ant isskleisto kampo - kaip dvigulej lovoj. Tai sukasi ten ratais. I savo mazaja lovyte su grotom nelipa nors tu ka. Didziausias noras miegoti su teciu vienoj lovoj. Bet mes stengiames pas save lovoj nemigdyti.
Atsakyti
greit sueis 3 metai, pirkom, nes mazos reikes antram leliukui
Atsakyti
Sveikutes mamytes smile.gif
Mums jau ne uz kalnu 2metukai ir vis dar miegame lovyteje smile.gif Bet girdziu vis daugiau pasisakymu,kad mano maziukiai jau laikas palikti lovyte ir keltis i normalia lova... g.gif Gal galit pasidalinti savo patirtimi nuo kada pratinate/zadate pratinti mazylius miegoti lovoje?
Atsakyti
QUOTE(Sypsena @ 2007 10 05, 13:01)
Sveikutes mamytes  smile.gif
Mums jau ne uz kalnu 2metukai ir vis dar miegame lovyteje  smile.gif  Bet girdziu vis daugiau pasisakymu,kad mano maziukiai jau laikas palikti lovyte ir keltis i normalia lova... g.gif  Gal galit pasidalinti savo patirtimi nuo kada pratinate/zadate pratinti mazylius miegoti lovoje?

mums gruodį 3 bus, o lovytėje vis dar miegam mirksiukas.gif
Atsakyti
Šypsena,o tavo mažylė tikrai gimus 2006 m.,jei rašai,kad jai tuoj bus dveji? mirksiukas.gif
Maniškė labai panašaus amžiaus,bet miegam dar lovytėje.Manau,kad iš normalios lovos naktį nusiverstų kokius 25 kartus lotuliukas.gif
Vyresniąją iš lovytės į lovą iškomandiravau,kai buvo maždaug 2,5 m.,bet ir tai paramstydavau kėdėm.Dėl viso pikto ax.gif
Atsakyti
Čia turbūt priklauso nuo vaiko. Jei ramus, galima ir iki 2 metų į didelę lovą, jei blaškosi, lovytėje geriausia (aišku kol telpa) biggrin.gif
Atsakyti
aš jau galvojau savo mažutei pirkti tikrą lovą, bet...nesenai vienos pažįstamos dukrytė kuriai tiek pat kiek maniškei, iškrito iš tokios lovos ir...susilaužė raktikaulį verysad.gif nors ir neaukštai, bet va kaip...tai aš palauksiu, tegul dabar miega dar šitoj vaikiškoj lovelėj wub.gif
Atsakyti

Mano mazei tuoj 1.9m,o miega jau darzelinei lovytej thumbup.gif Nes pamaciau,kad lovytej jau ner taip saugu,buna atsikelia ir tyli,galvoju paziuresiu ka daro 4u.gif o ji taip stengias kojyte kuo auksciau iskelt doh.gif Tada ir nusprendziau,kad reik lovos,nakciai pristumiu prie savo dvigules lovos,o is kitos puses drauges vyras isfrezavo lenta ir maze neiskrenta 4u.gif TPFU TPFU TPFU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ERPE @ 2007 10 05, 15:37)
Šypsena,o tavo mažylė tikrai gimus 2006 m.,jei rašai,kad jai tuoj bus dveji? mirksiukas.gif
Maniškė labai panašaus amžiaus,bet miegam dar lovytėje.Manau,kad iš normalios lovos naktį nusiverstų kokius 25 kartus  lotuliukas.gif
Vyresniąją iš lovytės į lovą iškomandiravau,kai buvo maždaug 2,5 m.,bet ir tai paramstydavau kėdėm.Dėl viso pikto  ax.gif

Uj,aciukas kad pasakiai...net nezinau kaip tai pasirase... doh.gif g.gif lyg ir 2005m buvau ivedus... g.gif dar to nebuvo,kad vaiko gimimo data suklysciau doh.gif unsure.gif
Papildyta:
man kazkaip ramiau,kai maziuke miega saco lovytej...ZInau,kad neislips,neiskris... g.gif Siaip,jei ir piktrumem lova,tai pridetumem toki "laikikli prie krasto,kuris neledzia vaikams iskristi,bet kas cia zino kaip su vaikais buna... g.gif Beto,atsikelusi zbitku prikrestu mirksiukas.gif manes juk nezadintu,kai zaislu ir dar visokiu dalyku aplinkui smile.gif
O mamytes,kurios jau migdot maziukus lovose,kaip jums sekesi pereiti is lovytes i lova? g.gif ZInau,kad kartais buna nelengva... g.gif
Atsakyti
Aš ki trijų metų tikrai nesiruošiu iš jos lovytės traukti schmoll.gif labai dar nepatikimas tas mažas žmogutis biggrin.gif
Atsakyti
Buvo jai dveji ir mėnuo kai perkėliau į didelę lovą, tik vyras lovą apsuko - medinis bortelis ne prie sienos, o į kambario vidurį atsuktas, nes kitaip tai tikrai išpultų. Būčiau leidusi dar ilgokai miegot lovytėje, bet, kad broliukas ar sesytė jau beldžiasi, tai ir perkėlėme smile.gif ir nepastebėjau jokio streso dėl to... nuo pat pirmos nakties miega kuo puikiausiai smile.gif
Lovytėje ,,miega'' lėlytės ax.gif
Atsakyti