Įkraunama...
Įkraunama...

kaip atpratinti vaiką miegoti kartu? 2 dalis

nuo 3 metuku bigsmile.gif
Atsakyti
Man tai iškilo klausimas dėl dviaukštės lovos, na ne tai, kad dviaukštės- vien antro aukšto su čiuožykla:) Maniškei tuoj trys ir pamačius parduotuvėj (kai rinkom jai lovą) užsimanė būtent tokios, o mes kažkaip sėkmingai pasirašėm - nugi būna užtemimų- dabar suku galvą ar nepadarėm didelės nesąmonės ir nesužalosim vaiko, baisu, kad iškris lipdama užsimiegojus.
Atsakyti
mano mažyčiui 1 m. ir 7 mėn... bet jau galvoju apie lovytės pakeitima.. nes jis joje sunkiai telpa į ilgi, o į plotį juo labiau.. nuolat kojos ir rankos stringa tarp virbų..
Atsakyti
Manau, kad iki 3 metų miegos tarp grotų biggrin.gif Šiaip nežinau, nes neturiu patirties, bus matyti kai paaugs.
Atsakyti
Mes neseniai savo mazylei nupirkom lova. Dabar jai 1m. ir10men. Dar butume nepirke, bet reikalas spirai, nes antras anta dienu turi gimti. Tai teko i kita kambari perkraustyti.
Lova nupirkom didele, plotis 1m. 40cm. Su bortais is visu pusiu, kaip baseinas. Nes dar tokio amziaus isriedeti pilnai gali, jei butu be krastu.
Atsakyti
mes pakeitem, kai pradejo nebetilpti i vaikiska - 5 m. ir 9 men. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer @ 2005 02 11, 16:19)
Gal kai bus 18-os? g.gif blink.gif Tik, jau įtariu, ta lova bus ne jūsų trijų kambarių bute tongue.gif
Panašia tema diskutuojama skyrelyje "Auklėjimas". Aš tai tokių "miegojimų" kartu su vaikais nesuprantu schmoll.gif (Išimtys - vaikas laaaabai sunkiai serga, karščiuoja).
Galit ant manęs nors pamazgų kibirą išpilti, bet savo nuomonės neatsiimsiu - man tai panašu į patį tikriausią vaikų tvirkinimą. Ypač, jei vaikas jau artėja ar yra perkopęs trejus metus. Šilumą beigi meilę galima demonstruoti ir dieną. Ir tik jau cit - nesakykit, kad miegate dar ir protėvių kostiumais ar sexy naktiniais, o vaikui užmigus, su vyru pasikirkint nusprendžiate. Vaikas bus laimingas, jei po tokių naktų suaugęs neturės psichologinių problemų.
Ot, išsiliejau. Net ant dūšios ramiau. Nors jums tikriausiai ne g.gif

Sutinku, bet iki 1.5 metų galima
Atsakyti
Musiske miega ir pas mus ir savo lovelej. kai miega musu lovoj, tai visada skersa ir mes neissimiegam kartais. o uzmiega tai beveik visada musu lovoj, pries tai dar koki desimt daineliu padainuoti reikia. imigusia perkeliam i jos lovele.
Atsakyti
Mano vaikas nuo 8 menesiu miega savo lovyteje ir savo kambryje, uzmiega pats. Paguldau ir iseinu, aisku, kad taip pats uzmigtu, tai man kainavo nemazai pastangu, bet dabar ramu ir jam ir man. Manau, kad vaikui daug sveikiau miegoti atskirai nuo tevu!
Atsakyti
Mes nuo pat gimimo miegam lovytiai ir jokiu problemu užmiega patys nereikia ju migdyti atskirai miega taip pat jau senai ir nereikėjo jokiu pastangu
Atsakyti
Mes lovą pakeitėm pora mėnesių prieš sesės gimimą, kad vietelė atsilaisvintų, kaip sakant... biggrin.gif Sūnui jo sudedamą fotelį baisiai išgyrėm, tai visus vedė ir rodė savo naują lovytę...ir pasakojo kaip dėdės iš toli (Lenkijos tongue.gif ) jo lovytę vežė... Labai patiko jam lovytė, "grotų" visai nepasigedo...
Atsakyti
mes į didesnę lovą persikėlėme 3metukų ax.gif
Atsakyti