Įkraunama...
Įkraunama...

kaip atpratinti vaiką miegoti kartu? 2 dalis

As saviskiam 1m ir 1men irenginejau kambari, tai ir nupirkau lova didele, bet su apsauga. Tokia, kad gale yra pro kur paciam islipti, tai pietu miega pradejau jau ten migdyti. Jam ten labiau patinka nei lovytej. Lovytej jis isviso nemiega. Nakti su mumis lovoj miega.
Atsakyti
As savo vaika i didesne lova perkeliau 2 m. Uzsakem 1.70 cm lova su apsauga, kad neiskristu, palikta tik ilipti-islipti, tai kai atveze lova, tai ta apsauga pamirso, zadejo pristatyt per dvi savaites, kada sekantis reisas is vilniaus i kauna su baldais. Nu sakau, kaip as vaika migdysiu, taigi iskris, sako, kedes pastatysit - sugalvosit. Na, pirma nakti pagalviu pridesciau ant grindu - nieko, ismiegojo smile.gif antra lygiai taip pat ir kai visa savaite taip ir neiskrito, tai paskambinau i badu imone ir sakiau,kad nereikia mums tos apsaugos. Taip ir miegam jau 4.5 men. be jokiu apsaugu, pagalviu jau nebededu ant grindu. Maniskis siaip nakti "migruoja", paguldau vienam gale, buna, kad randu kitam, bet skersai lovos nemiega. O pagal ilgi, tai ir mazoj lovelej dar galejo miegot, bet kad dauzydavos i skersinius, matomai jam plocio reikejo smile.gif dabar turi smile.gif
Atsakyti
Mano suneliui 1.3 ir jau noreciau pradeti pratinti miegoti normalioj lovytes,nes jis labai judrus ir aukstas vyrukas,vis bando is savo "leliukiskos" lovytes islipti ir prie mano akiu pora kartu iskrito,tad dabar labai bijau! jis tai koja bando kuo auksciau iskelti doh.gif tai bando persisverti ir taip zemyn galva blink.gif siaubas! bet nezinau kaip butu su paprasta lovyte,nes jis labai vartosi,vis apsisuka,galva padeda i koju vieta,tai manau iskristu.. ir dar "leliukiskoj lovytej" kai miega,tai pabudes saukia kad isimtum,o kai miegos paprastoj tai islips ir varys kur nori doh.gif
Atsakyti
Vyresnėlė į didesnę lovą persikraustė 3 metų. Pora kartų iškrito doh.gif, bet patiko miegoti didelėje lovoje ir nenorėjo jau grįžti į leliūkišką. biggrin.gif
Atsakyti
Musu dukrytei 2 metai suejo, bet lovytej miegos iki 3 metu, tada pirksim lova.
Atsakyti
mano dukrytei du metai, bet savo lovyteje jau nelabai uztenka vietos, nes naktimis labai vartosi, tai pasitaiko kad ir isidauzia, buna kad pasiimu ja i savo lova, tada jau jai uztenka vietos. Ko gero laikas ziureti kita lova! biggrin.gif
Atsakyti
Dukrytė lovoj miega nuo 2 metų, bet karts nuo karto įsigudrina iškristi doh.gif laimė, lova tokia, kad kritimas nieko baisaus. Aš pati iš lovos krisdavau iki kokių 6 metų amžiaus doh.gif
Atsakyti
as irgi vis mastau kada cia pirkt jau lova mum dveji?
Atsakyti
QUOTE(Navita @ 2007 11 14, 15:01)
Mano suneliui 1.3 ir jau noreciau pradeti pratinti miegoti normalioj lovytes,nes jis labai judrus ir aukstas vyrukas,vis bando is savo "leliukiskos" lovytes islipti ir prie mano akiu pora kartu iskrito,tad dabar labai bijau! jis tai koja bando kuo auksciau iskelti doh.gif  tai bando persisverti ir taip zemyn galva blink.gif  siaubas! bet nezinau kaip butu su paprasta lovyte,nes jis labai vartosi,vis apsisuka,galva padeda i koju vieta,tai manau iskristu.. ir dar "leliukiskoj lovytej" kai miega,tai pabudes saukia kad isimtum,o kai miegos paprastoj tai islips ir varys kur nori doh.gif

Mano berniukas taip pat aukštas, bet kol kas iš savo lovytės dar nebandė išlipti smile.gif Turi jau ir didelę lovą, bet iš jos iškristų (nebent dėti kokais apsaugas), nes naktį kelis kartus apsisuka lovytėje doh.gif Jeigu ramiai miegotų, tai ryte būtų geriau- pats išliptų iš tos lovos, o lovytėje pabudęs šaukia, kad jau pabudo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klaipeda: 19 lapkričio 2007 - 13:45
Vyresnysis į didelę lovą persikraustė 3,5m, iš pradžių kėdę statėm šalia, bet greitai priprato ir nekrito nė karto. Mažasis dar savo lovytėje mažoje miega, bet jau irgi ankšta jam darosi, nes visas žvėrynas šalia miega. g.gif
Atsakyti
Mano dukrytei metukai, ir ji miega savo lovelėje. Bet neužilgo ją perkelsim į jos kambarį, tai dar kurį laiką pamiegos lovytėje, o kokių 1,5 metukų kelsime į normalią lovą, tik ji su tokiu užtvaru bus, kad neiškristų. Nes mažoje lovytėje ji užkiša už grotų kojas, rankas, nes kai miega, labai vartosi, ir manau jai ten nepatogu.

Mano draugė perkėlė savo vaiką į lovą gal metų ir 3 mėnesių, kai gimė antras vaikellis. Ir puikiausiai miega thumbup.gif
Atsakyti
Nu turbut nuo kokiu 3 metuku, ir be jokiu problemu, onuo 4 metuku miega atskirai savo kambaryje thumbup.gif
Atsakyti