Įkraunama...
Įkraunama...

kaip atpratinti vaiką miegoti kartu? 2 dalis

Gal,cia truputi ne i tema, bet kada ciuzinuka reikia apverst. Nu ta puse kur su lukstasi ar kuo.
Atsakyti
mamos bukit geros patarkit man kaip pripratin vaiką miegoti vieną jo kambarije.
jis su manim ir mano vyru bendroj lovoj miega jau nuo trijų mėnesių o dabar jam jau metukai bet vis dar miega kartu niekaip negaliu jo atpratini nuo to. verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deividomama: 03 gruodžio 2007 - 19:41
manau lengvai tikrai neatpratinsi, nebent imsiesi kokiu drastišku priemoniu. Gal dar pamiegokit kartu koki menesi kita ir kai jau eis susisneketi su mazyliu ir jis supras jus tai gal kaip nors graziuoju susitarsit, kad jis jau didelis ir gali miegot savo lovytei kaip kad daro tetis su mama. g.gif

http://www.supermama...showtopic=54623
dar cia paskaitinek, mamytes patirtim dalinasi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šalta: 03 gruodžio 2007 - 20:07
Mano maziukas tai diena visada miegodavo savo lovyteje,nakti uzmigdavo pas mus ir nunesdavome i lovyte o nakti prabusdavo ir visada pas mus i lova ,bet dabar jau aciu dievui po truputuka bet mes jau miegame patys savo lovyteje ir uzmiegame savo lovyteje.As ji paguldziau i lovyte ir ziurejau kas bus ir zinote nustebau pasivarte pasivarte su meskinais ir uzmigo taip kiekviena diena thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Maniske miega su mumis. Nakti kai nuo jos pasislenku, jauciu, kaip prabudusi graibo rankyte, ieskodama manes. Ar kojyte butinai turi siekti mane smile.gif
Is to nedarau dideles tragedijos. Kai paaugs, tai ir miegos atskirai. Mane auklejo grieztai, turejau savo kambari ir lova, iki siol atsimenu tuos miegus viena. todel nematau prasmes kankint savo vaiko. Paaugs, susitarsim, o dabar... Jei dukryte saugiai tamsoje jauciasi salia manes, tai kam ja guldyti atskirai?
Sunus paaugo ir gavo savo lova, miega patenkintas biggrin.gif Kai vaikas pradeda sneket, daugiau suprast, galima pasisneket ta tema.
Atsakyti
QUOTE(deividomama @ 2007 12 03, 19:40)
mamos bukit geros patarkit man kaip pripratin vaiką miegoti vieną jo kambarije.
jis su manim ir mano vyru bendroj lovoj miega jau nuo trijų mėnesių o dabar jam jau metukai bet vis dar miega kartu niekaip negaliu jo atpratini nuo to. verysad.gif  verysad.gif

vaikeli atpratinti galima,patiems atpratus,kad va,nuo snd mazylis miegos savoje lovyteje.idealu,jei yra atskiras kambarys,tada metodika tokia:isnesi is kambario,paaiskini,kad palieki durytes praviras ir,kad teveliai bus salia,jei ko prireiktu.ramiu,bet uztikrintu tonu.labiausiai mus pazysta musu paciu vaikai,taigi,jei vaikelis isgirs bent menkiausia abejone mamos balse,galite palaidoti sia vilti iki tol,kol vaikas iskeliaus is namu ir istos i universiteta-juokauju lotuliukas.gif
toliau prie esmes:kai isnesate is kambario,butinai darykite tai,ka prizadejote,atrodo mazas,neupranta ar pamirstate kada,bet patikekite-supranta ir dar kaip!kada vaikas paliekamas iseikite ir ne uz duru laukite,o kazkur virtuveje ar net tolimiausiame namu kamputyje,svarbu,kad vaikas nesuprastu,kad klausotes.aisku jis verks!ir verks taip,kad kaimynai is proto kraustysis bigsmile.gif pries visus metodus ispekite kaimynus,zinau faktiniu atveju,kai iskviete net vaiku teises blink.gif toks vaizdas kartais susidaro,kad patys jau issirito suauge!dinozaurai kazkokie..
anyway,vaikuti nueinate ir patikrinate kaskart pakaitomis su vyru.sekancius kartus nuraminimui,be zodziu,be padejimo ant grindu pazaisti,be pasakeliu ir knyguciu-tiesiog pasisodinate ant keliu ir paglostote,nes atejote ne demesio vaikui suteikti,o nuraminti!taikant si metoda mazdaug savaite-problema turetu issispresti
cia skeptikams:irodyta,kad rysys su tevais,nenutruksta ir nesuprasteje,jei vaikai ir tevai miega atskirai,uztai suprasteja tevu poziuris i vaikus ir sutuoktini,nes miego kokybe yra prastesne ir tai kaupiasi.o istisas seksualinio gyvenimo tabu,prastas miegas-tai nesusisnekejimai is ryto,isizeidusi zmona"ach,koks jis niekas,as cia viena triusiu namie,o jam atrodo,kad atostogauju" ir bumbantis ir akivaizdziai nelaimingas vyras,nes jo galvoje tik si mintis:"dabar dar bumba ta zmona!na ko ji is manes nori?ji juk po mazylio,isiremusio i sonkaulius ir istiso sukinejimosi neprivales kesti boso kreivu zvilgsniu ir itemptos dienos,gales sau eiti kartu pamiegoti su vaiku".nors visos zinome,kad ne miegame su vaikais,o kuopiame namus ar lygiai taip kaip ir vyras-dirbame..4u.gif Sekmes!
Atsakyti
o jus manot kad metuku vaikas labai daug ka supranta.Pvz.as net i toleta negaliu nueiti jis verkia turiu kartu ir ji nestis. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(deividomama @ 2007 12 06, 16:18)
o jus manot kad metuku vaikas labai daug ka supranta.Pvz.as net i toleta negaliu nueiti jis verkia turiu kartu ir ji nestis. sad.gif

manau kad taip buna iš tos dideles meiles savo maziukams mirksiukas.gif .juk reikes kazkaip paaiskinti vaikui, graziuoju ar piktuoju kad mamai reiki eiti i toleta vienai.
Atsakyti
bandau as jam tai isaiskint tai jis tada puola i isterija ir pradeda klykt ne savo balsu
sad.gif verysad.gif
Atsakyti
Pripratina miegot savo lovoje o poto nori ,kad vaikas atskirai miegotų doh.gif
Dukra nuo mažumės miegojo savo lovytėje,tai dabar jokių problemų nekyla ir pati užmiega, nereikia čiučiuot pusvalandį ir palikti ją svetimam žmogui (kurio ji nepažysta) galiu jai kur išeiti norėčiau vakare...Jokių problemų biggrin.gif
Atsakyti
manau reiks daug kantribes ir reiktu guldyti mazyli tik i jo lovyte ir jokiu tevu lovos lyg jos visai nera biggrin.gif ir guldydama mazyli i lovyte kuri laika pabuk su juo paguldyk ant sonuko paglostik manau po truputi po truputi pripras mirksiukas.gif
Atsakyti
mes nuo kokiu 6 men. pradejome guldyti vaika atskirai, bet tas atskirai vistiek baigdavosi, kad parsinesdavau i lova, plius kol uzmigdavo verkdavo 20 min. man paprasciau buvo kai vaikas salia + naktiniai maitinimai. O nuo 1metu ir 2 metu atpratinau(prie stai visai pabaigeme maitinima krutimi), tiesiog savaitei isvykome su vyru i kelione, o gryzus nuo kitos nakties, idaviau soske (kuri naudojama tik miegui), apklosciau,pabuvau salia, paglosciau, pakisau meskina, siek tiek paniurzgejo, bet uzmigo, aisku tenka atsikelti pora kartu apklostyti, nuraminti, bet man lengviau nei sykiu lovoje nes as prabundu nuo kiekvieno jo pasivertimo, o be to jis myletojas lipti per miegus man ant galvos, "rauti" plaukus ir t.t.t lotuliukas.gif Turbut visdelto yra ir laikas kada vaikas tam pribresta,o kur dar dantuku dygimai ir t.t.t
Atsakyti