Įkraunama...
Įkraunama...

Fikusas

QUOTE(Rasicka* @ 2008 11 17, 13:00)
4u.gif Labukas,  sakykit kiek gi reik ~1,30m. dydžio fikusui įpilt (alaus tarkim) ?  biggrin.gif
nes žinau, kad jie mėgsta alkoholio gauti, bet iki šiol nei karto dar nesiryžau pabandyt, kad kaip sakant mirtina dozė nebūtų ..  blink.gif  lotuliukas.gif patarkit ką ..  unsure.gif

man taip pat labai idomu kiek gi to alaus pilti, kad geriau augtu g.gif niekada nebandziau savo Benjamino taip laistyti, bet noreciau pabandyti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Fantazija02 @ 2008 11 17, 11:11)
Mano irgi po kelis lapelius numeta, bet neimu i galva, juk taip ir turi but, o pavasari vel galesim dziaugtis savo suzaliavusiais grazuoliais  thumbup.gif

Tai va pas jus tik rudeni meta ax.gif O pas mane istisus metus meto jau doh.gif Bijau,kad visai plikas neliktu lotuliukas.gifO del alaus ir as noreciau zinoti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilideka: 17 lapkričio 2008 - 15:31
pilu nuo akies alaus, galit mazdaug supilti puse bonkutes alaus, kita diena sekanti supilti bigsmile.gif
Atsakyti
OHO blink.gif nepradės dainuot? lotuliukas.gif Beje o kokį alų perkat ir girdot saviškį? g.gif
Kai pasakysiu vyrui, kad nupirktų alaus gėlę girdysiu, tai pagalvos kad man visai kuku bam .. laugh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasicka* @ 2008 11 17, 19:14)
OHO blink.gif  nepradės dainuot?  lotuliukas.gif  Beje o kokį alų perkat ir girdot saviškį?  g.gif 
Kai pasakysiu vyrui, kad nupirktų alaus gėlę girdysiu, tai pagalvos kad man visai kuku bam ..  laugh.gif  lotuliukas.gif

iki penkiu laispniu stiprumo as pilu ax.gif as savo gelyte ikeliau keli puslapiai atgal, tai man kaip tik labai subujojo ipylus alaus mirksiukas.gif i menesi karta mazdaug pagirdau ji biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif Ačiū už konsultaciją - pabandysiu pagirdyt, po to parašysiu kaip sekasi mums.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasicka* @ 2008 11 17, 19:55)
thumbup.gif Ačiū už konsultaciją - pabandysiu pagirdyt, po to parašysiu kaip sekasi mums..  ax.gif

sekmes mirksiukas.gif lauskim ziniu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2008 11 17, 14:36)
Kad Benjaminas augtų, reikia jį purkšti ir su juo kalbėti. Čia rimtai. Tiesiog paglostyti lapelius ir pakalbinti. Juokingiausia, kad padeda  lotuliukas.gif

Aha, ir dar, kad is salies kas nors ziuretu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 11 17, 17:42)
iki penkiu laispniu stiprumo as pilu ax.gif as savo gelyte ikeliau keli puslapiai atgal, tai man kaip tik labai subujojo ipylus alaus mirksiukas.gif i menesi karta mazdaug pagirdau ji biggrin.gif

O tavo tai grazuolis wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif Ir kaip fainai supintas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilideka: 17 lapkričio 2008 - 20:32
na ir as rytoj nupirksiu alaus savo gelytei, paziureim kas cia gausis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilideka @ 2008 11 17, 22:30)
O tavo tai grazuolis wub.gif  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif  Ir kaip fainai supintas bigsmile.gif

aciu wub.gif jis taip supintas jau pas mus apsigeveno mirksiukas.gif bet manau ir paciai iseitu supinti sakas, dabar viena auginu is sakeliu pasisodinus, is apaciu skabau lapelius, kad butu storesnes sakos, ir kai pauges bandysiu pinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Klausykit, o kai įpilate gėlei vandens, paskui nebūna kambary nemalonaus kvapo ? g.gif
Atsakyti