Įkraunama...
Įkraunama...

Venų varikozė

man mazgeliai visur jaučiasi , bet nieko nesimato
Atsakyti
QUOTE(rencius @ 2008 12 09, 18:53)
Jau gryžau po operacijos GK klinikoje thumbup.gif . Na pati operacija tai vien badymai, maigymai, spaudimai, bet tai tik nemalonus diskomfortas, skausmu tai negalėčiau pavadinti. Džiaugiuosi pavykusia operacija  thumbup.gif  Jau kitą dieną kai nuėmė tvarščius darė skenavimą ir jau daugiau nei pusė spindžio susitraukę.  bigsmile.gif
Tai manau, jei po vienos nakties pusės neliko tai po 8 dienų tos venos nė kvapo neliks blush2.gif .
Vistik siūličiau mamytėms nelaukti, ir nedelsti, o susirūpinti  turint tokią bėdelę, nes kai susirūpinama anksčiau tai ir finansiškai už operaciją mažiau mokėti tenka ir trumpiau trunka pati operacija rolleyes.gif
Džiaugiuosi, kad pasiryžau...  thumbup.gif
O rinktis kaip suprantu yra iš ko, juk tų klinikų ne viena. Stiprybės visoms lotuliukas.gif  4u.gif

Dziugu, kad tau viskas kuo puikiausiai drinks_cheers.gif . Bet niekas man nepaaiskina apie galimas komplikacijas - negi visada 100% viskas pavyksta? Gal pasidomejai ir apie tai pries operacija?
Atsakyti
QUOTE(Galnegal @ 2008 12 10, 00:06)
Dziugu, kad tau viskas kuo puikiausiai drinks_cheers.gif . Bet niekas man nepaaiskina apie galimas komplikacijas - negi visada 100% viskas pavyksta? Gal pasidomejai ir apie tai pries operacija?

As, pavyzdziui, pries operacija del komplikaciju daug nesidomejau, nes ir taip aisku, kad visose operacijose, kokios kuno dalies ar organo ji bebutu, yra bent minimali galimybe, kad gali buti kokia nors komplikacija. 100proc. niekur niekas neduoda, maza kas. Tai stengiausi kuo maziau dometis, kad nenukristu upas darytis operacija smile.gif Manau esant siai ligai yra kur kas didesne komplikaciju tikimybe nesidarant tos operacijos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute555: 09 gruodžio 2008 - 23:49
Apie komplikacijas nepaklausiau doh.gif , nes bijojau, kad persigalvosiu. Po 8 dienų važiuosiu vėl tai paklausiu gydytojo tiesiai šviesiai blink.gif
Atsakyti
Turiu šitą problemėlę jau daugiau kaip 10 m. verysad.gif - operuota dešinė koja (chirurginiu būdu) prieš 2 metus. Man prieš operaciją jau venos buvo gerokai pasiplėtusios tai tuomet aiškino, kad lazeris čia jau nepadės verysad.gif . Po operacijos labai laiminga buvau daugiau nei metukus - galėjau pamiršti visus tepalus bei tabletes, o dabar pastebėjau, kad iššoka venytės jau kitose vietose - liūdna labai, bet mano problema paveldėta - tai galvoju, kad jos iki galo atsikratyti taip ir nepavyks... O visoms besiruošiančioms operuotis sėkmės ir nebijokit, lazeriu manau turi būti kur kas paprasčiau...
Atsakyti
Turbut jus teisios - ner cia ko smegenu sukineti del tu komplikaciju smile.gif Greiciausiai jos labai retos, o kitaip juk gydytojas noretu apsidraust ir neklausiamas pats perspetu apie galimas blogas pasekmes.
Bet kaip cia taip neatsiranda ne vienos, kuri BAK butu operavusis? Visiskai jokiu ispudziu is ten nesama g.gif
Atsakyti
QUOTE(Galnegal @ 2008 12 10, 18:29)
Turbut jus teisios - ner cia ko smegenu sukineti del tu komplikaciju  smile.gif Greiciausiai jos labai retos, o kitaip juk gydytojas noretu apsidraust ir neklausiamas pats perspetu apie galimas blogas pasekmes.
Bet kaip cia taip neatsiranda ne vienos, kuri BAK butu operavusis? Visiskai jokiu ispudziu is ten nesama  g.gif

Gal del to, kad BAK'e kelis kartus operacijų mažiau atlikta, tai ir mamyčių, jau operuotu, mažesnė tikimybė sutikti. smile.gif Dar biski palaukit, bus atsiliepimu ir is ten ...
Atsakyti
QUOTE(Gravis @ 2008 12 10, 21:00)
Gal del to, kad BAK'e kelis kartus operacijų mažiau atlikta, tai ir mamyčių, jau operuotu, mažesnė tikimybė sutikti. smile.gif Dar biski palaukit, bus atsiliepimu ir is ten ...

Jei operaciju kelis kartus maziau, tai ir gydytojo patirtis atitinkamai mazesne turbut... g.gif
Dar taikiausi paklausti apie po operacijos kojomis lakstancius trombus rolleyes.gif , bet gerai jau gerai, sito neklausiu mirksiukas.gif
Bet zinot, ka - man susidare toks ispudis, kad Jus dirbat toje GK? Ir turiu vilciu, kad ne as viena esu kvailu klausimu meistre mamu ir ne mamu tarpe. Tai gal Jusu klinika galetu kazkaip aprasyt daznai pasitaikancius pacientu klausimus, bendrus visiem ligoniam patarimus ir nurodymus klinikos interneto tinklapyje? Juk gydytojas turi isprotet kiekvienam ligoniui pasakodamas ta pati per ta pati! blink.gif Ar ne patogiau visiem butu, kad kokia klinikos administratore ar kas kitas istaikes laisva minutele surasytu viska "bendram naudojimui"? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Galnegal @ 2008 12 10, 21:36)
Ar ne patogiau visiem butu, kad kokia klinikos administratore ar kas kitas istaikes laisva minutele surasytu viska "bendram naudojimui"?  ax.gif

vistiek atsiras tokių, kurie klaus dar ir dar kartą irnesakyk.gif
o ir šiaip internete literatūros apie tai apstu, tik reikia nepatingėt pasiraust smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2008 12 11, 08:52)
vistiek atsiras tokių, kurie klaus dar ir dar kartą  irnesakyk.gif
o ir šiaip internete literatūros apie tai apstu, tik reikia nepatingėt pasiraust  smile.gif

Ir vel man varo "googlinti" unsure.gif Literaturos tai apstu, bet butent del to apstumo ir sunku atsirinkti "grudus nuo pelu". blush2.gif Taip noretusi viska rasti vienoje vietoje ir is patikimu ranku beigi nesugaist marias laiko.
Tai gal kas nors galite pasidalinti savo rausimosi patirtimi ir mestelti kokiu tikrai geru adresiuku?

Atsakyti
O man dar klausimas iskilo, kuruio taip pat nepaklausiau doh.gif Kada po lazerines venu operacijos kazi i pirti eit galima blush-anim-cl.gif:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gandriuke...: 11 gruodžio 2008 - 12:52
QUOTE(gandriuke... @ 2008 12 11, 13:52)
O man dar klausimas iskilo, kuruio taip pat nepaklausiau  doh.gif Kada po lazerines venu operacijos kazi i pirti eit galima  blush-anim-cl.gif:

Itariu, kad pirties is viso reikia atsisakyt - juk kad sitas issipletusias venas pasalino, tai nereiskia, kad kitos po kurio laiko neissiples, kad jau ir viskas, sitos problemos nebeturi. Bet kada tai gali pasikartoti! O didelis karstis venoms tikrai nera gerai schmoll.gif
Atsakyti