Įkraunama...
Įkraunama...

Venų varikozė

Dar pamiršau pasakyti, kad pusė metų gali operuotą koją padilkčioti, patirpti ilgai sėdint, nes persitvarko kraujotaka.
Dėl skleroterapijos tai mokėti nereikia, nes jų tikslas, kad klijentas liktų sveikas, patenkintas, ir viskas būtų atlikta iki galo.
O į operaciją reikia atsinešti visus tyrimus tai kraujo grupės, kraujo tirštumo, bendrą kraujo. Man dar spaudimą matavo poliklinikoje, šlapimo tyrimą liepė pasidaryti šeimos gydytoja sakė, kad reikia. ax.gif
O dėl menstruacijų tai aš dar pagalvočiau, nes tepa visą koją tuo gelsvu skysčiu ir net per makštį perbraukė, žodžiu visur dezinfekuoja. Tai man pradžioje operacijos taip pradėjo graiužti tą vietą, kad net karštis išpylė doh.gif
Atsakyti
man tos menesines neplanuojamos, dabar turejo prasidet jau po operacijos, o pratruko 10 dienu per anksti.
Beje, kraujo grupes tyrimo man nesake, as ir nesidariau, kazkada dariausi, paieskosiu seno paso su irodymu.
Nesiklausiau nei kosk bus nuskausminimas, nei kiek truks, zodziu paskaiciau kaip jus po operacijus snekat, tai man dar vsikas pries akis. As BAK operuosiuos:)
Atsakyti
Kraujo grupė mano buvo nustatyta, nėštumo metu, tai pase spaudas buvo, bet neklausė, dėl kraujo grupės biggrin.gif . Paimė tyrimų lapelius, sumokėjau pinigus, davė pasirašyti po keliais dokumentais. ir į operacinę. Pasakiau, kad biški bijau, tai atnešė pusė tabletės blink.gif . Dar kartą gydytojas apžiūrėjo, su markeriu pasipiešė kur tos venos atšakos, perskenavo, persirengt rūbelius davė ir į operacinę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rencius @ 2008 12 17, 19:53)
Dar pamiršau pasakyti, kad pusė metų gali operuotą koją padilkčioti, patirpti ilgai sėdint, nes persitvarko kraujotaka.
Dėl skleroterapijos tai mokėti nereikia, nes jų tikslas, kad klijentas liktų sveikas, patenkintas, ir viskas būtų atlikta iki galo.
O į operaciją reikia atsinešti visus tyrimus tai kraujo grupės, kraujo tirštumo, bendrą kraujo. Man dar spaudimą matavo poliklinikoje, šlapimo tyrimą liepė pasidaryti šeimos gydytoja sakė, kad reikia. ax.gif
O dėl menstruacijų tai aš dar pagalvočiau, nes tepa visą koją tuo gelsvu skysčiu ir net per makštį perbraukė, žodžiu visur dezinfekuoja. Tai man pradžioje operacijos taip pradėjo graiužti tą vietą, kad net karštis išpylė doh.gif

Na, man tai "pikantiškose" vietose to skysčio (ar žele?) tai tikrai netepliojo biggrin.gif Tik šiaip ir nelabai jauku, ir juokinga kai ta koją ima kiloti kol išteplioja (supranti, kad gydytojai visko prisiziureję, bet vis tiek...). Vos ne kaip pas ginekologą pasijutau biggrin.gif Nors ne, truputį perdedu - gana atsargiai ir subtiliai jie ten tą vargsę koją pakelia, netąso į visas puses smile.gif
Atsakyti
O trunka ta operacija kiek?

Atsakyti
Man asmeniškai truko 32min. Žiūrėjau į laikrodį. Čia jau priklauso nuo to kiek ten darbo blink.gif .
O dar norėjau priminti, kad nuo visos kojos reikia plaukus pašalinti smile.gif
Atsakyti
Operacija man kažkur apie valandą turbūt užtruko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diada: 17 gruodžio 2008 - 20:38
einu miegot, rasysiu ryt.
Atsakyti
Sekmingos operacijos ir lauksime ispudziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rencius @ 2008 12 17, 19:53)

įsitikinus, kad už skleroterapiją mokėt nereikia? kaip tai abejoju g.gif , nes juk mokėjai tik už chirurginį ar lazerinį gydymą, o čia jau visai kas kita....gal tų venų, kurias sklerozuos nebuvo galima lazeriu pašalint? čia jau kompleksinis gydymas gaunasi g.gif
sakai perbraukė biggrin.gif nu kažin ar būtina ten braukt, juolab, kad turėtų kuom tai pridengti biggrin.gif gal gydytojui labai patikai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diada @ 2008 12 17, 18:41)
T Tiesa, bent jau man, tai reikejo ir kelnaites nusirengt  smile.gif

Man nereikėjo schmoll.gif thumbup.gif bet man nieko virs kelio ir nedare, o operacija uztruko su visu pasirengimu (pazymejimu, apsirengimu) apie valanda.
Atsakyti
jau po visko.geriu kava ir laukiu kol isims kateteri.praejo ok.truko 1 val su matavimais ir kojiniu movimu.skausmelio buvo, kai sakas trauke. Kaina 2300 su kojine.
Atsakyti