Įkraunama...
Įkraunama...

Venų varikozė

QUOTE(mamose @ 2009 02 04, 15:43)
Darė vienai, po mėnesio kitai kojai, mat vienu kartu negali tiek suleisti nuskausminamų vaistų..

idomu g.gif

QUOTE(Laumė* @ 2009 02 04, 16:42)
daroma. tik daktarams nelabai apsimoka  mirksiukas.gif
schmoll.gif lazerinei operacijai nereikia nuskausminamųjų. na, nebent labai mažomis dozėmis 4u.gif

gal galite paaiskinti ,kodel nelabai apsimoka g.gif Kiek zinau,antrai kojai taikoma 10% nuolaida...Kokios tos priezastys,kad neapsimoka?
Esu girdejusi,kad yra daroma ir abiems kojoms,bet ne GK klinikoje,ne lazeriu,todel ir idomu,juk tai sudetingesne operacija,tai kodel lazeriu neapsiima is karto abieju koju operuoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 04 vasario 2009 - 20:28
QUOTE(Laumė* @ 2009 02 04, 16:42)

schmoll.gif lazerinei operacijai nereikia nuskausminamųjų. na, nebent labai mažomis dozėmis 4u.gif

Tiksliau anestezuojantis skystis mirksiukas.gif Jo galima suleisti apie 1 l. vienos operacijos metu..
Atsakyti
QUOTE(mamose @ 2009 02 04, 20:42)
Tiksliau anestezuojantis skystis  mirksiukas.gif Jo galima suleisti apie 1 l. vienos operacijos metu..

ir kiek jo suleidzia vienos kojos operacijos metu?Ar Jus likote pilnai patenkinta operacijos rezultatais?
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2009 02 04, 21:26)
idomu  g.gif
gal galite paaiskinti ,kodel nelabai apsimoka g.gif Kiek zinau,antrai kojai taikoma 10% nuolaida...Kokios tos priezastys,kad neapsimoka?
Esu girdejusi,kad yra daroma ir abiems kojoms,bet ne GK klinikoje,ne lazeriu,todel ir idomu,juk tai sudetingesne operacija,tai kodel lazeriu neapsiima is karto abieju koju operuoti?

na nepaaiškinsiu, bet priežastys finansinės biggrin.gif
GK klinikoje nedaro iškart abiem kojom? g.gif negali būti biggrin.gif

QUOTE(mamose @ 2009 02 04, 21:42)
Tiksliau anestezuojantis skystis  mirksiukas.gif Jo galima suleisti apie 1 l. vienos operacijos metu..

kai sakiau mažomis dozėmis, tai turėjau galvoj, kad tiesiog tų nuskausminamųjų tiek nereikia, kaip, pvz. paprastos, kad ir lengvos, kosmetinės operacijos metu.
Atsakyti
man GK klinikoje darė paprastą operaciją iškart abiem kojom. viskas ok. lazeriu, manau, turėtų būti dar paprasčiau.
bet, aišku, kiekvienu skirtingu atveju tik gydytojas patars kaip elgtis būtų geriausia.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2009 02 04, 20:45)
ir kiek jo suleidzia vienos kojos operacijos metu?Ar Jus likote pilnai patenkinta operacijos rezultatais?

Tiksliai nežinau, bet pasak gydytojo,i kairę leido laabai daug, nes ji buvo laaabai problematiška, pati operacija truko 1,15 val., į dešinę mažiau, operacija truko 45 min. O rezultatai...kaip ir viskas gerai, išskyrus patamsėjimus operuotose vietose, aš labai linkusi į mėlynes, tai po pirmos operacijos koja atrodė klaikiai, jau trečias mėnuo, bet nepranyko patamsėjimai.. ant kitos kojos po operacijos mėlynių praktiškai nebuvo, dabar dar šiek tiek matosi kur operuota... Tai va, patinimai, paskaudenimai kaip ir praėjo..
Atsakyti
QUOTE(mamose @ 2009 02 04, 22:00)
Tiksliai nežinau, bet pasak gydytojo,i kairę leido laabai daug, nes ji buvo laaabai problematiška, pati operacija truko 1,15 val., į dešinę mažiau, operacija truko 45 min. O rezultatai...kaip ir viskas gerai, išskyrus patamsėjimus operuotose vietose, aš labai linkusi į mėlynes, tai po pirmos operacijos koja atrodė klaikiai, jau trečias mėnuo, bet nepranyko patamsėjimai.. ant kitos kojos po operacijos mėlynių praktiškai nebuvo, dabar dar šiek tiek matosi kur operuota... Tai va, patinimai, paskaudenimai kaip ir praėjo..

maniau,kad jau po 3 savaiciu kojos dailios g.gif ,o pasirodo tenka zymiai ilgiau laukti tobulo rezultato...
O Jus domejotes priezastimis,kodel nedaro abieju koju per viena karta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2009 02 04, 23:41)
maniau,kad jau po 3 savaiciu kojos dailios g.gif ,o pasirodo tenka zymiai ilgiau laukti tobulo rezultato...
O Jus domejotes priezastimis,kodel nedaro abieju koju per viena karta? g.gif

Juk rašiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2009 02 04, 21:35)
GK klinikoje nedaro iškart abiem kojom?  g.gif  negali būti  biggrin.gif

Man darė GK klinikoje operaciją lazeriu 4u.gif
abiem kojom negali daryti, nes reikalinga atraminė koja, nes kaip kitaip Jūs vaikščiosite, nes po to reikia daug vaikščioti. Man darė gydytojas Rolandas Dagilaitis thumbup.gif drinks_cheers.gif Tikrai super gydytojas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tornadziukas: 05 vasario 2009 - 20:27
QUOTE(Tornadziukas @ 2009 02 05, 21:26)
Man darė GK klinikoje operaciją lazeriu 4u.gif
abiem kojom negali daryti, nes reikalinga atraminė koja, nes kaip kitaip Jūs vaikščiosite, nes po to reikia daug vaikščioti. Man darė gydytojas Rolandas Dagilaitis  thumbup.gif  drinks_cheers.gif   Tikrai super gydytojas 4u.gif

hihihi.gif ai, tiek to irnesakyk.gif

tiesa, DODA juk rašė, kad jai darė paprastą operaciją iš karto abiem kojom, ir sėkmingai vaikščiojo g.gif , ir, kaip suprantu, tas pats gydytojas.
na, tai gal kaip ji ir sakė, kiekvienas atvejis skirtingas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumė*: 05 vasario 2009 - 20:35
QUOTE(Laumė* @ 2009 02 05, 20:32)
hihihi.gif ai, tiek to irnesakyk.gif

tiesa, DODA juk rašė, kad jai darė paprastą operaciją iš karto abiem kojom, ir sėkmingai vaikščiojo  g.gif , ir, kaip suprantu, tas pats gydytojas.
na, tai gal kaip ji ir sakė, kiekvienas atvejis skirtingas

gaila,kad neparasote kaip kas yra is tikruju unsure.gif ...Maniau,kad tam ir yra sis forumas ,kad gauti kuo daugiau informacijos apie tai,kas aktualu.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2009 02 05, 21:39)
gaila,kad neparasote kaip kas yra is tikruju unsure.gif ...Maniau,kad tam ir yra sis forumas ,kad gauti kuo daugiau informacijos apie tai,kas aktualu.

na juk jau sakiau, kad galima daryti operaciją, o tuo labiau lazerinę, iškart abiem kojom
Atsakyti