Ir aš gulėjau ligoninėj, mane 3 paras buvo prijungę prie aparato su skystinančiais vaistais, po to į pilvą leido. Būtinai prašykit gydytojo, kad padėtų užsakyti kojinę - aš turiu sigvaris firmos, tokia su neuždengtais pirštais iki juosmens su diržu, tokią patogiau nešioti. Kai tik leis daugiau judėti tegu ryte užsideda, ant nakties nusiima - žymiai geriau vaikščioti, reiks gal ir metus laiko ją nešioti. O šiaip tai jei krizė jau praėjo galima klausti dėl krešulio tirpdymo - Vilniuje ir Kaune turi tą aparatą - įstato adatas ir ištirpdo krešulį per dieną, gal greičiau, net nežinau. Man jau buvo po laiko - o iš karto bijojo vežti iš panevežio, kad neatsipurtytų krešulys.
Nuraminkit, viskas praeis, žinoma taip kaip buvę vistiek nebus, bet čia ne baisu, svarbiausia kad pačioj pradžioj mažiau staigių judesių ir ilsėtųsi, kai išleis iš ligoninės - daugiau vaikščioti, kad greičiau kraujas pradėtų tekėti kitomis gyslomis - randa organizmas kitus kelius kraujui pratekėti.
Seselių paprašykit ant vakaro suleis nuskausminančių - geriau naktį pailsės ir raminančių gali suleisti ar kokią tabletytę duoti - man duodavo, kartais ir pati prašiau, tai geriau pailsėjus ir atsigaus greičiau.
O kiti galvoja kad cia tik vos ne kosmetine operacija nori pasidaryti(na aisku dalis tiesos yra nesinori ir su negraziomis kojomis vaiscioti)