Aš irgi turiu kelias knygas anglų kalba. Kelis detektyvus, Atwood The Blind Assassin (tik pati vis laiko nerandu perskaityti), Irving A Widow for One Year ir The World According to Garp, Burgess A Clockwork Orange, Vonnegut Timequake, kelias Poe ir dar kai ką iš klasikos.
Nedaug, bet gal kam bus įdomu.
Norėčiau paskaityti Da Vinčio kodą anglų kalba. Nusipirkau lietuviškai, nes angliško neradau, bet kažkaip nesinori kol kas lietuviškai skaityti.
o jūs nebandėt dėvėtų rūbų parduotuvėse knygų pasidairyti? aš tai angliškas tik ten ir perku, praktiškai tik dėl knygų ir užsuku vis į tas parduotuves - kainos tiesiog juokingos būna
o jūs nebandėt dėvėtų rūbų parduotuvėse knygų pasidairyti? aš tai angliškas tik ten ir perku, praktiškai tik dėl knygų ir užsuku vis į tas parduotuves - kainos tiesiog juokingos būna
Beveik visur. O jei miestą parašytum - gal kas nors ir konkrečiai pasakytų.
Šiaip tai ebayjuje gerai knygas angliškas pirkti - už kokia 10-15 Lt galima su parsiuntimu gauti ką tik nori.
Aš pagal šitą renkuosi:
Beveik visur. O jei miestą parašytum - gal kas nors ir konkrečiai pasakytų.
Šiaip tai ebayjuje gerai knygas angliškas pirkti - už kokia 10-15 Lt galima su parsiuntimu gauti ką tik nori.
Aš pagal šitą renkuosi:
A - dėl Vilniaus konkrečiai nepatarsiu.
O dėl ebayjaus ir šiaip internetinių - žinoma, kad apsimoka, nes gali rasti ir pirkti ne tai, kas yra parduotuvėje, o tai, ko tau reikia. Ir dažnai - gana nebrangiai. Kad ir tų pačių knygų.
Vilniuje tikrai yra jau seniai bebuvau bet pati esu taip kelias nusipirkus. Kokioj humanoj tai nemaciau, bet Antakalny keliose mazouose 'secondhand'uose' esu radus, ir netoli Gedo prospekto ir tt. Ten kur matosi kad pardavineja ir pliusinius zaisliukus ir kitus daiktus daznai ir knygu buna, tik kad pasirinkimas nelabai didelis, dazniausiai melodraminiai skaitiniai, bet imanoma ir kazka gero surast