Įkraunama...
Įkraunama...

patarkit visiškai naujokei

O mes neplanavom gyventi kartu, tik maniškis vis dažniau ir dažniau pasilikdavo. Ir žiū vieną dieną pilna jo daiktų bigsmile.gif Gal ir būtumėm taip gyvenę, bet turėjau iškraustyti dėl kitų priežasčių (neminėsiu). Bet susitikinėjom kiekvieną dieną, tik miegoti eidavo namo.. ax.gif Tai po poros mėnesių pasipiršo, o po dar kelių ir apsivedėm. bigsmile.gif Ir visai nesigailiu, kad gyvenom drauge, nes tikrai pamačiau iš arti koks jis namuose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(braskute_v @ 2006 09 04, 11:51)
O mes neplanavom gyventi kartu, tik maniškis vis dažniau ir dažniau pasilikdavo. Ir žiū vieną dieną pilna jo daiktų  bigsmile.gif  Gal ir būtumėm taip gyvenę, bet turėjau iškraustyti dėl kitų priežasčių (neminėsiu)

Maniskis ir pastebejo kad pilna mano daiktu jo namuose lotuliukas.gif du metus gyvenom kartu, o po dvieju ir apsivedem. Sakyciau gal ir gerai, kai poros truputi pagyvena kartu, bet yra viena blogybe, kuo ilgiau gyvenat kartu susimete, tuo ilgiau tolinat savo vestuves. Atrodo, kam tuoktis, jei ir taip gyvenat kartu ?
O susituokti, pasiule vyras.
Atsakyti
O ka jus manote apie tokia situacija:
Draugauju su saviskiu jau 7 men., tai yra draugyste per atstuma, susitinkam karta per menesi (as LT, jis UK). Lapkricio planuoju persikelt i UK, bet tai ne del jo, cia jau mano seniai planuota dar pries tai, kai su juo susipazinau.
Jis man siulo gyventi pas ji, nes perka buta ir sako, kad tai butu naturalus zingsnis, kad jo mergina apsigyvena pas ji.
As iki jo turejau savo variantu - galiu laikinai apsistoti pas savo drauge.
Pas drauge reiketu moketi uz plota, pas vaikina - ne. Bet ne apie isskaiciavima kalba.
Visai nezinau, ka jam atsakyti. Teoriskai, butu visapusiskai naudinga gyventi su juo - geriau ji pazinciau ir per trumpesni laikotarpi, negu siaip vaikstant i pasimatymus; svetimoj saly nesijausciau vienisa; taupyciau ant transporto smile.gif, na ir svarbiausia, matyciau ji daznai smile.gif
Praktiskai, siek tiek bijau, kad persikelus i nauja sali man prades noretis ispudziu, laisves, visi bernai bus po kojom lotuliukas.gif Galiu uzsimanyti lakstyt po klubus ir pasimatymus. Ieskoti geresnio....
Kas skaite ankstesnes mano temas, turbut atsimena, kad tai jis mane uzsikariavo (as buvau didele priesgina sitiems santykiams), jis myli mane daugiau negu as ji, man su juo gera ir as kito ieskoti nenoriu, bet.... pazistu save, man nesunku uzmegzti santykius su kitais, o tada pradedi lyginti, ir...
Ar kraustytis pas ji ar pas drauges?
Atsakyti
Protingiau būtų kraustytis pas drauges, juk bet kada galesi persikelt pas vaikiną, jei jausi, kad tikrai to nori.
Atsakyti
QUOTE(Karinga @ 2006 09 05, 11:53)
Maniskis ir pastebejo kad pilna mano daiktu jo namuose  lotuliukas.gif  du metus gyvenom kartu, o po dvieju ir apsivedem. Sakyciau gal ir gerai, kai poros truputi pagyvena kartu, bet yra viena blogybe, kuo ilgiau gyvenat kartu susimete, tuo ilgiau tolinat savo vestuves.  Atrodo, kam tuoktis, jei ir taip gyvenat kartu ?
O susituokti, pasiule vyras.

iskart po istojimo i universiteta, po paskaitu grizdavau i jo namus, nes ten buvo lengviau susikaupti (nuo broliuko ir tevu), ramiau, saugiau, ner itampos, o ir suzadetinis salia (vestuves planavom nuo 11 klases). Per puse metu taip viskas issirutuliojo, kad namo grizdavau tik 23h, o is ryto vel pas ji jau budavau, nes tevai liepdavo nakvot namie. Taciau po pusmecio oficialiai paskelbem, kad gyvensim kartu, ir tevam nieko neliko kaip pritarti, nes patys mate, kad taip daug saugiau, geriau, mums abiems.

nesutinku, kad tolinamos vestuves. Pvz musu atveju, mes 2 metus pries apsigyvenant jau vestuvs planavom, ir butumem susituoke iskart, bet cia jau iasku pinigu ir ploto klausimas. Kai tik viena puse issisprende, apsigyvenom kartu. Kai issisprende ir finansine puse, susituokem, bet 2 metus gyvendami kartu visa laika PLANAVOM vestuves, nuo maziausios smulkmenos. Ir tai, kad gyvenom kartu mus suartino pries vestuves, o ne jas atitolino- juk kiekvienas sprendimas derinamas, buities , finansiniai reikalai tvarkomi, dalinamasi atsakomybe. Pamatai zmogu is kitos jo (nebutinai blogos) puses, nes as ji pamaciau is gerosios. Ir pripranti prie to, kad kasdien matai, nebera to pasiilgimo, ir tai turi tam tikru pliusu- zinai, ko tiketis santuokoje. Kodel daugelis poru labai greitai issiskiria? Nes is santuokos tikisi stebuklo, kad tai bus romantika ir t.t. Taip nebus. Ne vien rozes laukia smile.gif
Atsakyti
Nu, kada vyras apsigyvena namuose-pirmiausiai atsiranda naujas daiktas-dantų šepetukas, o paskui jau viskas savaime rutuliuojasi smile.gif
Atsakyti
O mes susipazinom, kai jis atsikrauste pas mane gyventi lotuliukas.gif lotuliukas.gif Mes su drauge nuomavomes buta, o jis su draugu buvo mano "sugyventines" pazystami. Taip atsitiko, kad vaikinai i savo nuomojama buta galejo isikraustyti tik po dvieju savaiciu, tai paprase pagyventi pas mus. Smagiai vakarodavom, bernai visaip stengesi mus palinksminti uz sukeltus nepatogumus, taip labai susidraugavom ir po kiek laiko jau mudu pradejom atskirai nuomotis smile.gif
Atsakyti
Tai yra butina!!! mes bendravome 4 metus kartu susikibe uz rankeliu beveik visa para kartu bet gyvenome atskirai nesipykome kadangi neturejome bendros buities!!! Na o po puse metu pragyventu kartu supratau kad sitas zmogus ne man!!!! Prisiekti galiu bet kuo kad draugaujant situ visu idu as nemaciau!!!! Taigi kad nereiketu nusivilti laaabai skaudziai siulau butinai kartu pagyventi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aiste20 @ 2006 09 12, 16:44)
Tai yra butina!!! mes bendravome 4 metus kartu susikibe uz rankeliu beveik visa para kartu bet gyvenome atskirai nesipykome kadangi neturejome bendros buities!!! Na o po puse metu pragyventu kartu supratau kad sitas zmogus ne man!!!! Prisiekti galiu bet kuo kad draugaujant situ visu idu as nemaciau!!!! Taigi kad nereiketu nusivilti laaabai skaudziai siulau butinai kartu pagyventi verysad.gif

Ir priesingai... Jei zmogus palengvina buiti, tai galima sakyti, kad isimyli ji is naujo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ladolcevita @ 2005 04 29, 10:56)
1) po kiek laiko jūsų antra puselė pasiūlė tai.... ar pačios pasiūlėte....
2) jei ne paslaptis, kaip tvarkėte finansus - kartu ar atskirai ....?
3) na ir šiaip, kokie nauji rūpesčiai ir problemos ir džiaugsmai atsirado? smile.gif
4u.gif  4u.gif

1) po penkiu menesiu
2) finansai kartu
3) rupesciai del vietos stokos biggrin.gif o dziaugsmai del to kad cia dabar jau ne be mano, o musu smile.gif
seip gyvenom jau senokai kartu, tik daigtu nebuvo susitempes, daba oficialiai gyvenam puse menesio, skirtumo jokio.. tik kad susitaupys pinigai..
Atsakyti

Mes kartu apsigyvenomsiek tiek daugiau nei po pusmecio draugystes, juokinga, bet gyvenimas pats taip padare - mano kambarioke isvyko uzsienin, vadinasi viena turejau islaikyti buta, kas man buvo per brangu, o mano brangusis intensyviai ieskojo kur gyventi...kadangi jo dantu sepetelis ir taip senokai pas mane jau gulejo, tai kas beliko blush2.gif Tik labi dauk bedu su tevais buvo - jie pakankamai konservatyvus, tai mama taip pasisiause, kad nutrauke bet kokia finansine parama man, ir panasiai...o dar studente buvau...tai teko nemazai praeiti, bet va - jau daugiau nei metai kartu gyvenam, ir mano mamai jis labiau patinka nei as blush2.gif tai viskas susitvarke...ir ko del meiles nepadarytum, o jau ateinancia vasara begsim prie altoriaus 4u.gif Savo vaikams primygtinai reikalausiu, kad pries vestuves kartu pagyventu su savo antrosiomis pusemis, todel, kad tada arba pabegi, arba isimyli is naujo... mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš ne prieš (pa-) gyvenimą kartu nesusituokus. Tačiau nemanau, kad pagyvenusi kartu pamatysi absoliučiai viską. Kartais žmogus, pragyvenus su juo ir daug metų, ima ir pasikeičia, pasirodo visai kitoks, esant tam tikroms aplinkybėms, pvz, karjera, pinigai, turtai...
Bet kas tiesa - tai, kad pasimatymuose matai tik gražesniąją pusę smile.gif O gyvendamas kartu žmogus "nusiimi kaukę", pasirodai koks esąs.
Atsakyti