O ka jus manote apie tokia situacija:
Draugauju su saviskiu jau 7 men., tai yra draugyste per atstuma, susitinkam karta per menesi (as LT, jis UK). Lapkricio planuoju persikelt i UK, bet tai ne del jo, cia jau mano seniai planuota dar pries tai, kai su juo susipazinau.
Jis man siulo gyventi pas ji, nes perka buta ir sako, kad tai butu naturalus zingsnis, kad jo mergina apsigyvena pas ji.
As iki jo turejau savo variantu - galiu laikinai apsistoti pas savo drauge.
Pas drauge reiketu moketi uz plota, pas vaikina - ne. Bet ne apie isskaiciavima kalba.
Visai nezinau, ka jam atsakyti. Teoriskai, butu visapusiskai naudinga gyventi su juo - geriau ji pazinciau ir per trumpesni laikotarpi, negu siaip vaikstant i pasimatymus; svetimoj saly nesijausciau vienisa; taupyciau ant transporto

, na ir svarbiausia, matyciau ji daznai

Praktiskai, siek tiek bijau, kad persikelus i nauja sali man prades noretis ispudziu, laisves, visi bernai bus po kojom

Galiu uzsimanyti lakstyt po klubus ir pasimatymus. Ieskoti geresnio....
Kas skaite ankstesnes mano temas, turbut atsimena, kad tai jis mane uzsikariavo (as buvau didele priesgina sitiems santykiams), jis myli mane daugiau negu as ji, man su juo gera ir as kito ieskoti nenoriu, bet.... pazistu save, man nesunku uzmegzti santykius su kitais, o tada pradedi lyginti, ir...
Ar kraustytis pas ji ar pas drauges?