Įkraunama...
Įkraunama...

Nertos kepuraitės ir skrybėlaitės

QUOTE(pupainga @ 2008 05 07, 16:48)

O čia baigiau populiariąją su raišteliais, tik niekaip vaiko nepagaunu

Papildyta:
Biškiuką sumažinau, bet vistiek dar didelės  doh.gif  Atsiprašau blush2.gif

thumbup.gif thumbup.gif
nu bet spalva kepurytės kaip prie akių tinka wub.gif wub.gif mėlynakis koks wub.gif wub.gif
super kepuriukas, gera idėją mestelėjai. raštelis paprastas ir berniukui ko ir tereikia 4u.gif kai pasakau MB kokią noriu nerti, tai tik nusijuokia, kad raštas nelabai tinka, tai manau toks pats tas bus thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
kepurytės mano be modelio, nes modelis iš kadro pabėga ir plešia nuo galvos doh.gif reiks raištukus primegzt lotuliukas.gif

skrybelaitė nekrakmolyta blush2.gif
user posted image

user posted image

kepurytė

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikoleta: 07 gegužės 2008 - 17:11
Nikoleta labai gražios tavo kepurytės thumbup.gif
Atsakyti
as sunui tokia be jokiu masiniciu

user posted image

dukrai tokia

user posted image
Atsakyti
Grazina, Nikoleta, labai gražūs kepuriukai thumbup.gif

QUOTE(*Maja* @ 2008 05 07, 16:56)
thumbup.gif  thumbup.gif
nu bet spalva kepurytės kaip prie akių tinka  wub.gif  wub.gif  mėlynakis koks  wub.gif  wub.gif
super kepuriukas, gera idėją mestelėjai. raštelis paprastas ir berniukui ko ir tereikia  4u.gif kai pasakau MB kokią noriu nerti, tai tik nusijuokia, kad raštas nelabai tinka, tai manau toks pats tas bus  thumbup.gif  thumbup.gif

O MB kaip tik užsimanė, tik spalvos nori kamufliažinės, bet negaunu tokios, tai eisim siūlų rinktis savaitgalį rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(pupainga @ 2008 05 07, 21:52)
Grazina, Nikoleta, labai gražūs kepuriukai  thumbup.gif
O MB kaip tik užsimanė, tik spalvos nori kamufliažinės, bet negaunu tokios, tai eisim siūlų rinktis savaitgalį  rolleyes.gif .

Aš ir ieškau komufliažinių, tik nelabai randu, gal ką nors iš MB rūbų išardyti hihihi.gif mačiau kažkas lyg tinklelis yra... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pupainga @ 2008 05 07, 16:48)

O čia baigiau populiariąją su raišteliais, tik niekaip vaiko nepagaunu

grazu ir papuosta thumbup.gif thumbup.gif bet man vel per trumpa blush2.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Nikoleta @ 2008 05 07, 18:10)
kepurytės mano be modelio,

antroji man ypac thumbup.gif
Atsakyti
keletas nauju darbu - juosteles plaukams

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 05 08, 09:00)
grazu ir papuosta thumbup.gif  thumbup.gif bet man vel per trumpa blush2.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif O man MB nudavė velnių kad per ilga lotuliukas.gif Čia muset kiekvienam pagal skonįrolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(*Maja* @ 2008 05 07, 21:58)
Aš ir ieškau komufliažinių, tik nelabai randu, gal ką nors iš MB rūbų išardyti hihihi.gif mačiau kažkas lyg tinklelis yra...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Reiks MB pasiūlyt, tegu ką nors išsiardo, tada nunersiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pupainga @ 2008 05 08, 11:40)
lotuliukas.gif O man MB nudavė velnių kad per ilga lotuliukas.gif  Čia muset kiekvienam pagal skonįrolleyes.gif
Papildyta:

Reiks MB pasiūlyt, tegu ką nors išsiardo, tada nunersiu lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif aš gal palauksiu kol grįš, ba dar man galvą nusuks jei gerą daiktą išardysiu hihihi.gif
Jei ką rasit išardyti, parašyk, ieškosiu ir aš tada tokio pačio blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Maja*: 08 gegužės 2008 - 10:46
QUOTE(pupainga @ 2008 05 08, 11:40)
lotuliukas.gif O man MB nudavė velnių kad per ilga lotuliukas.gif  Čia muset kiekvienam pagal skonįrolleyes.gif

lotuliukas.gif oi gerai lotuliukas.gif na, as minejau, kad man kiepka turi ausis dengt blush2.gif mirksiukas.gif tiksliau landas i ausis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2008 05 07, 17:06)
Aga, tikrai, įdomu kaip krakmolinai  g.gif Ir kiek cm maždaug bryliukai, gal sakau pas maniškę labai jau platūs  g.gif

na krakmolinau seniausiu budu,i puslitry 2 saukstai bulviu krakmolo,pamirkiau po to gerai ispaudziau ,na tada jau vargelis su lygintuvu pradziovinau visa,po to bryliukus lyginaum kol visai isdziuvo ir sukietejo,tada per nakty visa sukietejo ir rezultatas ax.gif
Atsakyti