Įkraunama...
Įkraunama...

Nertos kepuraitės ir skrybėlaitės

QUOTE(ericaa @ 2008 05 09, 10:17)
Aš tai rudenį, žiemą ir pavasarį dengiu savo mažei ausytes, o vasarą reikia saugot tik nuo saulės smile.gif Nereikia auginti vaikų šiltnamio sąlygomis 4u.gif

turbut pajuryje nebunat visai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

na, man ilgesnes kiepkos- daug graziau, nei kaip isaugtines mirksiukas.gif
Atsakyti
taigi,vasara reikia saugot tik nuo saules,ar zinote mielosios,kad vaikui kepuryte yra dedama kad per maumoneli neprarastu silumos,o vejas i ausytes neipucia,nes bugneliai ausu yra labai giliai,o ausu uzdegimai buna nuo kokio nors viruso ar slogos wub.gif
Atsakyti
taip iseina cia galima tik girt issijuosus doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

siaip neriu ne tik savajai, bet ir draugiu mergytem -kazi kodel visos praso, kad ausis dengtu? net kitos papildomu ausytem 'ausyciu' butent nuo vejo danert praso? g.gif g.gif

siaip, zuikuli -tavo teorija -man tikrai naujiena cool.gif o tavo kiepka -nebent ten barete mirksiukas.gif -tad gal ir ilgis tinkamas cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 09 gegužės 2008 - 10:24
ta teorija man ne naujiena, bet aš vistiek noriu ausytes dengt blush2.gif man taip gražiau ir jaukiau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
ir as pasisakysiu apie tas ausytes biggrin.gif
Esu skaiciusi,kad tikrai vejas i ausytes nepripucia ir uzdegimai tikrai ne del vejo,o,kad visos vistiek norime tas ausytes padaboti,tai man atrodo,cia nuo seno,taip jau yra g.gif Mamos ir mociutes mum taip iskiepino biggrin.gif
Atsakyti
Na man irgi graziau kai kazkiek ant ausyciu,nes trumpesne atrodo kaip isaugtine.
Merginos,is kokiu siuliukuneriat kepuriukus?Nusipirkau siuliuka,tai jis toks plonas,kad neriu neriu ir vis ant vietos.O ja kokias shemas pasekt tai visai nera sansu doh.gif Gal dviguba sudet g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 05 09, 11:21)
taip iseina cia galima tik girt issijuosus doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
siaip neriu ne tik savajai, bet ir draugiu mergytem -kazi kodel visos praso, kad ausis dengtu? net kitos papildomu ausytem  'ausyciu' butent nuo vejo danert praso? g.gif  g.gif

siaip, zuikuli -tavo teorija -man tikrai naujiena cool.gif  o tavo kiepka -nebent ten barete mirksiukas.gif -tad gal ir ilgis tinkamas cool.gif

1 manau kad ilgiau nešios (saviškei pernykštę teko ilginti, o apimtis nepasikeitė)
2 jei tai pavasarinė- rudeninė tai darže vaikams patogiau
3 yra vaikų kurie kepkas rauna nuo galvos jei jos ne užrištos, tai ir nuo saulės tada neapsaugo kepka nutraukta nuo galvos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kacumota @ 2008 05 09, 13:25)

Merginos,is kokiu siuliukuneriat kepuriukus?

arba maxi, arba tokio tipo, kaip senais laikais irisai buvo vadinami mirksiukas.gif mirksiukas.gif -cia dazniausia is tokiu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lauma @ 2008 05 09, 13:35)

o as manau, kad pirmiausia, kad graziau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 05 09, 13:41)
o as manau, kad pirmiausia, kad graziau biggrin.gif  biggrin.gif

tongue.gif manau kad ne visiems kepurių modeliams ausytės tinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*zuikulis* @ 2008 05 09, 10:54)
taigi,vasara reikia saugot tik nuo saules,ar zinote mielosios,kad vaikui kepuryte yra dedama kad per maumoneli neprarastu silumos,o vejas i ausytes neipucia,nes bugneliai ausu yra labai giliai,o ausu uzdegimai buna nuo kokio nors viruso ar slogos  wub.gif

drinks_cheers.gif , kad ausų uždegimai tikrai ne nuo to, kad vėjas ausis perpūčia, o gali net nuo paprasčiausios slogos prasidėti 4u.gif

QUOTE(bonda @ 2008 05 09, 11:21)
taip iseina cia galima tik girt issijuosus doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Manau galima ir kritikuoti ir negirti mirksiukas.gif, tuo labiau reikšti savo nuomonę. Skirtingos gi mes esam, visokių nuomonių ir skirtingų skonių, tai nesipykim mielosios 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Man pvz ir gražiau kai ausis dengia, MB kai nedengia, tai neriu kaip tuokart sušviečia, kartais per vidurį, kartais ilgesnes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauma @ 2008 05 09, 13:50)
tongue.gif  manau kad ne visiems kepurių modeliams ausytės tinka biggrin.gif

o kas apie jas cia kalbejo? g.gif g.gif g.gif

pupainga, vat butent -kad nu nors virsutini gala ausu dengtu -nors siek tiek unsure.gif ne skitaip -tai blyna ant galvos uzsidedi ir gali eit -kepure bus lotuliukas.gif
Atsakyti
Na mamytes, jus cia ir pridiskutavot! Pvz, uzsienyje(Amerikoj, Anglijoj) mamos i tai nelabai kreipia demesi(ten ir salta diena vaikai be kepuriu), o mums jau matyt, taip mamyciu ir mociuciu iskiepyta, kad einant i lauka butinai reikia galvos apdangalo. O koks ilgis turetu buti, tai jau cia spresti paciai mamytei, kaip sakoma, del skonio nesigincijama, kiek zmoniu, tiek nuomoniu smile.gif
Ligvita, labai grazios tavo juosteles thumbup.gif Norejau paklausti ar tu ineri kokia gumyte, kad geriau laikytusi?
Atsakyti