Įkraunama...
Įkraunama...

Nertos kepuraitės ir skrybėlaitės

dar visai šiltas kepinys krikštaduktei tongue.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lauma @ 2008 05 10, 17:09)
la 4u.gif
pagaliau susiruošiau įkelti - ilgojo savaitgalio rezultatas ant galvos biggrin.gif ausų skylučiu nedengia tongue.gif , bet man ir per trumpa neatrodo biggrin.gif
user posted image

Labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
Mielosios nėrėjos, peržiūrėjau sąžiningai visą temą, bet visos skrybėlaitės tik mažoms mergaitėms, o aš ieškausi schemos nusinerti plačiabrylę skrybėlę didelei mergaitei, t.y. sau biggrin.gif gal galit padėti? 4u.gif Be proto būčiau dėkinga, nes atostogos už dviejų savaičių, tai jau taip reiks, taip reiks tos skrybėlės ax.gif

QUOTE(bonda @ 2008 04 30, 13:25)
aha, zinojau mirksiukas.gif i paskutine elutei reikia inert mirksiukas.gif

tiesiog imt kartu su siūlu ir sunert kaip kad nertum iš dviejų siūlų? g.gif

QUOTE(jurrrte @ 2008 04 30, 21:29)

kažką tokio surišamo esu pažadėjus vaikui, gal turit schemą, iš kurios nėrėt? Įdomu kaip ten nugaroj tas visas surišimas darosi rolleyes.gif

QUOTE(Ligvita @ 2008 05 02, 20:12)
Dar viena kepuryte
user posted image user posted image

Labai graži kepurytė, po savo skrybėlės ir didžiajam surišamos norėčiau šitą nunert, tai gal schemutę irgi būtų galima? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaizele: 11 gegužės 2008 - 19:02
QUOTE(Vaizele @ 2008 05 11, 19:57)
Mielosios nėrėjos, peržiūrėjau sąžiningai visą temą, bet visos skrybėlaitės tik mažoms mergaitėms, o aš ieškausi schemos nusinerti plačiabrylę skrybėlę didelei mergaitei, t.y. sau  biggrin.gif gal galit padėti?  4u.gif  Be proto būčiau dėkinga, nes atostogos už dviejų savaičių, tai jau taip reiks, taip reiks tos skrybėlės  ax.gif
tiesiog imt kartu su siūlu ir sunert kaip kad nertum iš dviejų siūlų?  g.gif
kažką tokio surišamo esu pažadėjus vaikui, gal turit schemą, iš kurios nėrėt? Įdomu kaip ten nugaroj tas visas surišimas darosi  rolleyes.gif
Labai graži kepurytė, po savo skrybėlės ir didžiajam surišamos norėčiau šitą nunert, tai gal schemutę irgi būtų galima?  rolleyes.gif

pabandyk pažiūrėti čia
http://crochet.korab...ssories/shapki/
http://photo.163.com...-o/71991504/#p1
http://picasaweb.goo...ALLASMINIATURAS
http://picasaweb.goo...ALLASMINIATURES
Atsakyti
[quote=Vaizele,2008 05 11, 19:57]

kažką tokio surišamo esu pažadėjus vaikui, gal turit schemą, iš kurios nėrėt? Įdomu kaip ten nugaroj tas visas surišimas darosi rolleyes.gif

as savo maziui kepuryte mezgiau pagal sia schema (apatine) 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurrrte: 11 gegužės 2008 - 19:03
QUOTE(*Maja* @ 2008 05 11, 19:02)

kiek čia grožybių bigsmile.gif jau paskendau 000164.gif kad tik spėčiau viską peržiūrėt per tas dvi savaites, ką čia nusinert lotuliukas.gif

QUOTE(jurrrte @ 2008 05 11, 19:02)
as savo maziui kepuryte mezgiau pagal sia schema (apatine) 4u.gif

labai ačiū abiems, Majai ir jurrrrtei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 05 11, 19:57)

tiesiog imt kartu su siūlu ir sunert kaip kad nertum iš dviejų siūlų?  g.gif

taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 05 12, 07:53)

O užtenka plonytės, ar reik storesnės, kad suveiktų? Ar neturi jokio skirtumo?
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 05 12, 09:07)
O užtenka plonytės, ar reik storesnės, kad suveiktų? Ar neturi jokio skirtumo?

turbut reiktu ismegint su viena ra kita mirksiukas.gif mirksiukas.gif bet man atrodo ir plonesnes turetu pakakt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 05 12, 10:28)
turbut reiktu ismegint su viena ra kita mirksiukas.gif  mirksiukas.gif bet man atrodo ir plonesnes turetu pakakt mirksiukas.gif

O tai dar niekas nebandęs su ta žilka? oi, koks "lietuviškas" žodis doh.gif

Tai čia teoriškai taip, kad turėtų suveikti, ar ne? g.gif Na, skamba geriau nei krakmolinti, bet įdomu, kaip ten praktiškai g.gif

Eisiu šiandien pirkt siūlų skrybėlei vasarai plačiabrylei, įdomu, kiek reiktų Bangos arba Camilla? Storis - kaip dviejų irisų. Būčiau dėkinga už patarimą 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 05 12, 11:39)

Tai čia teoriškai taip, kad turėtų suveikti, ar ne?  g.gif Na, skamba geriau nei krakmolinti, bet įdomu, kaip ten praktiškai  g.gif

Eisiu šiandien pirkt siūlų skrybėlei vasarai plačiabrylei, įdomu, kiek reiktų Bangos arba Camilla? Storis - kaip dviejų irisų. Būčiau dėkinga už patarimą  4u.gif

pas ruses nerejas forume radus buvau mirksiukas.gif mirksiukas.gif bet jau buvau nunerus skrybele biggrin.gif tad liko neisbandyta mirksiukas.gif bet, pagal mane, krakmoliont/standint vis tiek reiks -ir su zilka mirksiukas.gif
Atsakyti
Čia kažkam buvo pabodę gėlytės kaip kepurių puošmena, štai ką radau paįvairinimui- katuką ir zuikulį 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti