Įkraunama...
Įkraunama...

Nertos kepuraitės ir skrybėlaitės

QUOTE(mimka @ 2008 05 12, 13:43)
Čia kažkam buvo pabodę gėlytės kaip kepurių puošmena, štai ką radau paįvairinimui- katuką ir zuikulį  4u.gif

user posted image

user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mimka @ 2008 05 12, 13:43)
Čia kažkam buvo pabodę gėlytės kaip kepurių puošmena, štai ką radau paįvairinimui- katuką ir zuikulį  4u.gif

super thumbup.gif
Atsakyti
Dar man buvo minčių, kad ant kepurytės būtų galima prisiūti tiesiog spalvotų sagučių ax.gif ypač ant tų, kurios nertos lygiu rastu ax.gif o dabar dar kiek visokių gražių yra pirkt- vabaliukų, drugelių ir pan thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mimka @ 2008 05 12, 13:57)
Dar man buvo minčių, kad ant kepurytės būtų galima prisiūti tiesiog spalvotų sagučių  ax.gif  ypač ant tų, kurios nertos lygiu rastu  ax.gif  o dabar dar kiek visokių gražių yra pirkt- vabaliukų, drugelių ir pan  thumbup.gif

mačiau vienam žurnale tiesiog maikutei sagelių spalvotų 2-4 įvairių dydžių ir formų prisiūta ir labai gražiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
O man labai gražu, kai nunerti kaip maži žaisliukai vaisiai ir prisiūti prie nertos / megztos skrybėlės / kepuraitės smile.gif
Atsakyti
Na prisiziurejau grozybiu wub.gif tiek minciu pasisemiau.
Parodysiu ir savo nunerta kepurele, reikejo storesniu siulu, bet nerti norejau o siulu neturejau tinkamu ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tatedo: 12 gegužės 2008 - 16:28
na merginos as pasimetus. Neriau pagal schemute skrybeliuka is maxi siuluku 1.25 nr vaseliu va tokia kepuryte
user posted image

virsugalvis gavos lyg ir normalaus dydzio, bet paskui tas uzsilenkimas tai visai mazas, tai kaip berete atrodo. ir a darau ne taip? nesugalvoju net kaip schemute koreguot kad iseitu
Atsakyti
QUOTE(kačiux @ 2008 05 12, 19:56)
na merginos as pasimetus. Neriau pagal schemute skrybeliuka is maxi siuluku 1.25 nr vaseliu va tokia kepuryte
user posted image

virsugalvis gavos lyg ir normalaus dydzio, bet paskui tas uzsilenkimas tai visai mazas, tai kaip berete atrodo. ir a darau ne taip? nesugalvoju net kaip schemute koreguot kad iseitu

o as nuotraukytes nematau g.gif
Atsakyti
QUOTE(kačiux @ 2008 05 12, 19:56)
user posted image

aga, man ir nesimato, negalim padėt rolleyes.gif
Atsakyti
na dar graziau, as matau ir savo ir jusu citatose sad.gif visai liudna darosi. Na gal veliau matysis
Atsakyti
QUOTE(kačiux @ 2008 05 12, 22:07)
na dar graziau, as matau ir savo ir jusu citatose sad.gif visai liudna darosi. Na gal veliau matysis

Ir man nesimato schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Musu kepuriukas
user posted image
vis dar svarstau ar ne per didele g.gif
Atsakyti