Įkraunama...
Įkraunama...

Nertos kepuraitės ir skrybėlaitės

QUOTE(norita @ 2008 04 30, 10:34)
Pasirodysim ir mes su savo kepurėm, tikslaiu pasirodys modelio lėlė, nes modeliukas miega biggrin.gif Užkrėtėt mane su nėrimu, negaliu sustot doh.gif

oho kiek daug kepuriuku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2008 04 30, 10:44)
Nusipirkau tokiam trikampiam popieriniam pokelyje standiklį "Krakmolo milteliai", dabar dar supurškiau dar sykį, tai kai išdžius bus matyt, tikiuosi, kad jau gerai laikysis  ax.gif

Labai grazi skrybelaite bigsmile.gif thumbup.gif ir krastai pakankamai gerai laikosi,reiks ir man pabandyti savo skribliu isnaujo iskrakmolint g.gif
Atsakyti
Dar norėčiau papuošt, bet tos nertos gėlės man taaip jau atsibodusios doh.gif Norisi ko nors subtilaus ir originalaus g.gif Varysiu kai tik ištrūksiu į pardę gal rasiu ko ax.gif
Atsakyti
kadangi panelės neturiu, tai tik draugėm mezgu. O čia vakar vakaro darbas. mezgiau kažkada draugės mergytei kepurytę, liko siūlų, tai, kadangi miegas neėmė, nunarpiojau kepšę. Gal kuriai marčiai padovanosim.

user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2008 04 30, 12:51)
Dar norėčiau papuošt, bet tos nertos gėlės man taaip jau atsibodusios  doh.gif Norisi ko nors subtilaus ir originalaus  g.gif  Varysiu kai tik ištrūksiu į pardę gal rasiu ko  ax.gif

tu kaip as lotuliukas.gif lotuliukas.gif kaip ir man tos daugiasluoksnes geles jau doh.gif paciai reik dabar ruzava kiepa papuost -ir nebeismastau doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
man daugiasluoksnės dar gražu wub.gif

aš mąstau jei gėlės netinka reik gal vaisius megzt, vynuogės, braškės, vyšnios, obuoliukai, arba kiškučiai drambliukai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikoleta @ 2008 04 30, 13:36)

aš mąstau jei gėlės netinka reik gal vaisius megzt, vynuogės, braškės, vyšnios, obuoliukai, arba kiškučiai drambliukai  bigsmile.gif

tai as jau ir neriau ir vezlius, ir kirmeles lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 04 30, 13:40)
tai as jau ir neriau ir vezlius, ir kirmeles lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

man gėlės yra klasika kuri nepabosta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikoleta @ 2008 04 30, 13:43)

man gėlės yra klasika kuri nepabosta  blush2.gif

tau gerai, o as kaip nemegstu, kai panasiai ar vienodai su kazkuom blush2.gif blush2.gif uztat problem turiu doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 04 30, 13:40)
tai as jau ir neriau ir vezlius, ir kirmeles lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aš galvoju apie "plaukuotus" siūlus gal g.gif Arba kažkokį papuošimą kaip ant pramoginių šokių suknelių g.gif Gal perlų grandinėles g.gif

Nežinau, reikia tik pamatyt kas siūloma pardėj ir bus aišku ko reikia ax.gif Tik va kaip iki parduotuvės nusigaut, tai nežinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2008 04 30, 13:52)

Nežinau, reikia tik pamatyt kas siūloma pardėj ir bus aišku ko reikia  ax.gif  Tik va kaip iki parduotuvės nusigaut, tai nežinau  doh.gif

o a skai nuvarau i tokia parde -tik ziuriu ziuriu i visus karoliukus, blizgiukus ir t.t. -ir finale tik kokiu kitos spalvos siulus paperku doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif man geriausia ten eit -kai jau vizija yra lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu bet siūlai irgi neblogai, bile ką nusiperki thumbup.gif
Atsakyti