Įkraunama...
Įkraunama...

Nertos kepuraitės ir skrybėlaitės

Labai grazios kepurytes.
Pasirodom ir mes kepuriuka, nerta pagal cia rasta schemute. Ja nesiojom praeita vasarele, o sia jau kazka naujo reiks nunarpliot.

http://mail.google.c...199ef5b3e6c7645[/IMG]
Atsakyti
QUOTE(lydekaite @ 2008 04 30, 14:00)
Labai grazios kepurytes.
Pasirodom ir mes kepuriuka, nerta pagal cia rasta schemute. Ja nesiojom praeita vasarele, o sia jau kazka naujo reiks nunarpliot.

http://mail.google.c...199ef5b3e6c7645[/IMG]

Nerodo man g.gif
Atsakyti
Kazin, ar cia pavyko man ikelti nuotraukele. Man atidaro, o kaip jums? Jauciu, kazkas negerai.
Papildyta:
bandysiu is naujo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2008 04 30, 13:57)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Nu bet siūlai irgi neblogai, bile ką nusiperki  thumbup.gif

aha, paskui tenka dar kokia kiepka nert lotuliukas.gif lotuliukas.gif nors siemet jau nebezinau -kokios spalvos neturi..na juodos tikrai -neturi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O pas mane dukra neišsirenka kokios norėtu doh.gif Kaži kaip nunert kokią nors kamufliažinę, a? Gal turit minčių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2008 04 30, 14:16)
O pas mane dukra neišsirenka kokios norėtu  doh.gif  Kaži kaip nunert kokią nors kamufliažinę, a? Gal turit minčių  g.gif

tai nerk kazkokiu paprastu rastu (kur be rasto lotuliukas.gif ), tik su siulu kaitaliojimu bus doh.gif
Atsakyti
O pas mane dukra neišsirenka kokios norėtu  doh.gif  Kaži kaip nunert kokią nors kamufliažinę, a? Gal turit minčių  g.gif

Nusipirk margų siūlų,o pakui gali ir paprastais stulpeliais nerti g.gif
Atsakyti
Aij va radau savo bardake nuoruodą Čia, rašo, kad įnert reikia zylkos, kad bryliai laikytųsi g.gif Nebandėt?
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2008 04 30, 14:22)
Aij va radau savo bardake nuoruodą Čia, rašo, kad įnert reikia zylkos, kad bryliai laikytųsi  g.gif Nebandėt?

aha, zinojau mirksiukas.gif i paskutine elutei reikia inert mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va, o aš sužinojau po laiko doh.gif Ir kad su želatinu siūlo kietint tamsius daiktus doh.gif
Atsakyti
Norita, labai gražios kepurėlės thumbup.gif wub.gif

QUOTE(bonda @ 2008 04 30, 13:56)
o a skai nuvarau i tokia parde -tik ziuriu ziuriu i visus karoliukus, blizgiukus ir t.t. -ir finale tik kokiu kitos spalvos siulus paperku doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif man geriausia ten eit -kai jau vizija yra lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Aš lygiai taip pat, nueinu karoliukų, o parsinešu siūlų doh.gif lotuliukas.gif

Aš nėriau, bet užtunka, tai padėjau į šoną, kai baigsiu kitą vėl imsiuosi rolleyes.gif
Aš tai ėmiau rudus, žalius, juodus ir baltus (baltų gal ir nereikėtų, bet gyviau atrodo, be to vasarai) ir neriu po gabaliuką, darau tokius kleckus, tik ne ratu, o apėjus ratą, grįžtu atgal, tai raštas apsivečia, bet visumoje gerai gaunasi. Mat jei eiti ratu, tai reiktų arba nutraukinėti siūlus (kas nepatinka man, nes tų mazgelių tada begalybė), o dabar grįžti tuo pačiu. Nežinau ar aiškiai čia surašiau g.gif
Papildyta:
QUOTE(zinulė @ 2008 04 30, 14:19)
Nusipirk margų siūlų,o pakui gali ir paprastais stulpeliais nerti g.gif

Aš tai neradau tokių tipo kamufliažinių g.gif O matėt kas nors kur nors?
Atsakyti
rodomes ir mes savo kepuriuka blush2.gif neriau pirma karta,bet visai smagu buvo,tik dar nesugalvojau kaip papuosti g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti