Įkraunama...
Įkraunama...

Nertos kepuraitės ir skrybėlaitės

QUOTE(bonda @ 2008 05 02, 21:09)
aha, ne tik kirmele, bet ir rastuka tongue.gif  biggrin.gif
man ta surisama ypac thumbup.gif

aha, nes tai mamytei labai jau patiko kepuriukas, tik pas mane gal raštelis smulkesnis smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Cia pirmosios kepurytes schemute
user posted image

O surisima is galvos neriau, neturiu jokiu schemu. Bet tai nesunku gi ji nunert smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Maja* @ 2008 05 02, 21:17)
aha, nes tai mamytei labai jau patiko kepuriukas, tik pas mane gal raštelis smulkesnis  smile.gif  4u.gif

rastas tai toks pat, bet siulai, vaselis, nerimo stilius skirias turbut tongue.gif grazi gavos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 05 02, 21:25)
rastas tai toks pat, bet siulai, vaselis, nerimo stilius skirias turbut tongue.gif grazi gavos wub.gif

Aha, siūlai maxi, vaselis ir atitinkamo dydzio 4u.gif bet mamyte apsipatenkinus thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=justicir,2008 05 01, 19:42]
[quote=lydekaite,2008 04 30, 22:21]
O cia skaryte jau ateinanciai vasarelei.

nuostabi skaryte thumbup.gif
pagal ka ja nerei?
[/quote]

Skaryte neriau prisigaudziusi info is visu temeliu apie skarytes ir kepuriukus. Nuneriau grandinele is 300 kilpeliu, sonuose palikau po 45 stulpelius su uzmetimu raistukams, o pacia skaryte neriau - 3 stulpeliai su uzmetimu, 3 grandineles kilpeles, tik ties krastu neprinerdavau iki pabaigos, kad gautusi trikampis. O gelytes sugalvojau pati.
Atsakyti
QUOTE(lydekaite @ 2008 04 30, 23:21)
O cia skaryte jau ateinanciai vasarelei.

user posted image
Papildyta:
user posted image

QUOTE(lauma @ 2008 05 01, 21:42)
kitose temose rodžiausi, pasirodysiu ir čia - skarelė vasarai  4u.gif
user posted image
user posted image

labai grazios skarytes wub.gif gal gali schema ideti? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(lydekaite @ 2008 05 02, 23:31)
Skaryte neriau prisigaudziusi info is visu temeliu apie skarytes ir kepuriukus. Nuneriau grandinele is 300 kilpeliu, sonuose palikau po 45 stulpelius su uzmetimu raistukams, o pacia skaryte neriau - 3 stulpeliai su uzmetimu, 3 grandineles kilpeles, tik ties krastu neprinerdavau iki pabaigos, kad gautusi trikampis. O gelytes sugalvojau pati.

ups nemaciau kad jau parasei blush2.gif blush2.gif reiks savo merginai ziureti,o tie 45 stuplepiai ieina i 300 kilpeliu skaiciu ar cia jie prisipliusuoja pir ju? blush2.gif
Atsakyti
mano pupos kepuryte thumbup.gif

aciu uz schemute kuria cia radau aciuks.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2008 05 03, 13:01)
mano pupos kepuryte  thumbup.gif

thumbup.gif grazi wub.gif
Atsakyti
Laaaaaaabai grazi bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos nerejos
.Labai grazus kepuriukai.

vis paskaitai, pasigroziu, sauniai darbuojates, o dabar noriu parodyt ir musu kepuryte blush2.gif

tik kad modeliukas kaip vijurkas, niekaip pagauti neisejo.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2008 05 03, 21:27)
Sveikos nerejos
.Labai grazus kepuriukai.

vis paskaitai, pasigroziu, sauniai darbuojates, o dabar noriu parodyt ir musu kepuryte  blush2.gif

tik kad modeliukas kaip vijurkas, niekaip pagauti neisejo.

user posted image

labai labai graži kepurytė mirksiukas.gif
O gal galima būtų schemutę? 4u.gif
O iš kokių siūlų neriate? blush2.gif Aš prisižiūrėjau čia tokių grožybių, kad užsinorėjau savo panelei nunerti kažką gražaus rolleyes.gif
Atsakyti
Liamuna , kepuriukas super ,labai grazus 4u.gif
Atsakyti