Įkraunama...
Įkraunama...

Rėkimas, staugimas ir pan.

Apklausa: Ar dažnai rėkaujate, kai kas nors nepatinka, ant vyro, vaikų ar kitų šeimos narių (šiuo gyvenimo momentu, ne kažkada jaunystėj, paauglystėj ir pan.)? (103 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 11 23, 22:17)
Oi o as rekiu ir dar kaip rekiu kai buna jau pilna kantrybes taure tad issirekiu kaip kokia isprotejusi ir zinokite tikrai pagereja,aisku stengiuosi susivaldyti ir nerekauti,,,,bet kartais neistengiu....

Man tai nieks nepagerėja, tik pablogėja. Bet turiu neblogą provokatorių, neįstengiu susivaldyt
Atsakyti
o man atrodo, tai normalu, netgi kartais ne tik neishvengiama, bet ir naudinga, jeigu sutuoktiniai nesipiksta ir neparekia viens ant kito, tai kokie gi santykiai, turi buti pusiausvyra, o po rekimo ateina ir aistros metas smile.gif jeigu visada ramu... tai tokia tyla... na bet tikriausiai chia priklauso nuo zmoniu, bent jau ,mano nuomone, rekimas nera blogai smile.gif aisq sveikas, kartais, o ne kas dien ir del bet ko.... rolleyes.gif unsure.gif
Atsakyti
as niekada nerekiu,vyas kartais,as dazniau pakeltu tonu ka nors pasakau,bet tik tada kai jis rekia. Viena karta teko staugti ne savo balsu,isprovokavo blush2.gif Prigrasinau kad jeigu dar kada nors teks pakelti man taip balsa bus blogai lotuliukas.gif Labai nemegstu rekti,o dar labiau kai ant manes rekia unsure.gif Vaikystes traumos doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Aš labiau rėksnė blush2.gif
Atsakyti
eh, man tai nepavyksta parekti. As tik pradedu pakeltu tonu kalbeti, o vyras iskarto "ko cia reki" net juokas pajama, ir po viso mano rekimo ...
Atsakyti
Esu "staugusi"...bet ant dukrytės...buvo etapas , kai nebežinojau kaip su ja tartis...Pagaliau iš to abi "išaugome"...dabar jau kokie trys metai nebešaukiu,nebebaubiu ir nebestaugiu.Su vyru vienas ant kito nešaukiame.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indrealex: 24 lapkričio 2008 - 20:40
QUOTE(indrealex @ 2008 11 24, 21:39)
Esu "staugusi"...bet ant dukrytės...buvo etapas , kai nebežinojau kaip su ja tartis...Pagaliau iš to abi "išaugome"...dabar jau kokie trys metai nebešaukiu,nebebaubiu ir nebestaugiu.Su vyru vienas ant kito nešaukiame.

Jetus kaip fainai klausyt smile.gif Visi nusipelnom galimybės pasitaisyti, kaip džiaugiuos, kad kažkam tai tik slogi praeitis drinks_cheers.gif
Atsakyti
neesu staugusi, rėkusi nei ant MB, nei ant mažės unsure.gif
Atsakyti
Buna kad tik pakeliu tona, bet daznai ir yahoo.gif .
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2008 04 28, 17:47)
Anksciau rekauti megdavau, net nepajausdavau, kaip saukti pradedavau. ax.gif
Dabar ramesne pasidariau, gal vyro itaka ( jis pas mane ramus, nereaguoja i mano rekimus). Bet kai kas nors mane isveda is kantrybes -  doh.gif , prasideda rekimas ir staugimas. Pas mus giminej megejai parekauti ir garsiai pakalbeti bigsmile.gif

Pas mus lygiai taip pat drinks_cheers.gif
As labai greitai isiplieskiu,tada jau emocijos liejasi per krastus doh.gif ir niekaip negaliu susivaldyti kol visko neisrekiu,o po keliu minuciu einu atsiprasyti ax.gif blush2.gif
Atsakyti
pabambeti megstu, ar siaip ka pasakyti smile.gif
o tokie rimti rekimai, ar kaip juos cia pavadint reiktu, pasitaiko nedaznai smile.gif
Atsakyti