Įkraunama...
Įkraunama...

Rėkimas, staugimas ir pan.

Apklausa: Ar dažnai rėkaujate, kai kas nors nepatinka, ant vyro, vaikų ar kitų šeimos narių (šiuo gyvenimo momentu, ne kažkada jaunystėj, paauglystėj ir pan.)? (103 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(saulutem @ 2008 04 30, 23:26)
mano rekimas dazniausiai tiesiogiai susijes su pms...

MB irgi visus riktelėjimus, susierzinimus ar nepatikusius žvilgsnius nurašo ant PMS'o
tai paaiškinau pagaliau jam, kad PMS - protingų minčių sindromas, ir jis man amžinas, nes esu baisiai protinga moteriškė lotuliukas.gif
Atsakyti
Anksčiau rėkdavau dažnai, o dabar net nepamenu, kada staugiau. Matyt subrendau smile.gif
Atsakyti
nemegstu rekimo..staugimo..bet jei susikaupia daug emociju ir visko visko tai issirekimas-pats tas thumbup.gif po valandos rekimo,moralizavimo ir paskui bliovimo-atsigaunu ir galiu gyvent toliau.. biggrin.gif
tai buna retai.. i metus karta,du..ir tada kai kaupiu savyje viska..stengiuos to nedaryt..jei kazkas negerai-iskart naikinu problema..kad paskui neprapliuptu po pusmecio staugimo lavina lotuliukas.gif
Atsakyti
aš irgi anksčiau dažniau rėkdavau, dabar tik pakeliu balsą, pabumbu. Ir dažnokai blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Dažniausiai rėkiu, tiesiog klykiu, ant vyro kai kokią savaitę laiko sugeba tampyti nervus, ar taip sunervina kad visa pradedi drebėti. blush2.gif Aišku po to gailiesi, supranti kad klykimu nieko nepakeisi, bet nepajunti kaip pradedi šaukti. Ant vaikų stengiuosi nešaukti, tik kartais pakeliu balsą.
Atsakyti
Esu ant vyro rėkusi tik vieną kartą, nes taip nervus ištampė, kad ramiai kalbėti jau nesugebėjau, o dabar geriau išvis nekalbu nei rėkiu ax.gif
Atsakyti
as nerekiu, buna kad tik balsa pakeliu, bet moku bjaurius dalykus sakyti ramiu balsu lotuliukas.gif o MB tai megejas, kaip jis sako: garsiai pakalbeti doh.gif degtukas ir reksnys doh.gif nors jis visikai nejaucia, kaip pradeda rekti ir sventai tiki, kad jis tik garsiai kalbejo doh.gif o as per jautriai sureagavau g.gif schmoll.gif
Atsakyti
o as nerekiu schmoll.gif , geriau visai nekalbeti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ojojoj @ 2008 08 17, 22:26)
o as nerekiu schmoll.gif , geriau visai nekalbeti bigsmile.gif

o as manau geriau truputi parekaut nei visai nekalbeti biggrin.gif
Atsakyti
kazkaip pasitaiko biggrin.gif
Atsakyti
Jeigu ant manęs šaukia tai ir aš nenusileidžiu, atkertu atgal box.gif
Atsakyti
rekiau, rekiu ir reksiu biggrin.gif