Dabar jau yra ir Marsieciu sirupas skirtas nuo 1 metuku vartoti
Sveikos, sugalvojau dukrytei nupirkti sirupą MARSIEČIAI http://www.100metu.l...ldai/marsieciai Bet žiūriu, kad nėra kalcio... Tai sakykit ar reikia papildomai kalcio dar duoti?
Gal kuri žinote...
mano dukrytei 3.5m. ir vartojam situos vitaminus,jai labai jie patinka
praso ir praso kad dar duociau,bet kalci dabar geriam papildomai Osteocare
Žiemą, pavasarį vaikai Marsiečius "kramto". Jiems patinka, blogumų jokių nepastebėjau, rekomendavo man juos giminaitė - farmacininkė, ja pasitikiu.
Mes nuo 1 metuku pradejom gerti marsieciu sirupuka, maniskis labai noriai juos geria, o man patinka nes nera jokiu saldikliu ar koncervantu, taciau mums sake pagerti menesi laiko ir po to padaryti puses metu pertrauka
vaistininke sake kad marsieciu sirupas yra daug geresnis uz visus tedzius (nes tedzius atsiveza didelese pakuotese ir vietoje fasuoja tai kazin kaip su galiojimu gal kokio reikia toki uzraso?
Mes gerem tik menesi laiko "Marsiecius" tai dukrytei irgi patiko,jai dabar virs 4 metuku,bet dar ieskausi vitaminu kurie labiau skatintu apetita,nes jau visiskai nebevalgi,istysusi,perbalusi
vandenuka galetu gert kibiras,bet va maitu ji slikstejasi,bandau ka nors duoti,tai ji juo slikstejasi
mes gerem siuos vitaminus...gal ir nieko
Mano uošvienė nupirko dukrytei (jai dar tik bus 2 m.) Marsiečius, šiaip aš neduodu, bet kai mažoji pamato, kad uošvienė savo vaistus iš spintelės traukia, tai ir jai būtinai reikia "savo vitamino". Tai tik tada ir suvalgo, o šiaip nemanau, kad vasaros metu, kai pilna uogų ir daržovių, reikėtų vaikui kišti tuos vitaminus...
Mes irgi geriam Marsiečius ir ęsam reklamos auka jau senai
Vaikas ką pa mato per TV visko užsinori
Pabandžiau nupirkt nematytus, tai didžiulė problema sumaitint..
Ana ziema susigundem naujai pasirodziusiais marsieciais ir dar taupykle laimejom. Abu labai patiko
Pinigų išmetimas į balą. Daugiau keturių medžiagų natūralios kilmės nerasta - visa kita sintetika. Kam gi pinigus taip švaistyti po dešimt kartų per televizorių reklamuojamam produktui, kai tuo tarpu už visai padorią kainą galima išsirinkt natūralius papildus, kuriuos organizmas bent jau įsisavina normaliai. Iš parduotuvėj nupirkto granato daugiau naudos nei iš visos mėnesiui skirtos pakuotės sintetinių "marsiečių".