QUOTE(salvadore @ 2008 07 17, 17:05)
rysiui su teciu uzsimegzti reikia siek tiek laiko... todel labai svarbu itraukti vyra i vaikelio auginimo procesa... Kadangi jau turiu du vaikelius, abu skirtingo amziaus, tai galiu pasakyti, kad dabar vyrui kartais papriekaistauju del to, kad ugtelejusiam musu sunui nebeuztenka tik buckio grizus is darbo, jam reikia pazaist kartu, paskaityti knyga ar paziureti filmuka.. Vyras daznai paduoda lego, bet pats nors ir salia budamas uzsiima savo reikalais.. Bet suprantu, kad visko mes mokomes - net ir buti gerais, demesingais ir mylinciais tevais..
Kažkaip ir aš įsivaizdavau, kad tėčiui gali reikėt ilgesnio laiko, ir net visai tuo tikėjau. Tiesiog dabar matau, kad su kiekviena diena tėtis tolsta dar labiau (kad kūdikis nepalieka abejingų,- tik iliuzija (nuo žmogaus priklauso)). Nors pamenu katuką kai laikėm, tai vyras su juo itin daug laiko praleisdavo, ir žaisdavo ir kalbindavo ir net maistelio paduodavo

Musu tevelis grizes is darbo visada pirmiausia pabuciuoja mergyte,kalbina pamima i rankas,o vaikas net balsu juokias tety pamates.Daznai man sako,kad ryte jam sunku iseit i darba nes mazoji jam sypsosi,tai ir pries iseidamas jai maze nemiega tai su ja pabendrauja

QUOTE(Linnuxx @ 2008 07 18, 14:52)
Kažkaip ir aš įsivaizdavau, kad tėčiui gali reikėt ilgesnio laiko, ir net visai tuo tikėjau. Tiesiog dabar matau, kad su kiekviena diena tėtis tolsta dar labiau (kad kūdikis nepalieka abejingų,- tik iliuzija (nuo žmogaus priklauso)). Nors pamenu katuką kai laikėm, tai vyras su juo itin daug laiko praleisdavo, ir žaisdavo ir kalbindavo ir net maistelio paduodavo 

O gal jis tiesiog nzn kaip uzsiimti su mazu kudikiu ir tiek.Gal jauciasi kvailai darydamas ivairias grimasas ir vaipydamasis.Manau reiktu abiems susesti ir apie tai pasikalbeti ramiai be priekaistu ir barniu.Juk abu suauge esat.
Ėch, pasiskundžiuau aš čia kažkurią dieną... Dabar galvoju, kad visai be reikalo. Neblogas tas mano vyras, na ir kas kad mašinos nevairuoja, kad sauskelnių nekeičia ir vaiko nemaudo. Bet juk jis mane myli, jis nesimuša, nerėkauja, nereikalauja pusryčių, neburba, neina pas kitas, vakar vakare 23.30 val. kotletus kepė, kad šiandien turėčiau ką pietums pavalgyt, nors i darbą šiandien išėjo 6 ryto. NEBLOGAS TAS MANO VYRAS.
Ir mes visos geros, tik jiems atrodo, kad kitos geresnės.
Ir mes visos geros, tik jiems atrodo, kad kitos geresnės.
QUOTE(svetute777 @ 2008 07 14, 10:09)
Sveikutės. Galiu ir aš pasipasakot
Mano vyras, gimus pirmam vaikui, tik maudė jį. Pampersų jam nekeitė ir naktim nesikeldavo, nemaitino iki antro , kur išvažiuoja, nes mažiukas labai neramus, reikalauja daug dėmesio
Mano vyras tiesog mato, kol susitvarkau, reiškia nereikia man padėt, bet kai jau nekas
, tada ir jis puola į pagalbą.
Aš jau pripratau ir nepergyvenu dėl to. Pas visus šeimos skirtingos. Reikia mokėt vertint tai, ką turi ir džiaugtis tuo, ką turi
Gal būt reikia kitaip priimti savo vyrus, jų požiūrį į gyvenimą, priimti juos tokiais, kokie jie yra, o ne tokiais, kokiais mes norėtumem juos matyt. Tai labai svarbu 

Mano vyras tiesog mato, kol susitvarkau, reiškia nereikia man padėt, bet kai jau nekas

Paskaiciau ir nesupratau, kuo cia dziaugtis

Gryzus i darba niekas nepaskeis, nereikia turet iliuziju....o namu semininkes deja irgi 100 % nepadeda. Atsiprasa, jei ka ne taip pasakiau

Papildyta:
QUOTE(Breila @ 2008 07 18, 09:00)
Ir aš supratau, kad reikia mylėti ir save, tai jau kelios dienos pavalgo ryte pats ir mažiau pyksta, gal susipras vieną kartą.
Manau kad jusu vyras geras PARSAS, galite duoti jam tai perskaityt

Apskritai islepina, ispopina mamos tuos berniukus Lietuvoj...mergaites auklejamos daug griezciau. O sitie atsiprasant busimi vyrai, auga kaip lepsiai po mamos sijoniais iki 40 metu. Po to, gimus vaikui, ir nesupranta - nu kaip cia JO DIDENYBE pusryciu negavo

QUOTE(salvadore @ 2008 07 17, 17:19)
as paskaiciau keleta nuomoniu ir prisiminiau kaip as kiekviena ryta keldavausi daryti pusrycius savo vyrui po nemiegotu naktu ir kaip per pusmeti visai nusibaigiau save alindama- norejau buti idelali mama ir zmona... Ir kaip viena diena aptikau zinutes vyro telefone nuo kitos.. ir tada jis man pasake, kad jis iseina, nes as pastoviai pikta, nelaiminga, vis reikalauju is jo........Bet cia jau kita tema..
Siandien mes kartu. Praejome kryziaus kelius. Auginame jau du vaikucius. Abu supratome savo klaidas, pasimokeme is ju. Ne veltui visur tik ir skamba raginimai MAMOS mylekite save.........
Siandien mes kartu. Praejome kryziaus kelius. Auginame jau du vaikucius. Abu supratome savo klaidas, pasimokeme is ju. Ne veltui visur tik ir skamba raginimai MAMOS mylekite save.........
Saunuoliai

Mamos,bukite ne tarnaites,o ZMONOS

QUOTE(Breila @ 2008 07 16, 09:25)
O ar jūs keliates rytais paruošti vyrui pusryčius. Aš visą laiką keldavausi, bet pavargau ir pradėjau nebesikelti, tai šiandien sukėlė tokį triukšmą iš ryto. Nors jau nuo pirmų dienų kai gimė vaikas išsikraustė į kitą kambarį, kad jam nebūtų triukšmo ir nėkarto prie vaiko neatsikėlė.
vat tokių dalykų niekad nesuprasiu... Jis pat negali pusryčių pasidaryti? Niekad nesikėliau ir nesikelsiu vyrui daryt pusryčių, man tokie dalykai nesuprantami. O kodlė vyras negali atsikelt ir man padaryt? Išsikėlė į kitą kambarį.. Na, protu nesuvokiama..
QUOTE(ugniukas1 @ 2008 07 19, 01:30)
Apskritai islepina, ispopina mamos tuos berniukus Lietuvoj...
Kas per maniera 'Lietuvoj viskas blogiausia'?!?! O ar gyvenot kur nors kitur nei Lietuvoj? Ar vyra ir/arba vaiko teva turejot ne lietuvi?
QUOTE(Ievosius @ 2008 07 18, 14:35)
O gal jis tiesiog nzn kaip uzsiimti su mazu kudikiu ir tiek.Gal jauciasi kvailai darydamas ivairias grimasas ir vaipydamasis.Manau reiktu abiems susesti ir apie tai pasikalbeti ramiai be priekaistu ir barniu.Juk abu suauge esat.

Nieko baisaus, aš savo zuikį ir už tris galiu mylėt

QUOTE(domux @ 2008 07 21, 16:07)
Kas per maniera 'Lietuvoj viskas blogiausia'?!?! O ar gyvenot kur nors kitur nei Lietuvoj? Ar vyra ir/arba vaiko teva turejot ne lietuvi?
Hmm

Nezinau kaip kitur, jus teisi, neturejau vyro ne-lietuvio....del to ir akcentavau, kad PAS MUS vyrai yra kazkokie susireiksmine, nelabai moka ir nori padeti buityje, laikosi atstumo kas liecia vaiku (o ypac kudikiu) prieziura, auginima ir pagaliau meile...
Tokia nuomone susidarau stebedama draugu, pazystamu seimas, poru ir seimu santykius gatvese, sveciuose, pliazuose, parduotuvese ir t.t. ir pan... PAgaliau skaitydama moteru pasisakymus SM

Nesuabsoliutinu ir nesakau kad viskas TIK BLOGAI. Musu tetis

Situacija aisku gereja...bent jau vienas kitas tetis ir su vezimeliu pravaziuoja

Papildyta:
P.S. Manau, kad moterys turi pradeti kelti galvas auksciau. Zmogus, kuris turi 2 rankas, 2 kojas ir smegenu siek tiek (cia as apie vyra) gali pats pasidaryti valgyt.
Kitas dalykas, kad jie tai daryti yra neprate

[Papildyta:
P.S. Manau, kad moterys turi pradeti kelti galvas auksciau. Zmogus, kuris turi 2 rankas, 2 kojas ir smegenu siek tiek (cia as apie vyra) gali pats pasidaryti valgyt.
[/quote]
. tikra tiesa. kam jiems daryti, jei mamos uz juos dare, o po to ir zmona buvo prie puodu pristatyta.
na vel gi, ne visi tokie vyrai. maniskis ne toks, gal todel, kad ir su mama jo santykiai ne kokie. nebega nuolat uztarimo pas ja, kad zmona bloga

[/quote]

na vel gi, ne visi tokie vyrai. maniskis ne toks, gal todel, kad ir su mama jo santykiai ne kokie. nebega nuolat uztarimo pas ja, kad zmona bloga