Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikiai ir tėčiai. Ar prižiūri vaikutį? 1tema

QUOTE(svetute777 @ 2008 07 15, 12:12)
Ne, nesijaučiu nei kalta nei nuskriausta. Tiesiog mano vyras labai daug dirba, todėl aš su vaikais esame viskuo aprūpinti. Turiu viską, ko man reikia, o ko noriu, irgi su laiku gaunu lotuliukas.gif  thumbup.gif  Mano laisvė niekada nėra apribota, važiuok kur nori, kiek nori, ar su vaikais ar be, čia jau mano problemos. Todėl beveik visur važiuoju su mažiuku ax.gif Tai man netrukdo nei grožio salone apsilankyt, nei į gamtą išvažiuot ir t.t. Tiesiog pas mus paskirstyta - jis dirba darbe, o aš namie. mirksiukas.gif Kai išeisiu į darbą, įvyks pasikeitimai g.gif  O dabar esu laiminga mirksiukas.gif Nors ir pavargstu, ir pykstu ant vyro kartais, bet kuo puikiausiai suprantu, kad lygiai taip pat ir jis darbe pavargsta ir būna pyktas verysad.gif Tada nelendu jam į akis doh.gif ir viskas gerai thumbup.gif Jis ne iš tų vyrų, su kluriais gali ginčytis ar įrodinėti, aš viską gaunu geruoju ir gražiuoju thumbup.gif
  Minėjai apie programavimą, tikrai veikia, daugiau nei šimtą procentų mirksiukas.gif

Jezau,tai kuo skundziates tada doh.gif Truksta demesio?
Atsakyti
Na mano vyras irgi tikriau nesivargintu padeti, jei pati jam nepasakyciau.... pirma savaite buvo sunku suprasti kodel jis taip elgiasi, bet kai atsigavau ir viska apsvarsciau..... tai supratau, kad jei man reikia pagalbos tai as ir turiu pasakyti, nes jam kiti rupesciai galvoje..... darbai ir t.t.....
Taigi problema buvo isspresta.... dabar puikiausiai dalinames darbais.... as daugiau mazyle rupinuosi ir valgyti padarau, jis daznai su ja zaidzia, nors ji dar visai mazute..... o kambarius vyras jau senokai vienas tvarko...... as tik virtuve ir vonia issisveiciu smile.gif......
Manau vyrams visada reikia sakyti, tai ko jums truksta ir ko reikia...... jie tikrai nevisada patys tai supranta....
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2008 07 15, 15:01)
Na mano vyras irgi tikriau nesivargintu padeti, jei pati jam nepasakyciau.... pirma savaite buvo sunku suprasti kodel jis taip elgiasi, bet kai atsigavau ir viska apsvarsciau..... tai supratau, kad jei man reikia pagalbos tai as ir turiu pasakyti, nes jam kiti rupesciai galvoje..... darbai ir t.t.....
Taigi problema buvo isspresta.... dabar puikiausiai dalinames darbais.... as daugiau mazyle rupinuosi ir valgyti padarau, jis daznai su ja zaidzia, nors ji dar visai mazute..... o kambarius vyras jau senokai vienas tvarko...... as tik virtuve ir vonia issisveiciu smile.gif......
Manau vyrams visada reikia sakyti, tai ko jums truksta ir ko reikia...... jie tikrai nevisada patys tai supranta....

as irgi taip manau, kad su vyru reikia pasiskirstyti darbais, o ne paciai viska ant savo peciu uzsikrauti. as vyrui padarau valgyti, sudedu i masina skalbti, ir isimu skalbinius, vien tik del to, kad jis kaip vyras - tingi juos iskratyti blush2.gif . i darba valgyti jis pats isideda, nors kartais manes papraso, kad padaryciau, bet pas mane yra atsakymas-juk ir tu rankas turi. taciau jis namus tvarko, ir su vaiku uzsiima, ir kai reikia vaika i lauka isveza.

Kai išeisiu į darbą, įvyks pasikeitimai

tik negalvokite, kad kai i darba iseisite, viskas pasikeis. taip tikrai nebus. jei jau is pat pradziu viska uzsikrovete ant savo galvos, taip teks ir iki galo daryti.
Atsakyti
QUOTE(gagrate @ 2008 07 15, 10:29)
Jezau,tai kuo skundziates tada doh.gif Truksta demesio?

Nesiskundžiu schmoll.gif Esu laiminga mirksiukas.gif Juk sunku nereiškia blogai ax.gif Tik norėjau pasakyt, kad moku džiaugtis ir vertinti tai, ką turiu. Ir kitoms palinkėt išmokti to paties, nes, dažniausiai, moterys pačios ir kaltos dėl savo nelaimių, nes per dažnai kartoja: kokia aš nelaiminga, kaip man sunku, o vat draugės vyras ir naktim prie vaiko keliasi ir namus tvarko ir...., kaip man nepasisekė.... Taip pačios net nenori pamatyt vyro gerų bruožų ir pabrėžt juos g.gif

Papildyta:
QUOTE(mabi @ 2008 07 15, 16:41)

tik negalvokite, kad kai i darba iseisite, viskas pasikeis. taip tikrai nebus. jei jau is pat pradziu viska uzsikrovete ant savo galvos, taip teks ir iki galo daryti.

Žinoma, pasikeis rolleyes.gif Aš nesitikiu, kad vyras pradės tvarkyt namus ar valgyt daryt doh.gif Man to nereikia, skaitau, kad tai moterų darbas. Tiesiog jis daugiau laiko praleidinės su vaikais, juk berniukai auga. Dėl to esu tikra, nes jau matau, kaip vyras elgiasi su vyresnėliu ir ko negali padaryt su mažiuku. Jeigu reiks, pasisamdysim auklę-šeimininkėlę. Nėra padėties be išeities g.gif Reikia tvirtai žinoti, ko nori gyvenime, turėti tikslus ir jų siekti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2008 07 15, 15:01)

drinks_cheers.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
O ar jūs keliates rytais paruošti vyrui pusryčius. Aš visą laiką keldavausi, bet pavargau ir pradėjau nebesikelti, tai šiandien sukėlė tokį triukšmą iš ryto. Nors jau nuo pirmų dienų kai gimė vaikas išsikraustė į kitą kambarį, kad jam nebūtų triukšmo ir nėkarto prie vaiko neatsikėlė.
Atsakyti
QUOTE(Breila @ 2008 07 16, 09:25)
O ar jūs keliates rytais paruošti vyrui pusryčius. Aš visą laiką keldavausi, bet pavargau ir pradėjau nebesikelti, tai šiandien sukėlė tokį triukšmą iš ryto. Nors jau nuo pirmų dienų kai gimė vaikas išsikraustė į kitą kambarį, kad jam nebūtų triukšmo ir nėkarto prie vaiko neatsikėlė.

Na gal labai netolerantiskai pasakysiu, bet tikrai nesuprantu tokiu vyru..... Kaip gali reikalauti jam valgyti daryti ryte, jei nuo pirmu dienu issikele i kita kambari ir atsitvere siena nuo visu vargu..... Kiaule ir ne kitaip..... Jei mano vyras taip pasielgtu, tai pasiulyciau ir is namu issikraustyti, kad jam ramiau gyventi butu.... ir kad susirastu tokia kuri viena vaikus priziures ir dar jam valgyt darys ir dar masaza po darbo padarys...... Oi kaip man pikta ant tokiu........ "VYRU"
Atsakyti
QUOTE(Breila @ 2008 07 16, 10:25)

Oho,tai bent vyras blink.gif taip iseina ,kad jis irgi kudykis,kai tik atsibunda reikia pamaitinti smile.gif
Atsakyti
Vadinasi, tai aš teisi, ir daugiau nesikelsiu gali daryti ką nori, nes man jau gana. O tai jis man vis prikiša kokios kitų žmonos geros, o aš bloga.
Atsakyti
nesikelk thumbup.gif ir tvirtai laikykis
Atsakyti
QUOTE(Breila @ 2008 07 16, 14:11)
Vadinasi, tai aš teisi, ir daugiau nesikelsiu gali daryti ką nori, nes man jau gana. O tai jis man vis prikiša kokios kitų žmonos geros, o aš bloga.

tikrai nesikelk. juk tu naktimis prie vaiko keliesi. pasakyk - kai tu kelsies prie vaiko, tada as atsikelsiu valgyti padaryt. mano vyras eidamas i darba man dar kava isverda ir palieka, nes zino, kad su vaiku kartais ne iskart gali atsikelusi pasidaryti.
kaip pasiziuri, tiek daug vyru-kiauliu yra doh.gif
Atsakyti
Sveikutės Mamytės,
Bandau atidaryt temą, kaip tėveliai rodo savo meilę mažyliams. Ši tema ne apie pagalbą, sauskelnių keitimą ar panašiai. Tiesiog norėčiau sužinot, ar tėvelis grįžęs iš darbo užeina į mažylio kambarį pasakyt jam "labas", ar ima ant rankų ir sūpuoja, ar pabučiuoja, o gal kokią dovanėlę parneša... Mano zuikiui jau greit 3mėn. bet mūsų tėvelis tarsi jo nemato. Pasipasakokit, kiek ir kaip Jūsų mažyliai sulaukia Tėvelių meilės...
Atsakyti