Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikiai ir tėčiai. Ar prižiūri vaikutį? 1tema

QUOTE(redomama @ 2008 10 07, 15:12)
O as nemanau kad cia kalta susivelusi mama ar negaruojantys ar garuojantys pietus namie...Visada reikia pagalvoti ar pries gimstant vaikeliui buvo taip pat? Ar tas negryzimas namo atsirado tik gimus vaikui, deja taip daznai buna...
Prisimenu savaji, kol dar neturejom leliaus buvo viskas grazu, ir namo skubedavo su sypsenom, dar ir per pietus reikedavo paprasyti kad negryztu, nes manes nebus...Gimus vaikui viskas pasikeite, vis daznaiu reikedavo prasyti, kad gryztu greiciau, per pietus jau nepasirodydavo, o ir savaitgaliais pastoviai kalnas darbu..Visada budavau viena...Zinoma pasirodo jog kam gryzti namo jei nei pagulesi ant sofkutes kaip seniau, neisleksi bariukan, nes reikes kazkuo rupintis...Juk ir aplink vaika pasokineti reikia (o jei dar neramus?), ir mane ir nusiprausti isleisti ir i parduotuve, teks namuose buti ir vaikeliu rupintis, jau ir bamba budavo, tai tau ta reikia padaryti, tai tau i zaislu parduotuve islekti reikia, ir t.t. O tai kada man viska padaryti? Budavo ruosiames kur isvaziuoti, o ir prasideda tu greiciau ir t.t. sedi sau ant sofkutes, o tau ir susiruosti paciai, ir vaika suruosti, ir drabuzeliais pasirupinti ir t.t.
Ai ka cia besneketi, manau kad ir kokia tu ten grazi namuose sedetum ir kokie nuostabus pietus begaruotu, manau kad yra tokiu vyru kuriem darbe daugiau laisves ir smagiau nei namuose....nes ten rutina..

Na taip reikia pamastyti kaip buvo iki vaiko gimimo. Pas mus viskas tik sustiprejo, visada padejo ir padeda buityje, as niekada "nesokineju" aplinkui kartais ir valgyti nepadarau ir nesusitvarkau, kartais ir susivelus bunu.... o kartais visa diena plusu virtuveje kad tik ka skanaus padaryti. Daznai viska darome kartu, pvz: jis plauna kambarius, o as valgyti taisau, arba jis skuta bulves, o as vonia sveiciu. Jei nakti vaikas buvo neramus, tai man diena pamiegoti leidzia. O namie niekada nesidazau kad vyrui itikti, trenigiukai ar dzinsiukai viskas paprastai, o jei kur einame tai labai issipustau, aukstakulniai ir visa kita... Manau mes sutariame dar geriau negu iki vaiku gimimo 4u.gif
Atsakyti
negalima taip i vienus vartus, juk ne visi vyrai vienodi, kai kuriems tiesiog nesinori keisti savo gyvenimo ritmo, o jis jau savaime keiciasi gimus vaikuciui g.gif
pas mus salyje vis dar vyrauja ta politika, kad vaikas yra moters rupestis, kaip ir namai, buitis, as savo vyra bandau perauklet thumbup.gif

cia kiekviena atveji reikia vertint individualiai, nebutinai vyras nebemyli zmonos, vaikutis jiems pasidaro idomus, kai vaiksto, sneka, gali kartu zaisti, o ne guli ir rekia schmoll.gif bet jau tokia ju prigimtis, kad jiems reikia daugiausia demesio, laisves, linksmumo, nerupestingo gyvenimo, daugelis ju yra "katinai, kurie vaiksto vieni", o is zmonos labiausiai laukia supratingumo ir nuolankumo, o ne priekaistu ar prasymu daugiau but namie, as manau, kad laikai neka pasikeite siuo atzvilgiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(baggyra @ 2008 10 07, 20:54)
nebutinai vyras nebemyli zmonos,

nelabai as cia sutinku,nors galiu ir klysti. Tiesiog mano nuomone tokia,kad vaikas negali buti kazkokia "kliutimi".kodel jis veluoja ar apskritai neskuba namo.Jei vyras myli tai jis nori buti su zmona,vaiku,o neissisukineja. Bet velgi...tai tik mano nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baggyra @ 2008 10 07, 21:54)
negalima taip i vienus vartus, juk ne visi vyrai vienodi, kai kuriems tiesiog nesinori keisti savo gyvenimo ritmo, o jis jau savaime keiciasi gimus vaikuciui g.gif
pas mus salyje vis dar vyrauja ta politika, kad vaikas yra moters rupestis, kaip ir namai, buitis, as savo vyra bandau perauklet thumbup.gif

cia kiekviena atveji reikia vertint individualiai, nebutinai vyras nebemyli zmonos, vaikutis jiems pasidaro idomus, kai vaiksto, sneka, gali kartu zaisti, o ne guli ir rekia schmoll.gif bet jau tokia ju prigimtis, kad jiems reikia daugiausia demesio, laisves, linksmumo, nerupestingo gyvenimo, daugelis ju yra "katinai, kurie vaiksto vieni", o is zmonos labiausiai laukia supratingumo ir nuolankumo, o ne priekaistu ar prasymu daugiau but namie, as manau, kad laikai neka pasikeite siuo atzvilgiu schmoll.gif

Na jau schmoll.gif ne ne, as visada buvau tokios nuomones kad vyras su moterim abu lygus, nera taip kad moteris tik soka aplink vyra, jam valgyt taiso ir visa kita. Kazkada mama man pasake : "Tu niekad tokio vyro negausi" sakau, nebus tai reiskia nebus. Kai susipazinau su savuoju jis puikiai zinojo mano nuomone apie vyrus ir moteris kad jie lygus, kad man maisto gaminimas nera pareiga, o malonumas, niekad is miesto nebegsiu tekina, nes gryztanciam vyrui vakariene padaryti. Tai gal pagal save ir issiauklejau savaji vyreli. Nuolat kartodavau kad vyras turi tas pacias dvi rankas, akis, galva, kojas ir gali puikiai tvarkytis buityje, nes abu dirbame, o as ne koks suo kad sokineciau aplinkui. Kai budavau darbe jis tvarko kambarius ir taiso valgyti, kai jis darbe tai as tuos reikalus atlieku. Dabar kai buname abu namie, tai darbais dalinames pusiau, kaip cia atrodys : as valgyt taisau ir kambarius engiu, o jis ant sofkutes gules, na jau schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Nesuprantu kodel moterys tokios savanaudes..
negi nematot i kokia tema ilindot? g.gif

Kam i klausima "KOdel tevelis neskuba namo?" atsakot.. "pas mus tai seimoj viskas idealu..mes mylimos ir musu teveliai lekia namo vos darba baige" ?????
nesuprantu tikrai..
iskelta problema..o jus net neturedamos jos patirties ja nuvertinat savo seimos iskelimu.. ar nuo to pasijauciat laimingesnes savo pasiekimais?
ar zmogui klausianciam apie kojos protezus atsakytumet.."vaje. o mano kojytes, tai greitai bega" g.gif arba .."nu viskas turbut tavo protezui atejo galas.."
jei neturit supratimo apie tai manau geriau susilaikyti nuo komentaru,nes tas kas klausia iesko patarimu, o ne gailescio ir seimos nuvertinimo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justic: 09 spalio 2008 - 17:20
QUOTE(Justic @ 2008 10 09, 18:18)

Kam i klausima "KOdel tevelis neskuba namo?" atsakot.. "pas mus tai seimoj viskas idealu..mes mylimos ir musu teveliai lekia namo vos darba baige" ?????
nesuprantu tikrai..
iskelta problema..o jus net neturedamos jos patirties ja nuvertinat savo seimos iskelimu.. ar nuo to pasijauciat laimingesnes savo pasiekimais?
ar zmogui klausianciam apie  kojos protezus atsakytumet.."vaje. o mano kojytes, tai greitai bega" g.gif  arba .."nu viskas turbut tavo protezui atejo galas.."
jei neturit supratimo apie tai manau geriau susilaikyti nuo komentaru,nes tas kas klausia iesko patarimu, o ne gailescio ir seimos nuvertinimo..

fool.gif ka tu cai nusisneki !!! beee.gif paskaityk viska nuo pradziu gal suprasi !!! spam.gif
Atsakyti

nesuprantu tikrai..
ar zmogui klausianciam apie  kojos protezus atsakytumet.."vaje. o mano kojytes, tai greitai bega" g.gif  arba .."nu viskas turbut tavo protezui atejo galas.."

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kažkiek prie vyro užtrukimo darbe prisideda uošviai, jei kartu gyvena ar turi daug ytakos savo vaikams. Yra ne viena šeima, kuri suiro, kai vieno iš sutuoktinių mama ar abu tėvai kišosi į santykius ir buitį. Aš tik už gyvenimą atskirai nuo tėvų. blush2.gif
Atsakyti

nesuprantu tikrai..

saunuole,
teisingai surasei thumbup.gif
as net balsu juoktis pradejau kaip pvz pateikei apie kojas lotuliukas.gif
Man is tiesu sunku patiketi, kad visos tokios laimingos ir laiko vyriukus gerai paspaudusios doh.gif . joms gerai biggrin.gif .
mano vyras daug dirba del to jauciuosi ne tokia laiminga kaip kitos cia rasiusios ax.gif
o ir su draugais jam norisi bokala pakilnot... kol nebuvo maziuko ir as lakstydavau visur.... dabar turiu apsiraminti o tai mane siek tiek kartais slegia - laisves praradimas blush2.gif
Atsakyti
justic, gerai paraset thumbup.gif irnesakyk.gif thumbup.gif
Atsakyti
As ir uz, tikrai gerai cia pasakei drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes lotuliukas.gif
Nu musu tevelis tai labai skuba namuciu,jei tik yra galimybe isbega anksciau kad tik man padeti su vaikiukais.Nera problemu ir nakty atsikelti,ypac labai to reikejo kai pagimdziau nes menesy laiko nesugebejau susilenkti prie lovytes issikelti maziuko pamaitinti tai vyras atsikeldavo paduodavo ir palaukdavo kol pamaitinsiu(pusiau miegodamas),o po to paguldydavo atgal ir dar man padedavo atsigulti thumbup.gif .o kas liecia draugus ir kompanijas tai mes isvis beveik niekur neiname vieni,juk mes seima ir einam visur kartu.O kas liecia mamytes susitvarkyma saves ar ne,tai juk buna tokiu dienu kai vaikiukai serga ir neramus buna,tai juk neleksi dazytis ir plauti galvos ar panasei.As manau kad vyrai mum medalius turetu kabinti us rupesty jeis paceis ir vaikiukais thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(vanesiukee @ 2008 10 14, 12:28)
Sveikos mamytes lotuliukas.gif
Nu musu tevelis tai labai skuba namuciu,jei tik yra galimybe isbega anksciau kad tik man padeti su vaikiukais.Nera problemu ir nakty atsikelti,ypac labai to reikejo kai pagimdziau nes menesy laiko nesugebejau susilenkti prie lovytes issikelti maziuko pamaitinti tai vyras atsikeldavo paduodavo ir palaukdavo kol pamaitinsiu(pusiau miegodamas),o po to paguldydavo atgal ir dar man padedavo atsigulti thumbup.gif .o kas liecia draugus ir kompanijas tai mes isvis beveik niekur neiname vieni,juk mes seima ir einam visur kartu.O kas liecia mamytes susitvarkyma saves ar ne,tai juk buna tokiu dienu kai vaikiukai serga ir neramus buna,tai juk neleksi dazytis ir plauti galvos ar panasei.As manau kad vyrai mum medalius turetu kabinti us rupesty jeis paceis ir vaikiukais thumbup.gif

O moterims kuriu vyrai vis del to neskuba naumuciu nereikia ant ju pykti,nes viskam yra priezastis,mano vyras nenori eiti pas draugus,o gal jusu nori nueiti,juk ir jam reikia atsipalaiduoti drinks_cheers.gif .Daugiau supratimo reikia ,o ne vien galvoti apie save.
Atsakyti