Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikiai ir tėčiai. Ar prižiūri vaikutį? 1tema

Manasis issireiske taip: vaikas man "pramuse" apie 4men blink.gif Suprask, atradau kaip su suneliu bendrauti, ka su juo veikti ir pan. Nors sauskelniu ir dabar nekeicia, o jau tuoj 9men g.gif Is pradziu burbejau del to, o dabar nusispjoviau, bala nemate...
O didziausia pasikeitima pamaciau per vyro atostogas. Jis labai buvo pervarges, na, toks visai nehumaniskas darbo grafikas, tai kokia savaite miegojo, o paskui is kazkur isaugo begalinis demesys ir noras padeti man namuose. Vaika tik nesioja, zaidzia, pats replioja kartu tongue.gif O man taip smagu, nes jau buvau sunerimus ar jam vaikas isvis idomus... Nors vienakart klausiau, atsake rimtai-kad abu mus myli 4u.gif
O del rimto pokalbio, as daznai imuosi kito budo-parasau laiska vyrui. Suveikia super! O pliusas ir tas, kad pati gali mintis sudelioti ir nereikia nervuotis, ir vyras tada perskaito visas mintis. Gal kam pades, mum padeda bigsmile.gif
Atsakyti
Mano manymu, ne tik vyrai mokinasi būti gerais tėčiais, bet ir mes mamos mokomės vaikus augint. smile.gif
Augindama sūnų lakstydavau, vos tik jis paniurzgėdavo,pavargdavau žiauriai. Vyras manęs nesuprasdavo, vaiku nesidomėdavo kaip aš to norėdavau, nė karto nebuvo ant rankų paėmęs, todėl priekaištaudavau vyrui, jog vaiku dėmesio neskiria, nepadeda. Tačiau paaugus vaikui viskas pasikeitė, jis pradėjo su sūnum labiau bendraut aš vis daugiau laiko turėdavau sau ir pan.
Šiuo metu turim dar ir dukrą (2mėn) tai vyras pastoviai kalbina, nešioja. Karts nuo karto mane išleidžia susitvarkyt savo reikalus bigsmile.gif . Viskas visai kitaip. Aš pati auginu daug lengviau ir jis nebijo paimt į rankas, ar atrodyt kvailai guguojant su vaiku. thumbup.gif
Todėl, mano nuomone, vyrai turi subręsti vaikų auginimui. Todėl moterys nepykit, kad tai užtrunka. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Breila @ 2008 07 16, 09:25)
O ar jūs keliates rytais paruošti vyrui pusryčius. Aš visą laiką keldavausi, bet pavargau ir pradėjau nebesikelti, tai šiandien sukėlė tokį triukšmą iš ryto. Nors jau nuo pirmų dienų kai gimė vaikas išsikraustė į kitą kambarį, kad jam nebūtų triukšmo ir nėkarto prie vaiko neatsikėlė.

viespatie brangus, kas cia dar per bardakas? koki dar triuksma kelia? ka negali pasiimt sumustinio susitept, ar kiausinienes issikept? na zinai, brangioji imskis drastisku priemoniu, kokiai savaitei dink is jo gyvenimo, gal tada biski susimastys jis?
Atsakyti

na matau visko cia buta, maniskis, net nzn ka ir pasakyt, na vis dar sokiruoja mane savo elgesiu. siaip ir tvarkosi, ir valgyt padaro, kai netyngi ir isskalbe, ir indus suplauna. uzvakar ir puodus sveite, nes nujodavo. ka zinau, ir manim rupinasi, tik va, kai reikia daugiau laiko su sunum praleist... atsiranda problemu. neturi kantrybes juodai, o mane tai taip sutina. man taip grazu, kai savaitgaliais teveliai vedasi vaikus i parka. aisku to Lietuvoj nera, bet Anglijoj kai parku n ir pritaikyta vaikams, smagu. taip teveliai daugiau laiko praleidzia su atzalomis.
tai va, as tai piktai jau replikuoju teveli, kai kas nors del vaiko negerai. jau nebekalbu graziuoju. nusibodo. juolab kad dabar dar ir svetima vaika priziuriu. as speju ir su vaikais pasibut, ir kambarius sutvarkyt, ir dar valgyt padaryt. o kai tetis gryzta ir pasako, kad pavarges protest.gif as taip pat pavargstu, bet sutikit, mamos dirba istisas 24val. ar tada galima dar ka nors pasakyt, apie nuovargi? g.gif as tik ranka jau i tai numoju. uz tai, kai klausia ko pikta, atsakau, kad seip sau, taip turi but. mirksiukas.gif aisku, isdestau kas, kodel ir kaip, tada bent trumpam viskas susitvarko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganiauskiene: 18 rugpjūčio 2008 - 16:08
O as vakar labai supykau ant vyro... cool.gif Paprasiau, kad kambarius prasiurbtu, tai jis matai pareiske jog velu(manau, kad tiesiog tingejo).... As blin visa diena visus namus sveiciau, o jam dar mat prasiurbliuoti sunku, tipo rytoj padarysiu ir dar ko cia siunti klausia..... doh.gif Niu tai emiau pati viska susitvarkiau ir pasakiau, kad jei dar bus tokiu bajeriu, tai gales moketi kokiai moteriskei kuri tvarkytu.... nes nesiruosiu viena viska gremzti.... g.gif As ne i tarnaites dirbti atejau.... Ir su vaikuciu bunant pakankamai pavargstam, o jie isivaizduoja, kad nieko neveikiam.... Reikes jauciu vyrioka palikti su vaiku dienai kitai..... paziuresim, kaip pailses... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O maniskis tai kategoriskai pareiske, kad su vaiku vienas nepasiliks, nes nesusitvarkys. as sakiau, kad reikia kantrybes daugiau, bet... blink.gif tai sakiau, reikia butinai palikt viena su vaiku, ir be jokios pagalbos. o tada bus didesnis supratimas, kaip mamos pavargsta su vaikiukais vienos bigsmile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
na mamytes pasidalinkim,pasipasakokim ... Kodėl kartais vyrai užtrunka darbe,dar atsiranda kokių svarbių reikalų,kda tik nereikėtų visą vakarą ar savaitgalį praleisti namie su vaiku ir žmona?
gal vaikas zyzia, žmona pavargusi ir nebetokia graži ir su nuotaika kaip buvo anksčiau? Kodėl kartais vyrai neria į krūmus?
O gal reiktų nepasirodyti, kad mums kartais taip sunku po bemiegės nakties ? ir namuose nepamiršti akių tušo, gražesnių drabužių ir kartais apsimestinės geros nuotaikos, kad vyras vis tik NEUŽTRUKTŲ darbe ir skubėtų pas mylimą žmoną...
Papildyta:
Juk taip norisi šalia žmogaus, suaugusių šnekančio, o ne tik spygaujančio ir guguojančio... o dar tas ruduo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pliusiukas @ 2008 10 06, 14:14)
na mamytes pasidalinkim,pasipasakokim ... Kodėl kartais vyrai užtrunka darbe,dar atsiranda kokių svarbių reikalų,kda tik nereikėtų visą vakarą ar savaitgalį praleisti namie su vaiku ir žmona?
gal vaikas zyzia, žmona pavargusi ir nebetokia graži ir su nuotaika kaip buvo anksčiau? Kodėl kartais vyrai neria į krūmus?
O gal reiktų nepasirodyti, kad mums kartais taip sunku po bemiegės nakties ? ir namuose nepamiršti akių tušo, gražesnių drabužių ir kartais apsimestinės geros nuotaikos, kad vyras vis tik NEUŽTRUKTŲ darbe ir skubėtų pas mylimą žmoną...
Papildyta:
Juk taip norisi šalia žmogaus, suaugusių šnekančio, o ne tik spygaujančio ir guguojančio... o dar tas ruduo  ax.gif

pilnai tave suprantu, nes ir man ta pati problema pradeda kilti, tik va ka daryti tai net nezinau, atrodo ir nepamirstu savim pasirupint ir vyro laukiu su siltais pietum, bet jiems tai turbut nera taip svarbu verysad.gif
Atsakyti
stengiuosi ir as nepavirsti namu seimininke is tos puses - riebaluoti plaukai, chalatas,surugusi israiska doh.gif
draugauju ir su kosmetika ir parfumerija ir t.t. kartas nuo karto pabegu i baseina ir kita sporta biggrin.gif , bet pastebiu, kad brangiausias niekada neskuba namo... ax.gif , palyginti kaip as laukiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pliusiukas @ 2008 10 06, 14:14)
ir namuose nepamiršti akių tušo, gražesnių drabužių ir kartais apsimestinės geros nuotaikos, kad vyras vis tik NEUŽTRUKTŲ darbe ir skubėtų pas mylimą žmoną...

O kodėl reiktų pamiršt g.gif Juk vyrui daug maloniau grįžti pas susitvarkiusią žmoną, nei niurzgą su chalatu. Aišku tai nereiškia, kad stengtis turi tik moteris, bet nesuprantu kodėl namuose galima atrodyti bet kaip.
Atsakyti
vis pamastau - gal reiketu pasirodyti, kokia as stipri, viska sugebanti, niekada nepavargstanti ir pan. Juk tokie zmones visada labiau traukia, nei suruge, prisiimantys aukos vaidmeni, visada dejuojantys "kaip sunku"...
bet yra kita medalio puse - tai vyrelis pamanys, kad puikiai tavrkausi ir net nekils minties kistis ir man padeti,nes ir taip viska speju g.gif
Atsakyti
Pas mylima zmona vyras leks,nors ta bus ir su chalatu ir nepasidaziusi ar atvirksciai. bet jei jau neskuba....reikia susimastyt ir kazka keisti santykiuose.
Atsakyti