QUOTE(mazgiuke1 @ 2008 10 25, 18:49)
niekada nesakiau kad mano vyras blogas ir panasiai.o tekejau ir susilaukem vaikucio,nes ji myliu!tiesiog nesu ir nenoriu but zmona ragana,kurios vyrelis po padu ir lekia namucio uodega pabrukes...man su tokiu neidomu butu...o i kluba visada sako man eit!paciai noro nera,o beto noreciau tik su juo,kadangi nera galimybiu,kol vaikiukas mazas tai jis vienas su draugais eina.as einu i teatra,kina,koncertus....nesu nuskriausta kazkokia ir su "roziniais akiniais"...ir beto jau geriau but su jais negu amzinai skustis koks mano vyras toks ir anoks ir visada but viskuo nepatenkinta....jei kazkas netiktu,negyvenciau tokio gyvenimo.bet turbut tinka ir esu laiminga,o tai svarbiausia
I kluba noretum tik su juo,o jis nori be taves. nu,nesupyk,bet kazkoks marazmas. As puikiai suprantu,kad norisi pailset,bet tai...dabar lekt ikluba,ko????? juk su kompanija,draugais,atsipalaiduot ar galu gale alucio galima isgerti namuose,kavinukei,.....nu ne mano reikalas,bet as kazkaip pakraupau.
Pasoka su kita??? o kam jam sokt su kita????
Ir cia labai teisingai parasei,jei kazkas tau netiktu,tai negyventum toko gyvenimo.Reiskia tinka ir patinka...tik kodel tai nuvertini save?Busi pasipuosusi,pagaminsi vakariene,o jis parsiras namie,surys ta tavo vakariene,paziures i tave(visa pasipuosusia) ir atsiguls i silta jaukia lovyte dar pasakodamas tau,kaip jis pasismagino klube su kitom mergaitem.Ir tau tai tinka????
Zinai,matau tave,savyje,kai istekejAU PIRMA KARTA.nugi dabar masatu,kokia visgi kvailele ir naivuole buvau.Tik skirtumas tame,kad supratau,kad jam svarbiau vakaruskos,klubai ,o zmona su dukrele niekur nepabegs,lauks namuciuose su garuojancia vakariene,besisypsanti(nors sirdyje,kaip pri...kta).Bet palikau ji...
Dabar turiu nuostabu vyra,2 vaikus,pagalba ir supratima namie,neturiu lakstyti issipusciusi ,kad jam itikt ir patikt.,nes as ir taip jam patinku ir esu mylima ir mylinti,va cia yra svarbiausia.
Su draugais mano vyras iseina ir pazvejot ir siaip susitikt,bet jei paprasyciau niekur neit,nes noriu,kad jis pabutu namie,jis tiesiog neitu.Ir jokiu cia draudimu nera,tiesiog zmogiskas supratingumas.