Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikiai ir tėčiai. Ar prižiūri vaikutį? 1tema

jo.... biggrin.gif isvartet tai gerai....tik as viena zinau kaip yra is tikruju,o kad jum nesuprantama atrodo tai man nelabai rupi... 4u.gif
Atsakyti
Tai ir aš dar įsiterpsiu...Mes su vyru susituokę jau 13 metai,o vaikučio pagaliau susilaukėm po 11 metų.Iki tol abu gyvenom laimingi,vyras visada namo skubėjo ir t.t.Kalba šioj temoj ir yra apie tai,kodėl vyrai pas VAIKĄ IR ŽMONĄ,o ne pas ŽMONĄ neskuba.Kartoju,pas mus 11 metų viskas ok buvo ir yra,tik kodėl tėtis atsakomybės turi ne tiek,kiek mama?VA ČIA IR YRA PAGRINDINIS KLAUSIMAS MANO NUOMONE.
Atsakyti
QUOTE(mazgiuke1 @ 2008 10 26, 13:14)
jo.... biggrin.gif isvartet tai gerai....tik as viena zinau kaip yra is tikruju,o kad jum nesuprantama atrodo tai man nelabai rupi... 4u.gif

Tai nieks ir nepriestarauja,kad kazkas zino kaip yra is tikruju. Tu taip gyveni ir tu zinai...as nepersu savo nuomones,tiesiog parasiau savas mintis apie tavo posta apie klubus,sokimus su kitom mergaitem,draudima iseit is namu.... Ir man visai nesvarbu ,kaip tu gyveni,svarbiausia,kad esi laiminga ir viskas tau tinka 4u.gif
Atsakyti
Jei vyras mieliau renkasi kluba o ne buvima su seima jis nera blogas, jis tiesiog nepasiruoses seimai wink.gif akivaizdu kad toks vyras yra geras draugas, geras sokejas, ar vakareliu liutas, bet manau seimos zmogumi jo nepavadinsi, o ir nereikia wink.gif tik dabar jus esate tryse... ir jei tau tai nekliuna tai dar nereiskia kad neklius jusu vaikui... kuris jaus kaip buvima su juo tevas mieliau keicia i draugus... sakau is patirties.. nes mano pacios tevas mieliau vazinedavo su draugais i zvejyba ar medziokle negu zaisdavo su manimi.. nebuvo man malonu kad mane iskeicia i "idomesne" veikla... o ir vaikyste pamenu tik su mama unsure.gif neliko prisiminumu kad is vis turejau teva unsure.gif nors tevas gyveno kartu... ir dabar nors jau man 25.. su tevu kalbos nerandu... tik kvailos temos apie ora... tiesa tevas ir dabar likes toks pats...

mazgiuke1, niekas cia nenori i tavo gyvenima kistis... tu pasakei mes pakomentavom.. tam ir skirtas forumas smile.gif
Atsakyti
pritariu Filitai 100 tongue.gif
Atsakyti
seimai gal dar nera visiskai pasiruoses.juk reikia mokytis but teciu,ar mama,darome klaidas is kuriu veliau mokomes...tai naturalu.vyras vaikuti ir mane beprotiskai myli,jam esame labai svarbus.vaikiuka jis prausia,keicia pampersus,maudo,zaidzia su juo...labai grazu i juos ziureti.kur nors iseidama,esu visiskai rami palikdama juos dviese.laikausi teises,todel tenka islekti.grizusi randu du laimingus vyrukus.socius,svarius,siltai aprengtus..jis vaikiuku pilnai gali pasirupinti.dirba,buna su seima..naturalu kad savaitgaliais kazkur norisi istrukti,pasibuti su draugais.jis visada buvo labai aktyvus,visur begantis,lekiantis,skubantis....visur jo pilna!tad zinojau uz ko teku,ir kad nenulaikysiu,o ir nenoreciau,jo namie.as esu ramesnio budo.man geriau lova,telikas,ar zurnalas...nesu tokia aktyviste.bet jam nedraudziu tokiu buti.tegu eina i kluba,buna su draugais.svarbiausia,kad skiria mum demesio,kad mus myli.budami diena nakti kartu pavargtume vienas nuo kito,uzgrauztu rutina...pas mus to nera.todel nematau nieko blogo jei jis kazkur iseina.aisku kartais pikta,norisi kad pabutu kartu,bet nenoriu jo laikyti.jei sunku,ar verkia leliukas iskart parlekia namo,kur bebutu.mano vyras yra rupestingas ir labai geras!!!!!
Atsakyti
QUOTE(mazgiuke1 @ 2008 10 26, 21:09)
seimai gal dar nera visiskai pasiruoses.juk reikia mokytis but teciu,ar mama,darome klaidas is kuriu veliau mokomes...tai naturalu.vyras vaikuti ir mane beprotiskai myli,jam esame labai svarbus.vaikiuka jis prausia,keicia pampersus,maudo,zaidzia su juo...labai grazu i juos ziureti.kur nors iseidama,esu visiskai rami palikdama juos dviese.laikausi teises,todel tenka islekti.grizusi randu du laimingus vyrukus.socius,svarius,siltai aprengtus..jis vaikiuku pilnai gali pasirupinti.dirba,buna su seima..naturalu kad savaitgaliais kazkur norisi istrukti,pasibuti su draugais.jis visada buvo labai aktyvus,visur begantis,lekiantis,skubantis....visur jo pilna!tad zinojau uz ko teku,ir kad nenulaikysiu,o ir nenoreciau,jo namie.as esu ramesnio budo.man geriau lova,telikas,ar zurnalas...nesu tokia aktyviste.bet jam nedraudziu tokiu buti.tegu eina i kluba,buna su draugais.svarbiausia,kad skiria mum demesio,kad mus myli.budami diena nakti kartu pavargtume vienas nuo kito,uzgrauztu rutina...pas mus to nera.todel nematau nieko blogo jei jis kazkur iseina.aisku kartais pikta,norisi kad pabutu kartu,bet nenoriu jo laikyti.jei sunku,ar verkia leliukas iskart parlekia namo,kur bebutu.mano vyras yra rupestingas ir labai geras!!!!!

tai saunu, kad jis tau geras. bet ar kas savaitgali lekimas i klubus, tavo nuomone, yra normalu? pati sakai, kad pyksti, bet tyli. zinau tik viena, kazkada tad pyktis issivers i pavirsiu. visada taip buna.
tarkim ir mano vyras kartais pasako, kad visai noretu i kluba, bet as jam irgi pasakau, kad as noreciau NORS VIENA NAKTI ISSIMIEGOTI. esame susitaria, kad kai vaikas prades naktimis miegoti, eisime kartu.
draugai pas mus ateina. vyrai pasisedi, o as pabunu kiek pati noriu, o tada juos palieku, ir einu miegoti (juk manes laukia bemiege naktis).
mano nuomone turi buti supratimas seimoje, o ne tik vieno noru tenkinti

Atsakyti
Na ir as pasisakysiu...kaip vyras mane myli ir vaikiuka, bet reikia i klubus nueiti...na zinau, niekad nesuprasiu tokio dalyko, juk puikiai zinom ko einam i klubus, ir ne viena toki "rupestinga" teti teko sutikti klube, kuriam tektu tik uodega pavizginti, ir kviecia i pasimatymus ir t.t. Pati kiek kartu pasibaisejau, kaip vyras susipazines tave sampanu vaisina, i pasimatymus kviecia, ir po to dar parodo zmonos nuotraukyte su triju menesiu kudikiu...I kluba einam saves parodyti ir demesio pieskoti, ir zinom kas ten vyksta...Todel manau kad ir koks rupestingas bebutu vyras, i klubus tikrai neisleisciau, yra seima, namai, galu gale nori pabuti su draugais iseik i bariuka pabuti, atsivesk draugu i namus, o jei jau taip klubai traukia, eik su zmona tongue.gif Tokios pasitikincios ir mylincios, vyrus isleidziancios nes jiem reikia, tik po to skundziasi "niekad negalvojau, kad man taip galejo atsitikti" ir eina i foruma "kaip issimaiso trecias"...
Atsakyti
QUOTE(norkuniene @ 2008 10 07, 12:17)
o manasis vyras visada grysta laiku tik daugeu laiko praleidzia prie pc nej su manim ir suneliu.Kartais ir demesio truksta ir jokio skirtumo susivelus ar susisukavus,tiesiog jis zino kad viskas bus kaip visada grys-pietus ant stalo tada kompas,zinios vakariene ,lova.jis pavargsta darbe as ji suprantu...bet as namie nepavargstu?vyrai to nesupranta jie nezino kiek uztrunka pietu ruosimas jie moka tik komentuot per daug druskos,mazai pipiru ir pan.o pameginkit viena diena vyriui gryzus sedet su vaiku,namie betvarke puodai tusti...ir pasakyti kad vaikas negeras buvo,jus pavarge ir pan...tada viskas tiks ir bent siek tiek ivertins nes prades suprast jog mes ne robotai mes taip pat zmones kurie pavargstam,kuriem reikia piolsio,vyro ir ivertinimo  mirksiukas.gif

Va va-AUKSINIAI ZODZIAI... biggrin.gif drinks_cheers.gif Skaitau tavo situacija ir atrodao, kad skaitau apie save... didis.gif
Atsakyti
QUOTE(mazgiuke1 @ 2008 10 26, 21:09)

Tavo vyras tikrai geras,as tau pritariu,kaip galima zmogui nurodineti,ten eisi ar ten nesi...Mano vyras tada skaitytusi monstras sulyginus su kitu merginu vyrais,as saviskiui vaiko nepatykeciau ilgiau nei trim valandom,nes jis stresuot pradeda jai kas nesigauna,bet kaip vyras jis neblogas lotuliukas.gif pas mus santykiu krize,o dabar paskaitinejau kokie kiti nuostabus vyrai tai net nezinau g.gif
Atsakyti
Na manau po pirmo vaikelio gimimo daznai seimas istinka santykiu krize-vistik viskas pasisuka kitu kampu...Reikia ismokt but tevais, nesti atsakomybe, beto ir demesio ir laiko vienas kitam ne tiek daug-juk yra naujas zmogutis, kuriam taip pat reikia labai daug laiko ir demesio...Manau reik ismokt gyvent kitaip, kitokiu ritmu, priprast prie visu naujoviu ir vel viskas po truputi eis geryn... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(redomama @ 2008 10 27, 15:28)
Na ir as pasisakysiu...kaip vyras mane myli ir vaikiuka, bet reikia i klubus nueiti...na zinau, niekad nesuprasiu tokio dalyko, juk puikiai zinom ko einam i klubus, ir ne viena toki "rupestinga" teti teko sutikti klube, kuriam tektu tik uodega pavizginti, ir kviecia i pasimatymus ir t.t. Pati kiek kartu pasibaisejau, kaip vyras susipazines tave sampanu vaisina, i pasimatymus kviecia, ir po to dar parodo zmonos nuotraukyte su triju menesiu kudikiu...I kluba einam saves parodyti ir demesio pieskoti, ir zinom kas ten vyksta...Todel manau kad ir koks rupestingas bebutu vyras, i klubus tikrai neisleisciau, yra seima, namai, galu gale nori pabuti su draugais iseik i bariuka pabuti, atsivesk draugu i namus, o jei jau taip klubai traukia, eik su zmona tongue.gif Tokios pasitikincios ir mylincios, vyrus isleidziancios nes jiem reikia, tik po to skundziasi "niekad negalvojau, kad man taip galejo atsitikti" ir eina i foruma "kaip issimaiso trecias"...

thumbup.gif Ir dar kiek tu geru ir rupestingu teveliu po to laksto pas meiluzes....
Pazystu ne viena zmogu, kurie atsidave seimos vyrai atrodo, o darbo metu pas meiluzes laksto....... Fu kokie kiaules...... O jei dar pacios isleidziat tai dar daugiau laisves jiems duodat....
Jei nori pramogu, tai tegul kartu su seima pramogauja..... mirksiukas.gif
Atsakyti