Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikiai ir tėčiai. Ar prižiūri vaikutį? 1tema

QUOTE(eckute @ 2008 11 23, 00:20)
Na o kur vyrui po darbo bastytys ? Pas draugus lekt ? Kai namie laukia zmona, vaikai.... As nesakau kad mes visad kartu, atidziau paskaityk, matau nesupratai. Iseinu ir as pas drauges, ir i kavine nueinam kavutes pagerti, ar siaip kokio vyniuko. Vyras taip pat su reikalais ir pas draugus isvaziuoja. Bet jam galvoj ne tusai kai islekia, o reikalai-masinos, darbo reikalais. Kai nori pabuti su draugais jis nelekia savaitgalias i kluba ar i koki kabaka alaus pagerti. Su draugais sproto salej pabuna, aikstelej, dienos metu susitinka. O linksminames kartu. Taip nera kad as sedziu su vaikais (viena 4 metu, kitam 2 men ), o jis lekia cierka padaryt, "noreciau ir as bet negaliu, nes vaikai per mazi", tai butu apsurdas.
Gal todel taip yra kad jis beveik negeria, na i metus gal 3-5 kartus, kai tam buna progos. Kai jam laisva jis mieliau laika leidzia su seima, abu megstam "streetracers", domimes masinomis.....

va cia taip ir turi buti drinks_cheers.gif thumbup.gif . seima yra seima, o ne vyras sau, zmona - namie. kodel mes turime sedeti namie, o vyrai gali pasilinksminti? man atrodo, kad ir vyras gali palaukti kol vaikas paaugs, ir tada kartu su zmona islekti i kluba. na bent mes tai taip ruosiames daryti. tarkim vakar mamo vyras pasake, kad kazkuria gruodzio diena bus klube neblogas renginys, tai sako - as noreciau nueiti, bet tik su tavim. na man asmeniskai to klubo muzika ne prie sirdies, todel iskart pasakiau, kad neisiu. bet vyras ir vienas neis. aisku, musu mazajai jau 10men, tai uzmigdzius galima keliom valandom islekti.
o mes visur tryse kartu. nes mociutei labai retai paliekame, kad ir porai val. tarkim vakar palikom 1.5h, ir vyrui sakau, kad jau neatsimenu, kada mes tik dviese butu kur iseje. bet kad ir nelabai norisi. norisi, kad visi kartu, visur eitume.
Atsakyti
QUOTE(eckute @ 2008 11 23, 00:20)
Na o kur vyrui po darbo bastytys ? Pas draugus lekt ? Kai namie laukia zmona, vaikai.... As nesakau kad mes visad kartu, atidziau paskaityk, matau nesupratai. Iseinu ir as pas drauges, ir i kavine nueinam kavutes pagerti, ar siaip kokio vyniuko. Vyras taip pat su reikalais ir pas draugus isvaziuoja. Bet jam galvoj ne tusai kai islekia, o reikalai-masinos, darbo reikalais. Kai nori pabuti su draugais jis nelekia savaitgalias i kluba ar i koki kabaka alaus pagerti. Su draugais sproto salej pabuna, aikstelej, dienos metu susitinka. O linksminames kartu. Taip nera kad as sedziu su vaikais (viena 4 metu, kitam 2 men ), o jis lekia cierka padaryt, "noreciau ir as bet negaliu, nes vaikai per mazi", tai butu apsurdas.
Gal todel taip yra kad jis beveik negeria, na i metus gal 3-5 kartus, kai tam buna progos. Kai jam laisva jis mieliau laika leidzia su seima, abu megstam "streetracers", domimes masinomis.....

dar karta paskaityk mano posta, ten parasyta, kur vyras ar moteris gali noret iseit biggrin.gif

matau, kad ir tu manes nesupranti, tai nebesiplesiu irnesakyk.gif maniskis iseina ir alaus su bendradarbiais pagert , ir boulingo pazaist. Lygiai taip pat galiu iseit su draugem i kavine pasedet. Ir tas ejimas nera vien tam "kad cierka padaryt", kazkaip tu cia labai ta alkoholi akcentuoji.

nu bet ir keistos jus man, niekad nesugalvociau vyrui drausti kazkur nueiti, jeigu man ten nepatinka ar as ten nenoriu. lygiai taip pat ir jis man nedraustu. dar ir atvaziuoja pasiimt is kokio vakarelio. kuo labiau jus tuos savo vyrus saugosit, tuo labiau jie nores kazkur "nusiraut" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leticija: 23 lapkričio 2008 - 09:57
Manau kalba ne apie tai ar isleisti.... o apie tai kad vyras kuris yra seimos zmogus pats neis smile.gif jam tai bus neidomu smile.gif o jeigu jis nera seimos zmogus ir jam rupi kazkur lekt be seimos... tai klausimas kiek ilgai jam ta seima isvis rupes......
Atsakyti
QUOTE(Kibirkstis @ 2008 11 23, 12:44)
Manau kalba ne apie tai ar isleisti.... o apie tai kad vyras kuris yra seimos zmogus pats neis smile.gif jam tai bus neidomu smile.gif o jeigu jis nera seimos zmogus ir jam rupi kazkur lekt be seimos... tai klausimas kiek ilgai jam ta seima isvis rupes......

nu bet tai palauk, tu isivaizduoji, kad be seimos zmogus (tiek vyras,tiek moteris) negali turet kitu pomegiu, draugu, uzsiemimu, kad vien tik seima, seima ir seima? man asmeniskai tai greit pritruktu erdves taip gyvenant ir vienas kitam su vyru tamptume turbut neidomus.
Atsakyti
mane labai piktina posakis,kad vyrai kaip vaikai,nes man tai kartoja visą laiką uošvienė,nes atsakomybės stoka griauna šeima,kodėl vyras neskuba namo,nes žmona skuba,nes vaikai laukia,nes valgyti reikia paruošti,nes reikia apsikuopti,taigi ,kam jam skubėti?
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2008 11 23, 10:55)
dar karta paskaityk mano posta, ten parasyta, kur vyras ar moteris gali noret iseit  biggrin.gif 

matau, kad ir tu manes nesupranti, tai nebesiplesiu irnesakyk.gif  maniskis iseina ir alaus su bendradarbiais pagert , ir boulingo pazaist. Lygiai taip pat galiu iseit su draugem i kavine pasedet. Ir tas ejimas nera vien tam "kad cierka padaryt", kazkaip tu cia labai ta alkoholi akcentuoji.

nu bet ir keistos jus man, niekad nesugalvociau vyrui drausti kazkur nueiti, jeigu man ten nepatinka ar as ten nenoriu. lygiai taip pat ir jis man nedraustu. dar ir atvaziuoja pasiimt is kokio vakarelio. kuo labiau jus tuos savo vyrus saugosit, tuo labiau jie nores kazkur "nusiraut"  biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 100000% pritariu tau!!!!!va ir as lygiai tokios pat nuomones!!!vyro geriausio draugo gimtadienis.atsigulem i ligonine bet tik mazas persalimas,viena diena pagulejom ir grizom.tikrai nesakysiu buk namie,nes vaikiukas serga ir niekur neik!tegu eina!kam mum abiem sedet,kai jis gali smagiai laika praleist??kita kart as kazkur iseisiu.vyras sako"pienuko palik tik ir gali lekt".abiem neiseina iseit,tai nematau nieko cia blogo atskirai pasilinksmint,bus laikas kai vel kartu ir dviese ir tryse su mazium
lakstysim..vyrui brangus jo draugai,niekada nedrausciau su jais susitikti.savaite dirba,nemato ju.naturalu kad nori pasibuti..o mum visas gyvenimas dar buvimo kartu smile.gif atsibostu darbas,namai,darbas,namai...poto ir sprendzia dilemas kodel atsirado rutina?kodel vyras uztrunka darbe?ir t.t.pas mus rutinos nebuvo,nera ir tikekimes nebus 4u.gif
Atsakyti
mazgiuke1 ir Leticija panasu esmes apie ka kalbam vistiek nepagavo g.gif na nebezinau kaip dar aiskiau paaiskint...
Atsakyti
Tai kad man rodos mes viska supratom ir issakem savo nuomone. As manau, kad seimoj turetu but tokie santykiai, kad nei vienas, nei kitas nesijaustu blogai, cia viska bendrai paemus, tiek apie vaiko auginima, tiek apie isejimus kazkur be antros puses is namu ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2008 11 24, 00:14)
Tai kad man rodos mes viska supratom ir issakem savo nuomone. As manau, kad seimoj turetu but tokie santykiai, kad nei vienas, nei kitas nesijaustu blogai, cia viska bendrai paemus, tiek apie vaiko auginima, tiek apie isejimus kazkur be antros puses is namu ir pan.

skaiciau vienu ir kitu nuomones...visgi musu seima prie tu kur visur kartu...bet tai labai daug nuo vyro priklauso...zinoma buna, darbe koks gimtadienis, pora valandu pasedi, mane pas kokia drauge isleidzia...bet linksminames kartu...ir jei sirgtu vaikas, manau liktume namie abu...
kazkuri mamyte rase, "kam sedet abiem prie vaiko, jei vyras gali linksmintis?" o kodel butent vyras ejo i gimtadieni o ne tu? g.gif
na bet ir mano vyras yra toks...jei isvaziuojam kur...as vaiko nei paciupinet negaunu...jei bunam namie su draugais...tada jis labiau atsipalaiduoja...
Atsakyti
bet geriausiai yra tai, kad maziuke1 kazkaip keicia savo pasisakymus. jei pasiskaicius sia temele nuo pat pradziu, tai is pradziu jos vyro visai beveik namie nebuna, o jau gale - jos vyras jau su seima. o gal jis tai greitai pasikeite i gera? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2008 11 23, 10:55)
dar karta paskaityk mano posta, ten parasyta, kur vyras ar moteris gali noret iseit  biggrin.gif 

matau, kad ir tu manes nesupranti, tai nebesiplesiu irnesakyk.gif  maniskis iseina ir alaus su bendradarbiais pagert , ir boulingo pazaist. Lygiai taip pat galiu iseit su draugem i kavine pasedet. Ir tas ejimas nera vien tam "kad cierka padaryt", kazkaip tu cia labai ta alkoholi akcentuoji.

nu bet ir keistos jus man, niekad nesugalvociau vyrui drausti kazkur nueiti, jeigu man ten nepatinka ar as ten nenoriu. lygiai taip pat ir jis man nedraustu. dar ir atvaziuoja pasiimt is kokio vakarelio. kuo labiau jus tuos savo vyrus saugosit, tuo labiau jie nores kazkur "nusiraut"  biggrin.gif

As jam nieko nedraudziu . Jis pats sprendzia kur ir su kuo savaitgalius leisti, ir naktis. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Kibirkstis @ 2008 11 23, 12:44)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif LIUKS NUOMONE clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2008 11 23, 16:22)
nu bet tai palauk, tu isivaizduoji, kad be seimos zmogus (tiek vyras,tiek moteris) negali turet kitu pomegiu, draugu, uzsiemimu, kad vien tik seima, seima ir seima? man asmeniskai tai greit pritruktu erdves taip gyvenant ir vienas kitam su vyru tamptume turbut neidomus.

doh.gif o jezau ar tu durna ar as jau nebesuprantu. Tau aiskinama: (dar karta pasakysiu apie save)
1. Esu pries, jei vyras eitu i kluba
2.ESu pries, jei vienas kazkur iki velumos su draugais linksmintusi
3. Esu pries, jei vyras po darbo vaziuotu ne namo, o pas draugeli pasibuti (isskyrus atveji jei tai rimtas reikalas)
Jis sitaip ir nesielgtu nes yra seimos zmogus, linksmybes jam paskutinej vietoj.
P.S
Nesame sulipe, ir tos "erdves" tikrai netruksta
Dirba 15 dienu per menesi (kartais daugiau) turedamas laisva nori su seima pabuti, o ne su draugais.
As taip pat iseinu pas draugiu ar kur kitur, ir jis susitinka su draugais, bet vakarais abu buname kartu
Na aiskiau nebemokejau parasyti
Papildyta:
QUOTE(mabi @ 2008 11 24, 10:37)
bet geriausiai yra tai, kad maziuke1 kazkaip keicia savo pasisakymus. jei pasiskaicius sia temele nuo pat pradziu, tai is pradziu jos vyro visai beveik namie nebuna, o jau gale  - jos vyras jau su seima. o gal jis tai greitai pasikeite i gera? g.gif

As savo vyrui papasakojau apie mazgiukes pasisakymus, tai jis hah.gif fool.gif
Papildyta:
QUOTE(mazgiuke1 @ 2008 11 23, 19:46)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  100000% pritariu tau!!!!!va ir as lygiai tokios pat nuomones!!!vyro geriausio draugo gimtadienis.atsigulem i ligonine bet tik mazas persalimas,viena diena pagulejom ir grizom.tikrai nesakysiu buk namie,nes vaikiukas serga ir niekur neik!tegu eina!kam mum abiem sedet,kai jis gali smagiai laika praleist??kita kart as kazkur iseisiu.vyras sako"pienuko palik tik ir gali lekt".abiem neiseina iseit,tai nematau nieko cia blogo atskirai pasilinksmint,bus laikas kai vel kartu ir dviese ir tryse su mazium
lakstysim..vyrui brangus jo draugai,niekada nedrausciau su jais susitikti.savaite dirba,nemato ju.naturalu kad nori pasibuti..o mum visas gyvenimas dar buvimo kartu smile.gif atsibostu darbas,namai,darbas,namai...poto ir sprendzia dilemas kodel atsirado rutina?kodel vyras uztrunka darbe?ir t.t.pas mus rutinos nebuvo,nera ir tikekimes nebus 4u.gif

doh.gif tai visa savaite dirbes, turedamas laisva, jis mieliau renkasi draugus negu seima ? Sakai visas gyvenimas jums dar buvimo, o jeigu jis taip ir visa laika leks pas draugus ? Manau jis pats turejo susiprasti ir i gimtadieni neiti. Protingam vyrui nieko aiskinti ir drausti nereikia..
Atsakyti