QUOTE(mazgiuke1 @ 2008 11 24, 16:47)
eckute ,jei kazkuri mama savo nuomone issako nebutina jos durna vadinti....biski truksta bendravimo kulturos...... :ne visada man viskas labai gerai arba viskas labai blogai!gyvenimas ivairus.kartais liudziu,kartais juokiuosi.naturalu kad ir pasisakymai ne visada vienodi...buna kad liudna kai vyras islekia kazkur,tai ir rasau kad liudziu,pykstu,bet nedraudziu jam kazko daryt jei nori.cia ziuriu nesupranta vienos kitu...beprasmiska kazka aiskinti...
dar kazkuriai mamai atsakau,kad nevaziavau i ta gimtadieni,o vyras vaziavo nes jau rasiau kad ten jo geriausio draugo gimtadienis!!!tai manau jam svarbiau vaziuoti nei man....
del buto viskas sprendziasi.su anyta issiaiskinta,butas irgi jau planuojamas.taip kad viskas ok

malonu kad taip domites mano asmeniniu gyvenimu

panarsykit intrenete gal dar kokios info yra

sekmes visoms!!!!bendrausiu kitur.kazkaip cia tik izeidinejama viena kita,blogos nuotaikos,o ne palaikymas ir paprastas pasikalbejimas gaunasi.....geriau nebendraut tokioj kompanijoj.ateinu smagiai paplepet,o ne sau nuotaika gadint.sekmes!!!
Na gal kiek per astriai pasakiau, sory, bet rasau kaip yra , o ji savo raso- jog mes keista sulipusi seima, kad mano vyras neina i klubus, nesedi iki velumos baruose...bla bla bla
Na aisku, geriausias postas-TRAUKTIS
Aisku tau mano nuomone visai neidomi, bet manau, kad seimoje neturi balso, kanors bijei pasakyt vyrui, labai nuolaidziauji, visgi gyvenat pas anyta, o ji gintu savo sunaus pozicijas, o tu ir tyli, nenoredama kelti konflikto. Sakei jog kartais pyksti, kad vyras iseina kur nors, bet matau jam ne motais tavo nuomone. Manau kad tu tikrai noretum , jog vyras liktu namie, negu issipustes nakti klube butu, bet atsirado, tokiu paciu mamyciu kaip tu, kurios bando visa tai pateisinti, tuom ir tu save ramini, jog cia gerai nieko blogo, klube "vieni vyrai "snekuciuojas", nors sirdies gilumoje- pyksti....
Sorry, jei mano nuomone ka nors izeide