Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikiai ir tėčiai. Ar prižiūri vaikutį? 1tema

QUOTE(eckute @ 2008 11 24, 14:15)
doh.gif tai visa savaite dirbes, turedamas laisva, jis mieliau renkasi draugus negu seima ? Sakai visas gyvenimas jums dar buvimo, o jeigu jis taip ir visa laika leks pas draugus ? Manau jis pats turejo susiprasti ir i gimtadieni neiti. Protingam vyrui nieko aiskinti ir drausti nereikia..

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif na va ir as apie ta pati biggrin.gif
Atsakyti
Na bet tikrai mazgiukes nuomone keiciasi vienam puslapy rase jog kartu per savaite prisibuna, o dabar raso kad visa savaite darbas, namai- nusibosta, tai lekia pas chebra
Atsakyti
Mazgiuke1,mano viena kaimynė turi tokio amžiaus vaikelį,kaip tavo,bet neturi kompo,tai kartais pas mane panaršo po 4-5 mėn vaikučių mamų puslapius.Paskaitau ir aš,tu tikrai faina mergikė vaiko atžvilgiu,gera mama,mylinti,viskas super.Toliau su tavo postais aš asmeniškai susiduriu temoj apie uošvienes,nes ir pati anksčiau problemų su anyta turėjau.Nieko nebesuprantu,tu vis akcentuoji,kad nemėgsti pyktis,aiškintis santykių,geriau nutyli ir kenti.Tik nesuprantu,kaip su uošviene vienam bute gyvendama visą dieną prasėdi vienam kambary,trinatės vienoj virtuvėj,grįžta vyras,kuris lyg ir gyvenimo ramstis turėtų būt,ir dar tas išlekia į klubą,ir vėl tave palieka su savo mama,su kuria nesutari.Rašai,kad atiduotum viską,kad tik atskirai gyvent,bet pinigų butui nėra ir t.t.Blyn,aš išeit norėčiau,tai kruopas valgyčiau ir taupyčiau,o klubas tai irgi mažiausiai 20lt kainuoja.Dar kitur guodiesi,kad nepameni,kada kur išėjus buvai,vyrui pylos davei,tik jis visur lekia,o tu su vaiku namie sėdi.Ir pavargsti,ypač kai tėtis išlėkęs...Tai ką apgaut bandai,ar tik ne save?Gal geriau vieną dieną liūte pabūt,o ne visus metus avim?Čia iš patirties...
Atsakyti
mamukai nesipykit rolleyes.gif ....
Atsakyti
QUOTE(blansa @ 2008 11 24, 15:02)
mamukai nesipykit  rolleyes.gif ....

biggrin.gif Nesipyksim,tik ir aš anksčiau,kai tik ištekėjau,norėjau visam pasauliui parodyt,kokia aš faina žmonikė,kaip visur vyrą leidžiu,vyro draugai vis sakydavo,kad jo žmona tobula,nors namie paburbėdavau,kad man dėmesio skiria mažiau,nei draugams.Dabar jau viskas gerai,tik porą kartų per savaitę į repeticijas lekia,namie irgi po kelias val.groja kasdien,bet čia jau žmogaus hobis,o va lėkimo į klubą hobiu neskaitau.Turiu ir aš savo pomėgių,šeštadienį tėtukas su vaiku būna,o aš galiu ką noriu daryt.Ir vaikui gimus tikrai susitupėjo,draugai mūsų bendri,tai susitinkam kada,vyrai pirty pasišneka,mamos su vaikais cackinasi,paskui keičiamės.Arba į kokią piceriją su žaidimų kambariu lekiam.Galima ir visai šeimai pramogų prisigalvot,nebūtinai atskirai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaika78: 24 lapkričio 2008 - 15:17
eckute ,jei kazkuri mama savo nuomone issako nebutina jos durna vadinti....biski truksta bendravimo kulturos...... :ne visada man viskas labai gerai arba viskas labai blogai!gyvenimas ivairus.kartais liudziu,kartais juokiuosi.naturalu kad ir pasisakymai ne visada vienodi...buna kad liudna kai vyras islekia kazkur,tai ir rasau kad liudziu,pykstu,bet nedraudziu jam kazko daryt jei nori.cia ziuriu nesupranta vienos kitu...beprasmiska kazka aiskinti...
dar kazkuriai mamai atsakau,kad nevaziavau i ta gimtadieni,o vyras vaziavo nes jau rasiau kad ten jo geriausio draugo gimtadienis!!!tai manau jam svarbiau vaziuoti nei man....
del buto viskas sprendziasi.su anyta issiaiskinta,butas irgi jau planuojamas.taip kad viskas ok smile.gif malonu kad taip domites mano asmeniniu gyvenimu biggrin.gif panarsykit intrenete gal dar kokios info yra lotuliukas.gif sekmes visoms!!!!bendrausiu kitur.kazkaip cia tik izeidinejama viena kita,blogos nuotaikos,o ne palaikymas ir paprastas pasikalbejimas gaunasi.....geriau nebendraut tokioj kompanijoj.ateinu smagiai paplepet,o ne sau nuotaika gadint.sekmes!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
as cia siandien prisiminiau viena toki nutikima klube. na kazkoks vyrukas priejo, pradejo kalbinti, tipo - gal po klubo i kokia pirtele varom? tik tu nieko blogo nepagalvok, mes tik siaip pasedesim, pasimaudysim (cia jis taip man siule). sakau, kad gal bent zieda nuo pirsto galejai nusiimti?!! jis pasimete. kazka dar pasake, bet tikriausiai as ji graziai nuvariau. po keliu minuciu jis vel grizta. sako, nusiemiau zieda, gal dabar i pirti vaziuosi?
tai vat tie istikimi vyrai, kurie tik SIAIP su draugais i klubus nubega........... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mabi @ 2008 11 24, 16:35)
as cia siandien prisiminiau viena toki nutikima klube. na kazkoks vyrukas priejo, pradejo kalbinti, tipo - gal po klubo i kokia pirtele varom? tik tu nieko blogo nepagalvok, mes tik siaip pasedesim, pasimaudysim (cia jis taip man siule). sakau, kad gal bent zieda nuo pirsto galejai nusiimti?!! jis pasimete. kazka dar pasake, bet tikriausiai as ji graziai nuvariau. po keliu minuciu jis vel grizta. sako, nusiemiau zieda, gal dabar i pirti vaziuosi?
tai vat tie istikimi vyrai, kurie tik SIAIP su draugais i klubus nubega........... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Daznas atvejis... irnesakyk.gif na bet turbut kai nezinai tai ir neskauda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mabi @ 2008 11 24, 16:35)
tai vat tie istikimi vyrai, kurie tik SIAIP su draugais i klubus nubega........... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aha,buvo ir man.Prie gretimo stalo sėdėjo vyrukai ir žvengė,kad bobų reikalas vaikus augint ir tegu sėdi sau namie.Paskui žiūriu,kad jau prie panų derina.Mačiau kaip šoko ir po palaidine lindo vienas,gal ir tęsinys buvo...
Atsakyti
QUOTE(mazgiuke1 @ 2008 11 24, 16:47)
eckute ,jei kazkuri mama savo nuomone issako nebutina jos durna vadinti....biski truksta bendravimo kulturos...... :ne visada man viskas labai gerai arba viskas labai blogai!gyvenimas ivairus.kartais liudziu,kartais juokiuosi.naturalu kad ir pasisakymai ne visada vienodi...buna kad liudna kai vyras islekia kazkur,tai ir rasau kad liudziu,pykstu,bet nedraudziu jam kazko daryt jei nori.cia ziuriu nesupranta vienos kitu...beprasmiska kazka aiskinti...
dar kazkuriai mamai atsakau,kad nevaziavau i ta gimtadieni,o vyras vaziavo nes jau rasiau kad ten jo geriausio draugo gimtadienis!!!tai manau jam svarbiau vaziuoti nei man....
del buto viskas sprendziasi.su anyta issiaiskinta,butas irgi jau planuojamas.taip kad viskas ok smile.gif malonu kad taip domites mano asmeniniu gyvenimu biggrin.gif panarsykit intrenete gal dar kokios info yra lotuliukas.gif sekmes visoms!!!!bendrausiu kitur.kazkaip cia tik izeidinejama viena kita,blogos nuotaikos,o ne palaikymas ir paprastas pasikalbejimas gaunasi.....geriau nebendraut tokioj kompanijoj.ateinu smagiai paplepet,o ne sau nuotaika gadint.sekmes!!! mirksiukas.gif

Na gal kiek per astriai pasakiau, sory, bet rasau kaip yra , o ji savo raso- jog mes keista sulipusi seima, kad mano vyras neina i klubus, nesedi iki velumos baruose...bla bla bla
Na aisku, geriausias postas-TRAUKTIS
Aisku tau mano nuomone visai neidomi, bet manau, kad seimoje neturi balso, kanors bijei pasakyt vyrui, labai nuolaidziauji, visgi gyvenat pas anyta, o ji gintu savo sunaus pozicijas, o tu ir tyli, nenoredama kelti konflikto. Sakei jog kartais pyksti, kad vyras iseina kur nors, bet matau jam ne motais tavo nuomone. Manau kad tu tikrai noretum , jog vyras liktu namie, negu issipustes nakti klube butu, bet atsirado, tokiu paciu mamyciu kaip tu, kurios bando visa tai pateisinti, tuom ir tu save ramini, jog cia gerai nieko blogo, klube "vieni vyrai "snekuciuojas", nors sirdies gilumoje- pyksti....
Sorry, jei mano nuomone ka nors izeide 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eckute: 24 lapkričio 2008 - 19:11
tai kad nebematau prasmes cia bendrauti...o namie zodi turiu.visada vyrui issakau ka galvoju,jis issako man.visada kalbames..tai svarbiausia!ir pykstu ir grieztai pasakau.nesedziu kaip pelyte po sluota ir tyliu.anyta beje mano puseje,puola sunu,kad namie nebuna,islekia kazkur.sakau gi tegu eina,o ji sako "nesuprantu kaip tu ji taip isleidi".tiesiog su ja stengiuosi nekonfliktuoti,kol pas ja gyvenam.bet vyro tikrai nezadu del kazko bijoti.esame kartu,tai ir pasakau kas negerai,ar gerai.jau virs visko butu jei su paciu artimiausiu zmogum bijotum pasikalbeti!o kad yra mane palainkanciu mamu,tai naturalu.ne visos seimos vienodos.vienu vyrai namisedos,po padeliu paspausti,kiti laiko skiria ir draugams,ir islekia kazkur pasibuti.jei sakyciau,kad nenoriu kad jis eitu ten ar ten,tai ir neitu.jam svarbi mano nuomone ir kaip jauciuosi..pasibuna ir grizta,tegu.nematau nieko bloga.o kad vyrai nenusieme ziedu klubuose kitas mergas kabina,tai ir as tokiu atveju esu ne viena maciusi.ir paneliu kurios pacios vyrui ant kaklo kabinasi ir siulosi... doh.gif pilna visokiu zmoniu.nuo nieko nesi apsaugotas.su vyru planuojame vaikelio krikstynas,vestuves,galvojame apie nauja busta,tolimesne ateiti.jei jam nerupetume,jei pas kitas taip noretu tai nedarytu to.gyventu taip kaip gyvena ir apie nieka negalvotu.savo vyra pazistu kaip nulupta.zinau kad nera angeliukas,bet nera ir blogas...jis viska man pasako.o jei kazka ir nutyli tai jau tik jo reikalas.bet pasitikiu juo ir ji myliu.nezadu gyventi ir galvoti kad gal jis toks ar anoks.kol nebuvo pagrindo nepasitiketi,tol nesuku sau del to galvos.vat ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazgiuke1 @ 2008 11 24, 19:26)
ne visos seimos vienodos.vienu vyrai namisedos,po padeliu paspausti,kiti laiko skiria ir draugams,ir islekia kazkur pasibuti.

idomi tavo nuomone biggrin.gif jei vyras leidzia laika su seima tai jis namisede ir po padu paspaustas... o gal jis tiesiog geras vyras ir tevas? biggrin.gif
Atsakyti