Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikiai ir tėčiai. Ar prižiūri vaikutį? 1tema

QUOTE(pliusiukas @ 2008 11 25, 21:47)
nu jo... truputi nukrypom nuo temos, bet... negaliu pakesti kaip mano vyras alaus eina gert i kluba su draugais, nes mat vyriskai reikia pasisneket... o koks ten pasnekesys kaip muzika ausis uzgula...

o nera kitu vietu vyriskiem pokalbiam? g.gif pvz mes kadangi turim pirtele, tai vyriokai susieina alaus...o zmonos i kina esam lekusios, pas mus namie likusios - siuvinejom visos...arba kartu i piri einam...jie sulenda i sauna ir pliurpia i valias jei jau nori atskirai pasneket... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delfija: 26 lapkričio 2008 - 13:33
QUOTE(Kibirkstis @ 2008 11 25, 20:38)
Ne nu kai zmogus nesupranta tai jam ir su kuolu turbut neikalsi... gi rase KAD VYRAS IR PATS TO NEDARYTU.. ir prie ko cia po padu  doh.gif

taigi parasiau, kad jeigu jiems abiems gerai, tai viskas ok 4u.gif bet ar tikrai vyras pats to nenori, gal tik jai taip sako, nes jos bijo? kas gali pilnai buti paskaicius eckutes postus, nes ji vis akcentuoja, kad pries, pries ir pries.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leticija: 26 lapkričio 2008 - 14:27
"idomi tavo nuomone jei vyras leidzia laika su seima tai jis namisede ir po padu paspaustas... o gal jis tiesiog geras vyras ir tevas? "

na zinai...jei vyras mato tik darba ir seima irgi negerai...ar i puse metu karta nueina su draugais pabuti...sakai tiesiog geras vyras ir tevas???kaip nebus toks,kai turbut zmonelei bijo zodi pasakyti.zinau ne viena toki,kuris kaip ciuciukas is paskos lekia,kiekvieno zodelio klauso,niekur nosies nekisa.o zmona "va koki gera vyra turiu",ir juokinga ir gaila tada darosi.....o kai kuriu mamu pasisakymus paskaicius tikrai matosi,kad namuose ju vyrai tikrai nedominuoja.....
Atsakyti
QUOTE(mazgiuke1 @ 2008 11 26, 14:25)
"idomi tavo nuomone  jei vyras leidzia laika su seima tai jis namisede ir po padu paspaustas... o gal jis tiesiog geras vyras ir tevas?  "
na zinai...jei vyras mato tik darba ir seima irgi negerai...ar i puse metu karta nueina su draugais pabuti...sakai tiesiog geras vyras ir tevas???kaip nebus toks,kai turbut zmonelei bijo zodi pasakyti.zinau ne viena toki,kuris kaip ciuciukas is paskos lekia,kiekvieno zodelio klauso,niekur nosies nekisa.o zmona "va koki gera vyra turiu",ir juokinga ir gaila tada darosi.....o kai kuriu mamu pasisakymus paskaicius tikrai matosi,kad namuose ju vyrai tikrai nedominuoja.....

doh.gif doh.gif doh.gif na zinok tikrai yra vyru kurie laimingi seimoje o ne klube biggrin.gif
ir kalba eina ne apie isejima karta i pusmeti... bent jau maniskis atsipalaiduoja minimum vienakart per savaite... vaziuojam pas draugus turiningai praleidziam laika... tikrai manau kad turiningiau nei klube... doh.gif be to turi hobi kuris labai patinka... kad ir si savaitgali vaziuos i miskus i isgyvenimo pratybas... ir sportas ir oras grynas.. biggrin.gif
o seimoje vyras dominuoti ir neturi... partneriai puikiai gali buti lygiaverciais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazgiuke1 @ 2008 11 26, 15:25)
"idomi tavo nuomone  jei vyras leidzia laika su seima tai jis namisede ir po padu paspaustas... o gal jis tiesiog geras vyras ir tevas?  "

mergaite, mergaite, tikriausiai pati nelabai turejai gero seimos pavyzdzio. o gal tavo vyras tau pirmasis vaikinas buvo, todel tu i ji taip isikabinusi? ir tiki visomis pasakomis.
ne zodziais reikia pasakyti, kad myli, o darbais. vyrai nera, ir neturi buti po padu. vyras ir zmona turi buti lygiaverciai partneriai, ir lygiai taip pat turi dalintis visais seimyniniais rupesciais, nes tam seima ir kuriama.
labai tingiu visa temela nuo pradziu vel skaityti, tai butinai isrinkciau tavo nuomones kaita. manoti, kad ir pati nesi vieningos nuomones. jis vis pas tave keiciasi.
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2008 11 26, 15:04)
taigi parasiau, kad jeigu jiems abiems gerai, tai viskas ok  4u.gif  bet ar tikrai vyras pats to nenori, gal tik jai taip sako, nes jos bijo? kas gali pilnai buti paskaicius eckutes postus, nes ji vis akcentuoja, kad pries, pries ir pries.

Klausei kodel kluba akcentuoju:
" "klubas" cia akcentuojamas nes butent del vyro ejimo i kluba labiausiai reikia abejoti ir kai mazgiuke1 parase kad vyras i klubus savaitgaliais laksto tada uzvire diskusija... reikia sekt tema.. ir bus aisku kodel ir kas akcentuojama... niekas nesako kad vyras negali eiti alaus isgert ar biliardo pazaist... bet ko einama i kluba manau visiems aisku..

Tu isikalusi i galva kad mano vyrui nieko negalima, tiesiog mes esame SEIMA, idieali seima. Ar tu nedaskaitai iki galo kas rasoma ? Dar karta tau asmeniskai parasau, nors turbut mano postus jau kitos merginos mintinai zino.

Mes su vyru sutariame labai gerai, abu augimane vaikus, rupinames buitimi, nesu namu bitute, nelakstau apie vyra kaip tarnaite- jis zinojo ka ima i zmonas.

Mano vyrui klube ar bare nera ka veikti, jeigu jis nori susitikti su draugais, tai susitinka sproto salej ar aikstelej, ar taip su reikaliukais islekia pas koki draugeli. Uzuot kilnojes alaus bokala, jis mieliau ima sautuva ir ruosias i medziokle, ar su draugu koki varikli garaze surinkineja.

Musu draugai - bendri, ir visi beveik su seimom. Musu linksmybes dazniausiai kartu, organizuojames pirteles ar i gamta saslyku. Su draugais pasiimam koki filma, ir ar pas musu ar pas draugu prie vyno buteliuko vakarojam. Nelakstom kaip 18-meciai atskirai. Na jis gana pavydokas, negeria, neruko. Papasakojau mazgiukes istorija, sako viena diena pabus. Abu puikiai vienas kita suprantame, ir vienas kitam nieko nedraudziame. Pasak taves, jei mano vyras po darbo gryzta namo, pas laukiancia seima, nelaksto po klubus ir barus, kad musu pramogos yra kartu ir kartais su vaikais, tai reiskia kad as bloga, griezta zmona ? Mano vyrui net netopteletu mintis eiti i kluba, sako jau issilaksciau, dar nori ir trecio vaikelio, jam galvoj seima, o ne pramogos......
Papildyta:
QUOTE(mazgiuke1 @ 2008 10 23, 22:07)
po gimdymo buvo sunku...viskas nauja,nepatirta,neaisku...dar tos bemieges naktys...labai pavargdavau,pykdavau ant vyro,kad mazai padeda,kad velai grizta,kad vis kur nors islekia...tapau nuolat niurzganti,pykstanti ir vis kazka prikaisiojanti...jei ir jis butu susinervaves ar kazka man pikto atsakes,nezinau kaip musu santykiai klostytusi...as pykstu,o jis tiesiog prieina,apkabina,pabuciuoja ir pasako kad myli.... 4u.gif kaip toliau pyksi ar reksi? smile.gif taip ir laikemes kol atsistaciau ir isivaziavau i nauja ritma.pradejau ir labiau savim rupintis,dazniau pasidazyti,graziau apsirengti,nesedeti tarp keturiu sienu ir pastoviai nebambeti kad tas ar anas blogai.... smile.gif santykiai pasitaise.vyras mus labai myli.zaidzia su vaiku,keicia jam pampersus,pabuna kai reikia kazkur islekti.ramiausia sirdimi palieku juos kartu 4u.gif tik kartais pikta kai jo visa savaitgali nebuna....klubai,draugai,baliukai....as sedziu su maziuku namie ir niekur neiseinu...nepamenu kada klube buvau.o jis laksto kiekviena savaitgali...pradejau nervintis ir pykti.viena dien toooki skandala pakeliau!!!!!atsibodo sedet namie su maziuku,kai lauke super oras ir tuo metu kokiam parke but galetume.....vyras pasizadejo viena diena per savaitgali skirti draugams,kita mums smile.gif draugai jam labai svarbus,nenoriu jo nuo ju atplesti,tad su tokiu susitarimu sutikau blush2.gif

Na va sakai, kad laksto kiekviena savaitgali ir nervinies, nenori pykti kad santykiai nepablogetu. Nemeluok sau ir kiteims....
Atsakyti
QUOTE(eckute @ 2008 11 26, 17:01)

, tiesiog mes esame SEIMA, idieali seima.

vai vai vai, tikrai? rolleyes.gif paprastai kuo garsiau apie tai rekiama, tuo maziau tai buna tiesa.

eckute, tu irgi nedaskaitai, ka as tau rasau. jeigu jums abiem tinka tokie santykiai, tai ok, gyvekit sau laimingai iki gyvenimo galo 4u.gif bet gi sakau, is tavo postu man susidare ispudis, kad esi griezta ir valdinga seimoje ir vis puoli cia SM putotis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leticija: 26 lapkričio 2008 - 18:43
QUOTE(Leticija @ 2008 11 26, 18:37)
vai vai vai, tikrai?  rolleyes.gif  paprastai kuo garsiau apie tai rekiama, tuo maziau tai buna tiesa.

eckute, tu irgi nedaskaitai, ka as tau rasau. jeigu jums abiem tinka tokie santykiai, tai ok, gyvekit sau laimingai iki gyvenimo galo  4u.gif  bet gi sakau, is tavo postu man susidare ispudis, kad esi griezta ir valdinga seimoje ir vis puoli cia SM putotis.

na zinok man tai idomu kaip jus gyvenat? jei tu gali sau eiti, vyras sau... o vaikam kaip jaustis? na nezinau mes tai seimoje irgi propoguojam laiko leidima kartu... na kazkaip sveikiau atrodo... nors ka as cia zinau....
Atsakyti
QUOTE(Kibirkstis @ 2008 11 26, 20:06)
na zinok man tai idomu kaip jus gyvenat? jei tu gali sau eiti, vyras sau... o vaikam kaip jaustis? na nezinau mes tai seimoje irgi propoguojam laiko leidima kartu... na kazkaip sveikiau atrodo... nors ka as cia zinau....

tai as ir nesakau, kad mes niekad niekur neinam kartu, aisku, kad einam, ir vaikas tada kartu su mumis buna smile.gif bet jei uzsinorim, mes laisvai galim iseit ir po viena, kur tik uzsinorim. Tada tas, kuris lieka namie, pabuna su vaiku.

Bet dabar situacija kiek pasikeitus seimoje, cia as kalbejau kaip buvo pries nestuma. Dabar as laukiuos, o vyras pusmeti dirba uzsienyje.
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2008 11 26, 19:37)
vai vai vai, tikrai?  rolleyes.gif  paprastai kuo garsiau apie tai rekiama, tuo maziau tai buna tiesa.

eckute, tu irgi nedaskaitai, ka as tau rasau. jeigu jums abiem tinka tokie santykiai, tai ok, gyvekit sau laimingai iki gyvenimo galo  4u.gif  bet gi sakau, is tavo postu man susidare ispudis, kad esi griezta ir valdinga seimoje ir vis puoli cia SM putotis.

Kas kaip supranta ax.gif
O mums tokie santykiai patinka friends.gif
Atsakyti
QUOTE(mabi @ 2008 11 26, 16:17)
mergaite, mergaite, tikriausiai pati nelabai turejai gero seimos pavyzdzio. o gal tavo vyras tau pirmasis vaikinas buvo, todel tu i ji taip isikabinusi? ir tiki visomis pasakomis.
ne zodziais reikia pasakyti, kad myli, o darbais. vyrai nera, ir neturi buti po padu. vyras ir zmona turi buti lygiaverciai partneriai, ir lygiai taip pat turi dalintis visais seimyniniais rupesciais, nes tam seima ir kuriama.
labai tingiu visa temela nuo pradziu vel skaityti, tai butinai isrinkciau tavo nuomones kaita. manoti, kad ir pati nesi vieningos nuomones. jis vis pas tave keiciasi.

clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
seimos pavyzdi puiku turiu!nuostabus mano tevai,puikiai sutaria ir turejom su sese labai grazia vaikyste!ir ne,vyras su kuriuo esu man ne pirmas.kas dar domina?ir nesu vyro isikabinusi...pasiskaityk atidziau...labai lengva pulti,kai puse nedaskaito,poto nesupranta kas ir kaip.neturiu laiko cia su tavim terliotis ir is naujo viska aiskinti.juokingos jus man....pas mus "ideali seima".koks tas idealios seimos stereotipas???kiekviena seima skirtinga.tau tavo seima ideali atrodo,o man tikrai ne...tad jeigu cia skelbiam kokios cia seimos idealios,tai galiu pasisakyti kad ir mano tokia!turiu mylima,mylinti vyra,nuostabu vaikuti,puikiai sutariame,apie viska kalbames,esame labai labai laimingi!!!!!!iir galit nevargti cia kisdamos savo piktas ir izeidziancias mintis,kad pas mane kazkas blogai seimoje ir t.t.man atrodo tik as pati zinau kas blogai,o kas gerai?!ir jei sakau,kad pasitikiu vyru,kad mylime vienas kita,taip ir yra,ir man neidomus tie jusu isvedziojimai."viena diena pabus",ir is ko man pabusti???gyvenu puikiai ir esu viskuo patenkinta.pasirupinkite geriau savais gyvenimais!!!iki.nusibodo ta jusu negatyvi nuotaika.sekmes jusu "idealiose"seimose!!!!!!!
Atsakyti