Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikiai ir tėčiai. Ar prižiūri vaikutį? 1tema

QUOTE(mylimuke @ 2008 07 03, 18:56)
Ir ilgai jus taip? g.gif  verysad.gif

As tai kol kas 2,5 metu. Per mazai pazinojau, net nesitikejau, kad taip gales buti, nors kazka nujauciau pries vestuves, kad ne mano svajoniu jaunikis, bet jau vaikelis spurdejo po sirdim, tai kazkaip pasiryzau gal ir del jo, gal ir del nusivylimo, nes mylimo vyro atsizadejau del vienos baisios ydos, bet neuzilgo vargsas pasimire. Tai dabar gailiuosi, kad tekejau ne is meiles, per didele kaina, bet kad ir laimes tos "ant normaliu vyru" kazkaip neturejau lig siolei, nors ir profesija padoria turiu ir baisi (visom prasmem ) lyg nesu... gal paprasciausiai seimai laime man neduota...verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lanvita: 13 liepos 2008 - 22:57
Musu tevelis irgi sauskelniu nekeicia ir tik trumpam su vaikuciu pasilieka ir tai ne visada, kartais "atseit negali" net ir kai labai to reikia, sako kai bus didesne, tada. Ir visus sunkiausius darbelius mamytei uzkrauna. Visa laime, kad bent sau valgyt pasidaryt moka. Kaip blogai tokie teciai... schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
lanvita,
pirmiausia tai gerbkit ir mylekit save bei savo vaika ir jokiu budu nesileiskit zeminama. Kaip elgsites su savim,taip ir kiti elgsis su jumis blush2.gif Ir niekada neuzprogramuokit saves nelaimingai ateiciai- tai veikia unsure.gif Jei nenorit skirtis,eikite pas poru psichologa arba...kovokit su vyru jo priemonemis unsure.gif Tik nelikite abejinga,nes bus tik blogiau.
Atsakyti
Dėl to ir yra Lietuvoje visi žmonės pikti ir susiraukę, o vaikai mokyklose smurtauja, nes moterys yra nelaimingos.
kenčia šeimoje visokių rušių smurtą, arba pačios naudoja psichologinį spaudimą prieš vyrus. kokie vaikai auga tokiose seimose? kaip vaikai auga su tokiais tėvais, kuriuos reikia versti rūpintis savo vaiku? prisižiuri vaikai namuopse riksmų, klyksmų, kumsčių, o paskui mokyklose tyčiojasi iš ramesnių, laimingose šeimose augančių vaikų.111
Atsakyti
Sveikutės. Galiu ir aš pasipasakot mirksiukas.gif Mano vyras, gimus pirmam vaikui, tik maudė jį. Pampersų jam nekeitė ir naktim nesikeldavo, nemaitino iki antro vaikelio gimimo. Būtų ir iki šiol nedaręs to, tik mes su antru sūneliu po gimimo visą mėnesį ligoninėj gulėjom verysad.gif Tai tris dvi savaites vyresnėlis buvo pas močiūtę, o toliau, kiek gi galima doh.gif Vaikui į darželį reikia eit, reikia, galų gale, su tėveliu gyvent g.gif . Taip vyras pasiėmė Rimantą iš močiūtės, vežiojo ir pasiiminėjo į/iš darželio thumbup.gif Keitė pampersus, maudė, maitino, migdė, žodžiu, išmoko visko, ko nedarė thumbup.gif O su antru lelium tai net ir nemaudė jo verysad.gif Pamatė, kad puikiai susitvarkau viena (išmokau ligoninėj), ir gerai doh.gif Kas liečia pagalbos namie, tikrai jos negaunu schmoll.gif Gyvenam dideliame name, turiu pati susitvarkyt, padaryt valgyt, išskalbt, išlygint, vaikus prižiūrėt ir t.t. doh.gif O tėtis DIRBA rolleyes.gif Šiaip ne taip susitvarkau, aišku, neidealiai, norėčiau žymiai geriau tai padaryt, bet neturiu jėgų ir laiko doh.gif O miegam mes: vyresnėlis vienam kambary, aš su mažiuku kitam, vyras trečiam, taip ir lakstau per kambarius, kol visus vyrus aptarnauju :lotuliukas:Dar ir studijas spėjau šiemet pabaigt thumbup.gif Paskutiniu metu, jau vyresnėlis didelis (sąlyginai), tai tėtis jį migdo, prižiūri, kai namie, jei gali, pasiima su savim, kur išvažiuoja, nes mažiukas labai neramus, reikalauja daug dėmesio doh.gif
Mano vyras tiesog mato, kol susitvarkau, reiškia nereikia man padėt, bet kai jau nekas doh.gif , tada ir jis puola į pagalbą. drinks_cheers.gif Aš jau pripratau ir nepergyvenu dėl to. Pas visus šeimos skirtingos. Reikia mokėt vertint tai, ką turi ir džiaugtis tuo, ką turi thumbup.gif Gal būt reikia kitaip priimti savo vyrus, jų požiūrį į gyvenimą, priimti juos tokiais, kokie jie yra, o ne tokiais, kokiais mes norėtumem juos matyt. Tai labai svarbu 4u.gif
Atsakyti
jjurgius,
tai kokia iseiti siulote? g.gif Gal izoliuokite savo LAIMINGUS vaikus nuo smurtaujanciu ir nepriziurimu,neduok die,nukentes wink.gif

svetute777,
ar nesate pati kalta del to? Uzsikrovete visus darbus ir viska darot pati,sukates kaip vovere rate ir viska padarot. Ir vyras nejaucia,kad jums reikia jo pagalbos,nes mato,kad pati susitvarkot g.gif
Siulau kartais tiesiog apsimesti,kad nesugebat. Jei galit atlikt n darbu per diena,tai dar nereiskia,kad viska ir turit daryt ir issisunkt kaip citrina.
Atsakyti
QUOTE(svetute777 @ 2008 07 14, 10:09)
  Pas visus šeimos skirtingos. Reikia mokėt vertint tai, ką turi ir džiaugtis tuo, ką turi thumbup.gif Gal būt reikia kitaip priimti savo vyrus, jų požiūrį į gyvenimą, priimti juos tokiais, kokie jie yra, o ne tokiais, kokiais mes norėtumem juos matyt. Tai labai svarbu 4u.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(svetute777 @ 2008 07 14, 11:09)
Sveikutės. Galiu ir aš pasipasakot mirksiukas.gif Mano vyras, gimus pirmam vaikui, tik maudė jį. Pampersų jam nekeitė ir naktim nesikeldavo, nemaitino iki antro vaikelio gimimo. Būtų ir iki šiol nedaręs to, tik mes su antru sūneliu po gimimo visą mėnesį ligoninėj gulėjom verysad.gif Tai tris dvi savaites vyresnėlis buvo pas močiūtę, o toliau, kiek gi galima doh.gif Vaikui į darželį reikia eit, reikia, galų gale, su tėveliu gyvent g.gif . Taip vyras pasiėmė Rimantą iš močiūtės, vežiojo ir pasiiminėjo į/iš darželio thumbup.gif  Keitė pampersus, maudė, maitino, migdė, žodžiu, išmoko visko, ko nedarė  thumbup.gif O su antru lelium tai net ir nemaudė jo verysad.gif Pamatė, kad puikiai susitvarkau viena (išmokau ligoninėj), ir gerai doh.gif Kas liečia pagalbos namie, tikrai jos negaunu schmoll.gif Gyvenam dideliame name, turiu pati susitvarkyt, padaryt valgyt, išskalbt, išlygint, vaikus prižiūrėt ir t.t.  doh.gif O tėtis DIRBA rolleyes.gif Šiaip ne taip susitvarkau, aišku, neidealiai, norėčiau žymiai geriau tai padaryt, bet neturiu jėgų ir laiko doh.gif O miegam mes: vyresnėlis vienam kambary, aš su mažiuku kitam, vyras trečiam, taip ir lakstau per kambarius, kol visus vyrus aptarnauju :lotuliukas:Dar ir studijas spėjau šiemet pabaigt thumbup.gif Paskutiniu metu, jau vyresnėlis didelis (sąlyginai), tai tėtis jį migdo, prižiūri, kai namie, jei gali, pasiima su savim, kur išvažiuoja, nes mažiukas labai neramus, reikalauja daug dėmesio doh.gif
  Mano vyras tiesog mato, kol susitvarkau, reiškia nereikia man padėt, bet kai jau nekas doh.gif , tada ir jis puola į pagalbą. drinks_cheers.gif Aš jau pripratau ir nepergyvenu dėl to. Pas visus šeimos skirtingos. Reikia mokėt vertint tai, ką turi ir džiaugtis tuo, ką turi thumbup.gif Gal būt reikia kitaip priimti savo vyrus, jų požiūrį į gyvenimą, priimti juos tokiais, kokie jie yra, o ne tokiais, kokiais mes norėtumem juos matyt. Tai labai svarbu 4u.gif

mano vyras taip pat, jeigu tik susitvarkau tai, kam jam kisti nagus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jjurgius @ 2008 07 13, 11:12)
man ištiesų smagu, kad atsirado žmogus, kuris gina vyrų giminę  biggrin.gif 

As stengiuos negint nieko. Man labai pikta ant tu vyru, kurie nesirupina savo vaikais ir savo partnere. Taciau visuomet laikausi nuomones, kad kuomet kalba eina apie dvieju zmoniu problemas, niekada nebuna kaltas vienas.
Sita problema labai opi ir ja reikia nagrineti nuodugniai ir gal but net net cia (nuo 0 iki 1 metu), o ten kur tai perskaitytu besilaukiancios moterys ir galetu isvengti tokiu dalyku arba bent jau tam pasiruosti...
Atsakyti
Man atrodo, kad jeigu tetis nepadeda mamai, tai reiktų labai susimąstyti apie pagarbą iš jo pusės. Jei mama dieną naktį ir su vaikeliu, ir namus tvarko (lygina, daro valgyti, skalbia), ir net neturi laisvos minutes prisesti, o tetis grizta is darbo ir ilsisi, tai kiek jis myli savo zmona? g.gif
Atsakyti
QUOTE(domux @ 2008 07 14, 15:03)
As stengiuos negint nieko. Man labai pikta ant tu vyru, kurie nesirupina savo vaikais ir savo partnere. Taciau visuomet laikausi nuomones, kad kuomet kalba eina apie dvieju zmoniu problemas, niekada nebuna kaltas vienas.
Sita problema labai opi ir ja reikia nagrineti nuodugniai ir gal but net net cia (nuo 0 iki 1 metu), o ten kur tai perskaitytu besilaukiancios moterys ir galetu isvengti tokiu dalyku arba bent jau tam pasiruosti...

Būtent būtent.
Papildyta:
QUOTE(Grigė @ 2008 07 14, 18:12)
Man atrodo, kad jeigu tetis nepadeda mamai, tai reiktų labai susimąstyti apie pagarbą iš jo pusės. Jei mama dieną naktį ir su vaikeliu, ir namus tvarko (lygina, daro valgyti, skalbia), ir net neturi laisvos minutes prisesti, o tetis grizta is darbo ir ilsisi, tai kiek jis myli savo zmona?  g.gif

Man dar labai vienas dalykas neaišku. Kodėl tos moterys apsikrauna tiek darbų, jei vyrai nei jų, nei jų padarytų darbų negerbia? g.gif Dirba nuo ryto iki vakaro, o po to skundžiasi. Tai ar ne pačios iš dalies kaltos? Skaitau, kad reikia veikti minimaliai, kad būtų vaikučiui ir sau patogu, jeigu neina vyrui išaiškint, kad ir jis yra šeimos narys su visom ne tik teisėm (paėst, numest purvinas kojines bei išsidrėbt prieš tv), bet ir su PAREIGOM. Gal susipras, kai n-tąjį kartą neras vakarienės, švarių kojinių ar tv pultelio (kuris gulės vaiko žaislų dėžės dugne). g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 07 14, 09:28)

svetute777,
ar nesate pati kalta del to? Uzsikrovete visus darbus ir viska darot pati,sukates kaip vovere rate ir viska padarot. Ir vyras nejaucia,kad jums reikia jo pagalbos,nes mato,kad pati susitvarkot g.gif
Siulau kartais tiesiog apsimesti,kad nesugebat. Jei galit atlikt n darbu per diena,tai dar nereiskia,kad viska ir turit daryt ir issisunkt kaip citrina.

Ne, nesijaučiu nei kalta nei nuskriausta. Tiesiog mano vyras labai daug dirba, todėl aš su vaikais esame viskuo aprūpinti. Turiu viską, ko man reikia, o ko noriu, irgi su laiku gaunu lotuliukas.gif thumbup.gif Mano laisvė niekada nėra apribota, važiuok kur nori, kiek nori, ar su vaikais ar be, čia jau mano problemos. Todėl beveik visur važiuoju su mažiuku ax.gif Tai man netrukdo nei grožio salone apsilankyt, nei į gamtą išvažiuot ir t.t. Tiesiog pas mus paskirstyta - jis dirba darbe, o aš namie. mirksiukas.gif Kai išeisiu į darbą, įvyks pasikeitimai g.gif O dabar esu laiminga mirksiukas.gif Nors ir pavargstu, ir pykstu ant vyro kartais, bet kuo puikiausiai suprantu, kad lygiai taip pat ir jis darbe pavargsta ir būna pyktas verysad.gif Tada nelendu jam į akis doh.gif ir viskas gerai thumbup.gif Jis ne iš tų vyrų, su kluriais gali ginčytis ar įrodinėti, aš viską gaunu geruoju ir gražiuoju thumbup.gif
Minėjai apie programavimą, tikrai veikia, daugiau nei šimtą procentų mirksiukas.gif
Atsakyti