Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip, iki kada, kuom kerpat vaikams nagus? - 2

Mano abiem damom nepatinka karpytis nagus, visalaik prazliumbia ax.gif
Atsakyti
Rankeliu bet kada duoda, o vat kojeliu tik vonioj besimaudant doh.gif
Atsakyti
Maniskiui dabar 9 menesiai su trupuciu, tai pasisodinu ant keliu, ijungiu pvz kokius teletabius ir kerpu sau ramiausiai tongue.gif , anksciau kirpdavau mieganciam.
Atsakyti
Per skandalus.
Atsakyti
Rankyciu nagucius be skandalu nukerpam,o kojyciu beveik su verksmais doh.gif
Atsakyti
mums irgi budavo vargo su tais naguciu kirpimais, tai viena karta lakuoju savo nagus, atlekia mergina ir zyzia ir man ir as noriu. nu tai kad tavo nagai sakau negrazus gi nukirpt neduodi. zodziu kentejo mano vaikas kol nukirpau visus nagucius tada nulakavau svelnia spalvyte visus, o kiek dziaugsmo buvo. tai va taip pora kartu dar su tuo laku pazaidem ir pasibaige vargai, galiu dabar bet kada kirpt, o ir jei neuzsimenu apie laka tai ir to net nebereik. thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Išsimaudžius, vonioje. Iš pradžių riksmai, rėkimai, bet rezultate - ramus nukarpymas.
Atsakyti
Kerpu su mažom žnyplytėm, man taip patogiau ax.gif Kirpti visi trys duodasi, kur jau jie dėsis, kai mamai dzin, staugia, rėkia ar klykia, jei reikia nukirpti, tai ir nukirps biggrin.gif
Atsakyti
Man labai įdomu nuo kokio amžiaus jau galima vaikutį mokyti pačiam kirptis kojų/pirštų nagelius? Mano dukrytei 6m.ir vis dar jos nagelius prižiūri mamytė... rolleyes.gif Pasidalinkite savo patyrimais ir gal pasidalinsite mokymo būdais kaip savo vaikučius išmokėte prisižiūrėti/nusikirpti nagelius patiems?Kaip sekėsi? ax.gif
Atsakyti
PAstaruoju metu tai tapo misija neįmanoma..Ašaros, spurdėjimas ir tt..Tai įjungioam multiką, vienas laikom koją ar ranką, o kitas kerpa..Nepatinka jam tai ir nesuprasi kodėl..
Atsakyti
tetis visaip juokina, mama kerpa doh.gif
Atsakyti
Mano berniukas ramiai kerpasi, kojyciu tik nelabai duoda kirpt nagiukus. Ypac pacio maziausio, sako skauda blink.gif
Atsakyti